Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

13°C

17 9

Borult

sz

15 8

v

10 7

h

8 5

k

9 4

 
Hirdetés

 
Szponzorált linkek

 

 
Hirdetés

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést

 
Kedvenc linkek

Startlap tematikus oldalak
 

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Valuta, tőzsde

EUR: 311,08 Ft
USD: 274,71 Ft
CHF: 284,91 Ft
MOL: 13 340
OTP: 5 700
MTELEKOM: 397
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Luxusvilla vagy benzinkút? - Elképesztő ingatlanok vannak a piaconIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Biztosítás

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A világ legmókásabb dohányzás elleni reklámja
Amikor a cica befenyít
Minden idők legjobb esküvői tánca
Azt hitte egy órát kap majd ajándékba...
Mit tesz a kutya, ha melege van?
Akkor ez most hogy is van?
Amikor a kutyus fél a víztől
A leghasznosabb kutyusos trükk a világon
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
8 hetes husky imád a hűtőbe bújni

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A legkreatívabb terveidet is elkezdheted megvalósítani pénteken. Sőt! Ma minél kreatívabb egy terved, annál nagyobb sikerrel jársz, amikor végre akarod hajtani azt. Minél elszálltabb, minél szokatlanabb, minél vadabb és kreatívabb a terved, annál előrébb juthatsz benne pénteken. Ha pedig művész vagy, akkor ma garantált a siker. Kreatív, alkotó tevékenységet azonban nemcsak művészként végezhetsz. Valójában az egész emberi élet a kreatív teremtésről szól.
Bika: Kedves Bika! Lehet, hogy még nem látod át, hogy miből fizetsz ki valamit. Lehet, hogy még azon gondolkodsz, hogyan illeszthetnél be egy konkrét kiadást az életedbe. Ez igazán könnyen megy majd. Legalábbis a gondolkodás része. Péntek délutánra már sziklaszilárdan fogod látni magad előtt ezt a pénzügyi megoldást. A kérdés csak az, hogy meg mered-e tenni az első lépést. És ha igen, mikor? Mikorra szeded össze a bátorságodat?
Ikrek: Kedves Ikrek! Már megint neked kell közvetítened két ismerősöd között. Már megint neked kell annak lenned, aki összeszedi magát, és mindenkinek elmondja, hogy mennyire jó fej a másik, és menyire jó lenne, ha nem durcáskodnának. Tudod mit? Ma csak akkor játszd el ezt a mediátor szerepet, ha erre valóban felkérnek. Ha senki sem kér meg erre, hanem csak magadtól vállalnád, akkor inkább maradj ki ebből. Egyszerűen csak foglalkozz valami mással.
Rák: Kedves Rák! Úgy érzed, hogy pénteken egy teljes forradalmat kell végrehajtanod a munkahelyeden. Ez a nap jó alkalomnak tűnik arra, hogy beszólj a főnöködnek, és arra is, hogy jól beolvass a kollégáidnak. Úgy értem, a te szemedben tűnik jó alkalomnak ere. A csillagok azonban óvatosságra intenek. Megmondhatod, hogy mi bajod van. De csak akkor mondd ezt el, ha képes vagy a nyugalom és a szeretet hangján fogalmazni. Ma tilos veszekedned!
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Hajlamos vagy a kapkodásra, és az sem teljesen biztos, hogy ma mindenben a jó megoldást választod. Minél gyorsabban döntesz, annál átgondolatlanabb vagy, és ez az átgondolatlanság lassan felőrli a napirendedet. Ha szeretnéd rendezni a soraidat, azzal kellene kezdened, hogy legalább tíz teendőt kihúzol a mai napról. Sőt! Maximum kettő elvégzendő feladatot lenne szabad hagynod a mai napodban. Nem viccelek: Ez a kettő pont elég lesz.
