Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. október 20., hétfő, Vendel

 
Amiről a nők beszélnek

Olasz élvezetek
Miért ilyen rámenősek a külföldi pasik?
5 házi praktika megfázás ellen

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Kőkemény harcot vív a ladás a parkolóval - Füstöl a kipufogó, bőg a motor, a két autó színe keveredik, és tuti, hogy ég a kuplung. Már előrendelhető a Nexus 9 csúcstablet5 ok, ami miatt a nők túlélik a férfiakat

Időjárás Budapest

15°C
Erősen felhős

h

21°C

k

18°C

sz

12°C

cs

10°C

 
Hirdetés

Stressz kontrol
 

A Magne B6 segít enyhíteni a feszültséget!Önnek van jó stresszkezelési technikája?Lelki problémát is jelezhet a hátfájásStresszoldó technikák lámpaláz ellenStresszkezelés - kisokos

 
Hirdetés

 
Lottó

42.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

10

17

61

63

73

Várható főnyeremény: 686 millió Ft!
Hatoslottó

21

25

31

32

33

40

Várható főnyeremény: 202 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 

 
Hójelentés

A hójelentés adatainak biztosítója a SIELOK.HU
 

Gazdaság, pénzügyek

 
 

Szórakozás

 

 
Napi cuki

 
Nézz bele! YouTube videók

Nincs nála vagányabb kutya!
Kutyák első találkozása macskával
8 évesen már a "mocskos" táncot járja
Bármit képesek utánozni az ebek
Alattomos támadás áldozata a panda
Így épült London "szeme"
Nagyon imádja a vizet!
Teljes, cuki letámadás
Nagyon cuki ahogy kapkod
Kinézi a kaját a szájából!
De mi lesz a videó vége?
Mit művel ez a macska a porszívóval?!
Ez van, amikor egy blöki imád egy bébit
Egy kutya, aki billiárdozik nálad
Kétéves, de nézd milyen koreográfus
Na, ki fog gyorsabban enni?
Ilyen szemtelen pillangót!
Láttál már ilyen szökőkutat?
Jaj, de cuki!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Indulj el hétfőn! Ma szükséged van arra, hogy érezd a haladás energiáit, és arra, hogy végre változzon valami körülötted. Dönthetsz úgy, hogy új dolgokba vágsz bele, de az is jó ötlet, ha a régi ügyeknek adsz új lendületet. Hétfőn segít neked, ha mozgásban vagy, ezért ma, ha gondolkodnod kell, akkor indulj sétára. Amíg gyalogolsz, addig sokkal kreatívabb vagy, és könnyebben jönnek a kreatív ötleteid is. Így azt is megteheted, hogy a munkába egy darabon gyalog mész a busz helyett.
Bika: Kedves Bika! Talán nem is tudod a legjobb tanácsadók titkát: ha van egy darab jól működő tanácsuk, azt rendszeresen alkalmazzák, és mindenkinek azt adják tovább. Hiszen az egy működő tanács. Ma neked is hasonlóan kellene eljárnod: Azt a tanácsot, ami egyszer már bejött nyugodtan továbbadhatod másoknak, és nyugodtan megoszthatod azokkal, akik segítségért fordulnak hozzád. Ne érezd azt, hogy folyton újabb, kreatívabb megoldásokat kell kidolgoznod. Nagyon gyakran működnek az azonos tanácsok mindannyiunknál.
Ikrek: Kedves Ikrek! Vigyázat, könnyen lehet, hogy valaki arra akar rávenni, hogy túlteljesítsd a mai feladataidat. Lehet, hogy addig beszél neked arról, hogy mekkora a verseny, hogy milyen nagy teljesítményekre van szükség manapság, hogy te teljes stresszben túlhajtod magadat. Pedig a verseny közel sem akkor, mint ahogyan azt mások beállítják. A túlteljesítés helyett inkább arra kellene törekedned, hogy azt, amit megcsinálsz, azt tökéletesen csináld meg. Nincs okod arra, hogy plusz feladatokat, rosszul végezz el.
Rák: Kedves Rák! Mondd el: Kicsoda, micsoda. Elmagyarázom: Mostanában egyre többet mesélsz új helyzetekről a környezetednek, de olyan módon, hogy lassan teljesen követhetetlenné válnak a történeteid. Hidd el, nem baj az, ha mindenkinek lesz egy állandó jellemzése a történeteidben. Ha néhány szóban mindig bemutatod az embereket, akikről beszélsz, akkor a hallgatóságod sokkal könnyebben követi a mondanivalódat, és sokkal egyszerűbben megértik, amiről beszélsz. Hidd el: Ezzel a módszerrel te leszel a társaság középpontja.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Ne tépd le mások fejét, ha lehet. Jó, természetesen nem fizikailag fejezed le a környezetedben lévőket, de most hajlamos vagy arra, hogy mindenkire rátámadj, és hogy erélyesen védd meg a vélt vagy valós igazadat. Valójában azonban nincs szükséged erre a támadó magatartásra. Valójában arra van szükséged, hogy belásd: a támadás nem működik. Ráadásul valójában téged sem támadnak meg az emberek. Sőt! Ma sajnos a segítséget, a segítő szándékot is könnyedén félreértelmezheted.
Szűz: Kedves Szűz! Vigyázat, valaki hallgatózik! Könnyen lehet hogy valaki kicsit nagyobb figyelmet fordít rád, mint amekkorára vágysz. Lehet, hogy valaki a titkaidat szeretné kikutatni, és az is lehet, hogy a beszélgetésedet hallgatja ki. Ma érdemes arra figyelned, hogy ne hagyd nyitva a számítógépedet, ha felállsz az asztaltól, és mindig tartsd magadnál a fontos feljegyzéseidet. Ha valakivel titkos megbeszélésed van, akkor azt olyan helyen tartasd meg, ahol senki sem tud kihallgatni benneteket. Ma egyáltalán ne járj tilosban.
Mérleg: Kedves Mérleg! Hullámzó a hangulatod hétfőn: Az egyik pillanatban szétvet az öröm, a másik pillanatban a feszültség vet szét. Ha szeretnéd megtalálni a harmóniát és az egyensúlyt ebben a helyzetben, akkor szükséged lesz egy fix pontra, amelybe belekapaszkodhatsz. Szükséged lesz arra, hogy valakibe, vagy valamibe megkapaszkodhass addig, amíg a feszültség és az öröm elszáguldanak a fejed felett. Ez a fix pont ideális helyzetben te magad leszel, és a lelked mélyén lévő belső bölcsesség és béke.
Skorpió: Kedves Skorpió! Úgy érzed, hogy van valaki a környezetedben, akinek meg kell tanítanod valamit. Ez igaz is. De fontos, hogy ne keverd össze a tanítást és a kioktatást. Fontos, hogy tudd a különbséget a magyarázat és az okoskodás között. Hétfőn, ha szelíd magyarázatokat adsz, arra mindenki fel fog figyelni, és mindenki tanulni szeretne majd tőled. Ha valakinek elkezded nagyzolásból magyarázni az okosságodat az azonban igazán rossz hatással lesz a kettőtök viszonyára. Épp ezért válaszd a szelíd és szerény magyarázatokat.
Nyilas: Kedves Nyilas! Ajándékot adni jó. Ugye ezt te is tudod? Hétfőn annak jön el az ideje, hogy te adj ajándékot másoknak. Ma annak van itt az ideje, hogy meglepetést szerezz valakinek, akit szeretsz. Ha spirituális szempontból nézzük, akkor minden ajándék, és minden meglepetés visszatér hozzád. De ahhoz, hogy ezek valóban visszatérjenek arra van szükséged, hogy ne azért add őket, hogy visszakaphasd. Add őket azért, mert jól esik adni. Ha így teszel, olyasmit fogsz kapni, amit kapni is jól esik majd neked.
Bak: Kedves Bak! Hétfőn arra van szükséged, hogy valaki segítséget nyújtson neked. Ezzel nincs is semmi baj, de ma kétféleképpen is gátolod a segítségnyújtást: Egyrészt nem vagy hajlandó segítséget kérni, másrészt nem vagy hajlandó segítséget elfogadni. Hát, így azért elég nehéz lesz segítséget kapni. Először azt kellene tisztáznod magadban, hogy nem leszel attól kevesebb, ha segítséget kapsz másoktól. Sőt! Ez olyasmi, ami téged is és a segítődet is többé tesz, felemel. Épp ezért nyugodtan kérhetsz és kaphatsz segítséget ma.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Hétfőn olyan helyzetbe kerülhetsz, amelytől először talán megrettensz. Ma hajlamos vagy azt érezni, hogy nem vagy még felkészülve erre a helyzetre. Azt hiheted, hogy sok-sok tanfolyamra, könyvre, tanácsra és támogatóra van szükséged ahhoz, hogy megálld a helyedet. A valóság azonban teljesen más. Ne felejtsd el: Soha nem kaphatsz semmilyen olyan feladatot, amelynek ne tudnál megfelelni. Soha semmi olyan akadályt nem tesz eléd az élet, amit ne tudnál átugrani. Épp ezért fuss neki, és ugord meg!
Halak: Kedves Halak! Ma érdemes a gardróboddal foglalkoznod. Ma érdemes megtenned az őszi ruhatárfrissítést. Könnyen lehet, hogy jártadban-keltedben belefutsz egy kihagyhatatlan leárazásba, és az is lehet, hogy most olyan őszi-téli ruhadarabokat találsz a szekrény alján, amelyekről már meg s feledkeztél. Lassan eljön annak is az ideje, hogy megszabadulj a felesleges ruháidtól: Ezeket csomagold össze, és ajándékozd el azoknak, akiknek sokkal nagyobb szükségük lesz rájuk, mint neked.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Szomszédok best of:
Magenheim kócos, és tör-zúz.
Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Brad Pitt Haragja minden versenytársat elsöpört
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: