Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. július 26., szombat, Anna, Anikó

 
Amiről a nők beszélnek

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Időjárás Budapest

28°C
közepesen felhős

sz

32°C

v

31°C

h

29°C

k

29°C

 
Hirdetés

 
Receptek, éttermek, ételrendelés

Mindmegette receptekReceptStart receptkeresőCitromos-gyömbéres zöld tea, jéggelChurros, a spanyolok fánkjaKinder pingvin tortaPaleo palacsinta tökéletesen lisztmentesenVaníliakrémes meggyes sütemény, mámorító!

 
Hirdetés

 
Lottó

29.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

13

21

44

47

52

Várható főnyeremény: 85 millió Ft!
Hatoslottó

3

8

19

26

34

42

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

Lakás az egyetem idejére: jobb venni, mint bérelni? - Számoljunk, van-e gazdasági csoda.Minden, ami ingatlan185 000 ingatlanhirdetés vár a StartaprónIngatlan.comIngatlanok.huAlbérlet.huKöltözzbe.huEladó balatoni ingatlanokStartlap IngatlanLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Michael Jackson zenéje sörösüvegre :)
Pitbull és kiscica első találkozása
Megnyitották a leghosszabb gyaloghidat!
Egy nagyszerű játék kutyáknak
Ettől a kutyustól bárki tanulhatna
A törpe és az óriás
Tánc, amit oktatni kellene
Határozottan utálják a vizet
275 ezer dominó
Számold meg az embertornyot!
Az ember, aki villamosnak hiszi magát
Jégeső a strandon
Csikó és az ő labdája
Így vadásznak csapatban a delfinek
Meglepetés tánc a menyasszonynak
Kis teknős kutyának képzeli magát
Így vágd fel a tortád, hogy friss maradjon
Traktorral érkezett a menyasszony
A világ legolcsóbb házi meggy magozója!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Ha úgy érzed, hogy nem kapod meg azt, ami jár neked, érdemes megvizsgálnod valamit magadban: te vajon mindenkinek megadod azt, amit kellene? Vajon mindenkivel tisztességes vagy? Mi van a kölcsönkért, de soha vissza nem adott könyvekkel és DVD-kkel? Mi van az elmulasztott segítségnyújtásokkal? Ma érdemes mindenkinek segítened, és mindenkivel tisztességesnek lenned, mert ha így teszel, az élet is tisztességes lesz veled.
Bika: Kedves Bika! Szombaton ideje elengedned valamit, és elbúcsúznod valamitől: lehet ez egy rossz szokás, egy kellemetlen barát vagy egy negatív érzelem. Bármivel vagy bárkivel is zárod le a kapcsolatodat szombaton azt tedd szeretettel és örömmel. Tudod, az nem csak egy duma, hogy ha becsuksz egy ajtót, a Jóisten majd kinyit egy másikat. Ezt azonban csak akkor tudod megtapasztalni, ha a fölösleges vagy egyenesen káros energiákat beengedő ajtókat valóban becsukod.
Ikrek: Kedves Ikrek! Könnyedén érezheted úgy, hogy a szombati napodat rajtad kívül álló, nálad hatalmasabb emberek szervezik meg. Lehet, hogy ma a kedvesed akaratának engedelmeskedsz, lehet, hogy a szüleid mondják meg, mit csinálj, és az is elképzelhető, hogy valamilyen módon a főnököd irányít ma is. (Ha szidod őt vagy a munkádat, az is az ő befolyása a napodra.) Ahhoz, hogy harmonikusan visszatalálj a saját magad akaratához, először fel kell ismerned, hogy kinek a befolyása alatt állsz, majd szeretettel el kell engedned ezt.
Rák: Kedves Rák! A szombati nap ajándék a számodra, és kivételesen tudsz is rá ajándékként gondolni. A mai napod arról szól, hogy felismered: az életed tele van gyönyörű lehetőségekkel, kellemes részekkel, ha úgy tetszik, ajándékokkal. Csak rajtad múlik, hogy mit kezdesz ezzel a felismeréssel. Visszatérhetsz a hétköznapok nyűgeihez, és mondhatod azt, hogy ez csak egy egyszeri jó pillanat volt. És persze dönthetsz úgy is, hogy mostantól ezeket a jó érzéseket erősíted magadban.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Úgy érezheted magadat szombaton, mint egy tanácsadó pszichológus. Ma mindenkinek nagyon szívesen megmondod, hogy mit kell tennie, és mit érdemes csinálnia. Az persze más kérdés, hogy mennyire van igazad, és mennyire látod jól a helyzetet. Ha igazán segíteni akarsz másoknak, akkor fontos, hogy többet hallgass, mint amennyit beszélsz. Ha ugyanis meghallgatod ma a többieket, akkor máris sokat segítettél nekik.
Szűz: Kedves Szűz! Egy kicsit magányosnak, egy kicsit szomorúnak érezheted magadat szombaton. Lehet, hogy ma nem úgy alakulnak a dolgaid, ahogyan azt szeretnéd. Lehet, hogy annyira ragaszkodsz az eredeti elképzeléseidhez, hogy ez a ragaszkodás meggátolja, hogy észrevedd: valójában minden sokkal jobb. Mit tehetsz ez ellen? Tudatosíthatod magadban, hogy nem kell mindig neked irányítanod az életedet és a helyzeteket. Tudatosíthatod magadban, hogy mindig jobb, ha hagyod, hogy az élet sodrása vigyen.
Mérleg: Kedves Mérleg! A szombat szerelmes, érzelmes nap lesz a Mérlegek számára. Ma egész nap egyfajta érzelmi áramlásban vagy, és folyamatosan változnak benned az érzéseid. Ezek megfigyelése és követése olyan jó programnak ígérkezik, hogy tulajdonképpen semmi mást sem kellene csinálnod. Érdemes lesz ma időt szánnod a befelé figyelésre és arra, hogy észrevedd: bizonyos emberekkel kapcsolatban megváltoztak az érzéseid. Vedd észre, mik ezek az új érzések most!
Skorpió: Kedves Skorpió! Miért tolakodik minduntalan a fejedbe a munka szombaton? Mintha ma nem tudnál úgy lazítani, ahogyan kellene. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy ne gondolj a munkára. Mutatom, hogyan csináld: ha munkával kapcsolatos gondolatok tolakodnak a fejedbe, hessegesd el őket. Egyszerűen, gondolj arra, hogy a nagykönyvben most tovább lapozol, és a következő oldalon ismét pihenés van. Egy kivétel engedélyezett: az ötleteidet leírhatod a lapozás előtt.
Nyilas: Kedves Nyilas! Úgy érezheted, hogy szeretet és segítő energiák vesznek körül. Nem túlzás úgy fogalmaznunk, hogy ez a mai minimegvilágosodásod eredménye. Hiszen a spirituális hagyományok szerint valóban szeretet és segítő energiák vesznek körül bennünket minden pillanatban. Ennek megfelelően, amikor ezt érzed, akkor érkezel meg a spirituális valóság érzékeléséhez. Hagyd, hogy ezek a jó érzések átjárjanak ma, és próbáld meg konzerválni, megőrizni ezeket holnapra is.
Bak: Kedves Bak! Olyan vagy, mint egy hírközpont. Na jó, hívhatnánk úgy is, hogy pletykafészek, de a hírközpont mennyivel kedvesebb és elvontabb, ugye? Ma erős benned a késztetés, hogy híreket áramoltass, és mindenféléket elmondj mindenkiről mindenkinek. Érdemes azért valamiféle szűrőt bevezetned a pletykálkodás elkerülésére. Lehetne ez a szűrő az, hogy csak segítő információkat (akár példameséket is) adsz tovább, és csak jó szándékkal meséled a történeteidet másoknak.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Úgy érezheted, hogy valakik félreértenek. Te a legnagyobb jóindulattal teszel, vagy mondasz valamit, de ez úgy terjed el, mintha rosszindulatú lennél. Igen, az élet néha tele van ilyen félreértésekkel, ezen nem szabad bosszankodnod. Annál inkább sem, mivel csakis az ért félre, aki nem veszi magának a fáradságot, hogy megismerjen, megértse a szándékaidat, és megnézze, hogy mit csinálsz valójában. Tehát aki tényleg ismer, az nem ért félre.
Halak: Kedves Halak! Szerelemre vágysz, és tele vagy erotikus energiákkal. Úgy is mondhatnánk, hogy a libidód az egekben jár. A mai napot töltsd a kedveseddel, és nyugodtan zárjátok ki a külvilágot. Ha pedig még nincs párkapcsolatod, tudatosítsd magadban, hogy milyen nagyot veszít mindenki, aki nem ismeri fel az értékedet, a jóságodat. Mindenképp töltsd a szombatot olyan emberek társaságában és olyan elfoglaltságokkal, amik szórakoztatnak. A házimunka ráér máskor is.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Ennyibe kerül a Jóbarátok, a Trónok harca, a Lost és a The Walking DeadStartlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Benedict Cumberbatch Batman akar lenni
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: