Oldal tetejére

Kezdőlap beállítása

Bezár

Az Ön Internet Explorer böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található fogaskerékkel jelölt ikonra, majd a lenyíló menüben kattintson az Internetbeállítások lehetőségre.
 2. Az Általános fül alatt a kezdőlap részben nyomja meg a Jelenlegi feliratú gombot.
 3. Végezetül kattintson az OK gombra

Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található 3 vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre.
 2. A beállítások között található Induláskor részben jelölje be az Adott oldal vagy oldalak megnyitása lehetőséget, majd az Oldalak beállítása linkre kattintva írja be a következőt: http://www.startlap.hu
 3. Amennyiben azt szeretné, hogy csak a Startlap legyen nyíljon meg induláskor, a már meglévő oldalakat eltávolíthatja a listából, majd kattintson az OK gombra.

Az Ön Firefox böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Ha a böngésző fejlécében nem látszik a menüsor, nyomja meg az alt gombot.
 2. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 3. Az Indítás vagy Általános részben nyomja meg az Aktuális oldal használata feliratú gombot
 4. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Opera böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Opera/Eszközök menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban az első legördülő menüben válassza a Kedzőlap megnyitása opciót, majd nyomja meg a Jelenleg használt feliratú gombot
 3. Végezetül nyomja meg az OK gombot.

Az Ön Safari böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:

 1. Kattintson a böngésző fejlécében lévő Szerkesztés, Machintos felhasználók esetén a Safari menüpont alatt található Beállítások lehetőségre.
 2. A megjelenő ablakban kattintson az általános fülre.
 3. Az Új ablak nyitása esetén feliratú legördülő menüben válassza a Kezdőlap lehetőséget.
 4. Végezetül nnyomja meg a Jelenlegi oldal beállítása feliratú gombot.
 5. Az ablak bezárásával a beálítások mentésre kerülnek.

Üdvözlünk a Startlaposok között!

Oszd meg barátaiddal és szeress minket a Facebook-on is!

Öszintén sajnáljuk, hogy nehézségekbe ütközött a kezdőoldal beállítása!

Rendszerünk rögzítette a böngésző típusát és verziószámát annak érdekében, hogy megvizsgáljuk a hiba okát.

Startlap linkajánló
Bezár

Aktuális blokk

Highlight doboz

Aktuális doboz

Napi horoszkóp: négy elem szerelmi horoszkóp – 2017. 07.27. Elérkezett a jövő egy zalai kórházban Fejlemények Szilágyi István fiának ügyében Ladó Andrea: Itt én vagyok otthon, nem Orbán A leggyakoribb hibák tésztafőzéskor Ez a plasztikai műtét most a divat Amerikában Itt vannak a legnépszerűbb lány- és fiúnevek Behajtóval fenyegették a kórházban az anyát Hajdú miatt szűnik meg Havas Henrik műsora Azonosíthatatlan ételt kapott a beteg Budapesten Teljesen átváltozott Cinthya Dictator Generációs konfliktusok: erre figyeljünk Így él a magyar lány Thaiföldön 10 jó mondat Főzelékes Feritől

Flakmusz

Kedvenc linkek

Belépés doboz

Vizes VB link

VIZES VB BUDAPEST 2017 - FRISS HÍREK »
VIZES VB BUDAPEST - FRISS HÍREK

Időjárás

Budapest

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

Hirdetés

Hirdetés

Bubba játék értesítő

Hirdetés

Vizes VB 2017

Vizes VB 2017

Hirdetés

Utazás

Hirdetés

Kiemelt ajánlatok (x)

Kiemelt ajánlatok (x)

Foglalj a szallas.hun és nem ér meglepetés
Horvátországi nyaralás a te igényeidre szabva. Foglalj a szallas.hu-n
Balatoni apartmanok már 4.600 Ft/éj-től Itthon nyaralnál? De nem tudod hol? Segítünk Egri szállások legnagyobb választéka Budapesti szállások az olcsótól a luxusig

Gazdaság, pénzügyek

Szórakozás

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Már megint pontosan ott tartasz, ahol egy vagy két hete tartottál. Már megint pontosan ugyanabban a helyzetben vagy, és úgy érzed, hogy innen már nem is fogsz szabadulni. Vedd észre: Másodjára (vagy sokadjára) már sokkal könnyebb megoldanod ezt a helyzetet, és már nem olyan ismeretlen számodra az az út, amelyen el kellene indulnod.
Bika: Kedves Bika! Olyan sok mondanivalód van csütörtökön. Egyedül csak az bosszant fel, hogy kevesen hallgatnak meg. Úgy érzed, hogy a szavaidat sokakhoz el kellene juttatnod és úgy gondolod, hogy mindenkinek tudnia kellene azt, amit elmondasz. Ne felejtsd el: Nem az számít, hogy hányan hallgatnak, hanem valójában az a fontos, hogy mennyire értenek meg.
Ikrek: Kedves Ikrek! Megint szükséged lesz egy nagyobb adag erőre és lendületre. Meg kellene tanulnod a saját ritmusodat, meg kellene tanulnod, hogy mikor van szükséged több energiára, és mikor engedheted meg magadnak, hogy többet pihenj. Ha követed a ritmusodat, akkor inden sokkal könnyebb lesz, és ritkábban fogy el az erőd is.
Rák: Kedves Rák! Be kellene látnod, hogy nem akarsz valamit. Be kellene látnod, hogy azt, ami nem megy nem kell erőltetni. Talán most pont azért nem sikerülnek a dolgok, mert valójában nem akarsz velük foglalkozni. Talán az, ha valahol sikertelen vagy annak a jele, hogy nem kell ott próbálkoznod. Nem azt mondom, hogy add fel, csak azt, hogy gondold át valóban akarod-e.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Engedd meg magadnak a hibázás lehetőségét. Engedd meg magadnak azt a jogot, hogy elronthatod a dolgokat. Azzal, ha mindenben a tökéletesre törekedsz csak azt éred el, hogy semmit sem teszel, mert arra vársz, hogy végre tudd tökéletesen csinálni a dolgokat. A tökéletesnél azonban sokkal jobb a kész. A tökéletesnél sokkal jobb az, amit befejezel.
Szűz: Kedves Szűz! Mindig is érdekelt hogy meddig mehetsz el egy vitában. Úgy tűnik, hogy ma megtapasztalhatod ezt és ma megtapasztalhatod azt, hogy hogyan lehet kulturáltan vitázni. Nem az a baj, ha valaki nem ért egyet veled, hanem az a baj, ha nem tudja ezt kulturáltan megfogalmazni. Persze a vitakultúra fejleszthető, és itt az ideje hogy megtaníts másokat is vitázni.
Mérleg: Kedves Mérleg! Nem kellene olyan komolyan venned azt, amit mások mondanak. Ha megfigyeled, sokszor ők maguk sem veszik komolyan a saját szavaikat. Ha megfigyeled egyre többen vannak körülötted, akik bort isznak, de vizet prédikálnak. Azzal, hogy ragaszkodsz az elveidhez és őszinte vagy olyasmit teszel amire manapság nagy szükség van.
Skorpió: Kedves Skorpió! Csütörtökön szükséged van arra, hogy érezd: A szerelmed melletted áll és mindenben támogat. Ma szükséged van arra, hogy érzed: Erős támogató közeg vesz körül téged. Ebben a támogató közegben meg mered álmodni a megoldást, ebben a támogató közegben meg mered tenni azt a lépést, amelyre szükséged van.
Nyilas: Kedves Nyilas! A legjobb amit tehetsz az az, hogy tanulsz. Itt az ideje annak, hogy válassz magadnak egy tanfolyamot, válassz magadnak egy képzést, vagy csak menj el egy ingyenes előadásra. Ma gyarapítsd a tudásodat, mert a tudás az a befektetés, ami hamarosan sokszorosan megtérül majd az életedben. A tudásoddal jobb életet teremthetsz magadnak és a családodnak is.
Bak: Kedves Bak! Olyan sokat figyelsz arra, hogy mit mondanak mások, hogy szinte el is felejted a saját véleményedet. Emlékezz vissza azokra az időkre, amikor nem kellett mindenkivel megbeszélned a dolgokat és nem kellett elolvasnod száz kommentet ahhoz, hogy tudd: Mit gondolsz valójában. Ideje lenne visszatérned a saját véleményedhez és ahhoz, hogy önmagad gondolatait képviseled.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Csütörtökön arra lesz szükséged, hogy az ellőtted álló feladatokra koncentrálj. Ma arra kell figyelned, hogy ne kalandozzon el a figyelmed se a jövőbe, se a múltba. Arra kell figyelned, hogy ne akarj se a múlt miatt döntéseket hozni, se pedig a jövőtől való félelmek miatt dönteni. Egyszerűen csak a jelenre, a most pillanatára kellene figyelned.
Halak: Kedves Halak! Pontosan tudod, hogy mi lenne a megoldás egy barátnőd életében, de nem mered mondani neki ezt. Érdemes lenne megkérdezned, hogy ő hallani akarja-e a tanácsaidat Lehet, hogy meg fogsz lepődni a válaszon. Talán azt hitted, hogy semmi sem érdekli őt, és mégis kíváncsi a véleményedre. Könnyen lehet, hogy ő most csak arra vár, hogy segíts neki végre.
Nők Lapja Café napi horoszkóp Új szelek fújnak a párkapcsolatában? Horoszkóp gyűjtemény Titkos pénzrituáléval segítek ma Önnek! Ezoterikus hírek

Lottó

2017. 29. hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó
22 30 35 61 71
Hatoslottó
1 5 20 28 29 41
Startlap tippekVálassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
Mehet

Vásárlás

Füles keresztrejtvény online

Füles

30:00

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények

Vedd fel a Startlap Villámhír funkciót a böngésződbe és azonnal értesülhetsz a rendkívüli hírekről!

Nem kérekÉrdekel
Villámhírek