Szűz: Kedves Szűz! Pénteken az egészségedért szeretnél valamit tenni. És mivel mostanában folyamatosan többesszámban gondolsz magadra, ezért ma valószínűleg a családod életét is egészségesebbé akarod tenni. Úgy érzed, hogy ma kell lecserélnetek az étrendeteket, és a sportolás elkezdésére is alkalmasnak tűnik a péntek. Tudod, mit? Itt az ideje beszerezned a téli vitaminokat is. Még akkor is, ha úgy gondolod, hogy ez korai lenne pénteken.
Mérleg: Kedves Mérleg! Nem biztos, hogy elsőre megérted azt, amit a barátnőid magyaráznak neked. Könnyen lehet, hogy a magyarázatok üresen, vagy értelmetlenül csengenek neked. Semmi baj, egyszerűen csak engedd meg magadnak, hogy meghallgasd ezeket a szavakat. Nem kell azonnal reagálnod rájuk, és kérhetsz gondolkodási időt. Az, ha hagysz magadnak némi időt segít abban, hogy megértsd az összes felszínes, lényegi és mögöttes mondanivalót, úgy, ahogyan az neked a legjobb.
Skorpió: Kedves Skorpió! Nem mondhatod, hogy mostanában nem zajlik az élet körülötted. Nem mondhatod, hogy mostanában nincsenek izgalmaid. Szerencsére a péntek a sok izgalomban olyan lesz, mint a nyugalom szigete. Ma végre egy pillanatban megállíthatod az izgalmak áradását, és egy pillanatra lesz időd szusszanni is. Ne akard ma hajtani a feladatokat, inkább dőlj bele a nyugalomba. Egyszerűen csak engedd bele magadat, és engedd, hogy sodorjon a béke érzése.
Nyilas: Kedves Nyilas! Régóta ígérgetsz valakinek valamit, és ezt az ígéretet régóta nem tudod betartani. Nem kell emiatt hibáztatnod magadat, de az fontos, hogy szembenézz mindezzel. Fontos, hogy rá merj nézni arra, hogy az ígéreteid nem valósulnak meg mostanában. Amit megszületik benned ez a belátás meg is gyógyul a helyzet. Amint belátod és elfogadod ezt valahogy máris sokkal könnyebb lesz teljesíteni mindazt, amit eddig ígértél.
Bak: Kedves Bak! Ne félj meglepő dolgokat tenni pénteken. Ne félj felrúgni a terveidet, és ne félj elengedni a mankókat. Lehet, hogy már jó előre megtervezted azt a nagyszerű menetrendet, amely szerint a péntek zajlik majd. Na, most ezt a menetrendet nyugodtan engedd el. Ami a kötött tervek helyén születik az valami sokkal jobb, sokkal szabadabb, és sokkal hatékonyabb lesz. Nem kell félned a változástól és nem kell félned a változtatástól sem.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A nagy félreértések tisztázásának ideje jött el a számodra. Van körülötted néhány ember, akikkel tele van az életetek félreértésekkel. Ők azok, akik nem tudják, hogyan értelmezzék a szavaidat, és nem tudják, mire véljék a szándékaidat. Ma nem kell, hogy az legyen a célod, hogy minden lépésedet megértsék ezek az emberek. Az bőven elég, ha empátiát és együttműködési vágyat váltasz ki belőlük.
Halak: Kedves Halak! Sohasem késő ott folytatni, ahol abbahagytad. Különösen igaz ez pénteken mindenféle munkára, és olyan ügyre, amit szeretnél elintézni. Különösen igaz ez akkor, ha ezeket az ügyeket többször is félbehagytad. Igen, tudom, hogy a fájdalomteli részed most azt mondja: „Ami nem megy, azt nem kell erőltetni.” De vajon hányszor volt igaza az életben a fájdalomteli részednek? Vajon volt akár egy eset is, amikor rá kellett volna hallgatnod?
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
TV, rádió, mozi, programok

Budapestre költözik a világzene – jön a WOMEX15UPC csomagok 3990 Ft/hó-tólMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

40.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

5

10

23

51

58

Várható főnyeremény: 1 660 millió Ft!
Hatoslottó

9

19

25

38

39

41

Várható főnyeremény: 422 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com
 

Vásárlás

 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények