Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Már csak 2 nap a 3 millió megnyeréséhez

Időjárás Budapest

20°C

32 17

Közepesen felhős

v

35 19

h

30 21

k

30 20

sz

28 18

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Ingatlan, lakás, ház

Eltévedt a Szombathely-Budapest vonatIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 312,38 Ft
USD: 281,47 Ft
CHF: 287,71 Ft
MOL: 17 445
OTP: 6 776
MTELEKOM: 445
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A legnagyobb optikai illúzió megfejtése
Minden piás álma!
Iszonyatosra feldagadt a szája
Azt nézd, hol köt ki a labda
Nagyon pakolja magát, te meg felröhögsz
Úgy edz a pelenkás, mint Rocky
Apró csőtörésnek indult, a végét nem hiszed el

Hajdú Péter
 

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Szombaton valamilyen aktív pihenésre van szükséged. Az, hogy aktív pihenés nem azt jelenti, hogy egész nap arról beszélsz, milyen jó lenne csinálni valamit. Nem is azt jelenti, hogy másoknak segítesz valamiben. Az aktív pihenés ezúttal azt jelenti, hogy teljes egészében átmozgatod a testedet, majd hagysz magadnak annyi időt a mozdulatlanságban is, amennyire csak vágyik a tested.
Bika: Kedves Bika! Néha azok a beszélgetések a leggyógyítóbbak, amelyekről nem is sejted, hogy gyógyítani fognak. Talán csak annyi a dolgod, hogy kimondd azokat a szavakat, amelyek olyan régóta benned szunnyadnak. Talán csak annyi a dolgod, hogy kendőzetlenül kimondd mindazt, ami már régóta szunnyad benned, és amiről eddig azt hitted, hogy nem szabad kimondanod, mert megbántasz vele valakit, akit szeretsz.
Ikrek: Kedves Ikrek! Van ahhoz érzéked, hogy mindenkit magad mellé állíts. Pontosan tudod, hogy a családban kinek mik a mozgatórugói, és azt is tudod, hogy hogyan kel ezeket a rugókat felhúzni. Ennek pedig könnyen lesz az az eredménye, hogy szombaton mindenki neked helyesel. Ez nem is lenne baj, de könnyen tévútra vihet, ha senki sem mer kritikát megfogalmazni a terveiddel szemben.
Rák: Kedves Rák! Szombaton könnyen elragadhat a fantáziád, és könnyen eshetsz abba a hibába, hogy a fantáziádat véled valóságnak. Természetesen, ha író vagy, ez nem okoz olyan nagy galibát. Ha azonban nem abból élsz, hogy a fantáziádat működteted, akkor ma érdemes egy kicsit a valóságra is fókuszálnod. Érdemes azt megnézned, hogy mi az, ami valóban van az életedben, és mi az, amit csak te fantáziálsz oda. (Akár jó ez a fantázia akár nem.)
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Olyan területeken is utat törsz magadnak szombaton, amelyeken nem szoktál. Olyasmiket is megcsinálsz szombaton, amelyeket nem szoktál. Ennek pedig meglesz az az eredménye, hogy mindenki rácsodálkozik az új projektjeidre és az új vállalásaidra. Ma érdemes nagyobb energiát fektetned az újdonságokba, és ma érdemes jóval többet foglalkoznod azzal, hogy megújítsd a régi elavult szokásokat.
Szűz: Kedves Szűz! Szükséged van egy kis időre szombaton Igen, pont olyan énidőkre van szükséged, amilyenről a magazinok is írnak. Könnyen lehet, hogy azt gondolod, ez az az idő, amelyet teljesen felesleges megadnod magadnak. Valójában azonban pont ezek azok az idők, amelyekre olyan nagy szükséged van. Ezek azok az idők, amelyekre vágysz akkor, amikor pihenni, feltöltődni inspirálódni szeretnél, és ezekre az időkre vágysz akkor is, amikor egyszerűen csak szeretnéd megtalálni a megoldást egy helyzetben.
Mérleg: Kedves Mérleg! Úgy tűnik, hogy olyasmiben kapnak rajta, amiről nem is gondoltad, hogy lebuktat majd. Könnyen lehet, hogy ma kiderül valami, amit jobb szerettél volna eltitkolni mások elől. Épp ezért érdemes a titkaidat most végigvenned, és érdemes azt is átgondolnod, hogy elég védett helyen vannak-e ezek a titkok. vajon tényleg hét pecsét védi-e őket, vagy a pecsétek száma már megfogyatkozott?
Skorpió: Kedves Skorpió! Van néhány nagyon egyszerű alapelv, amelyek mentén éled az életedet. Ezek az alapelvek, ezek az iránymutatások másoknak is segítenek abban, hogy ők maguk jól éljék meg a hétköznapokat. Szerdán többeknek lesz szüksége az iránymutatásodra, és többen lesznek azok, akik tőled várják azt, hogy új alapelvekkel dobd fel az ellaposodott életüket. Ne felejtsd el: Ma csak a szeretetteli alapelveket érdemes megosztanod másokkal.
Nyilas: Kedves Nyilas! A képes beszéd agymestere vagy szombaton. Ha ma el akarsz valakinek magyarázni valamit, akkor ne a rideg számokkal próbálkozz, és az észérvek helyett is találsz majd jobb megoldást. egyszerűen csak vess be sztorikat, mesélj, hagyd, hogy a szavaid és a történetvezetésed magával ragadja a hallgatóságát. Ennek eredményeképpen pedig megszületik a meggyőzés új és minden eddiginél jobb eszköze a kezedben.
Bak: Kedves Bak! Sokkal szigorúbb vagy magadhoz szombaton, mint másokhoz. Amíg másoknak simán elnézed a hibáikat, addig önmagaddal szemben nem vagy ennyire laza és megengedő. Amíg másoknak megengeded, hogy tanuljanak a hibáikból addig önmagadtól határozottan azt várod, hogy mindent elsőre csinálj meg tökéletesen. Ez a hozzáállásod ma megnehezíti a napodat. Ha azonban megengedőbb vagy magaddal, könnyebben érsz el jó eredményeket is.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Szükséged van egy kis szomszédolásra szombaton. Ma menj át a szomszédba, vagy hívd át a szomszédokat! Az a lényeg, hogy találkozz a melletted lakókkal, és beszélgess velük. Talán nem is sejted, hogy milyen sok közös tulajdonságotok van, és talán azt sem sejted, hogy a közöttetek lévő konfliktusok milyen könnyen elsimulhatnak. Szombaton érdemes rendbe tenned a szomszédaiddal való kapcsolatodat.
Halak: Kedves Halak! Nosztalgikus hangulatú szombatra számíthatsz! Ma szívesen merülsz el a régi idők történeteiben, és nagyon szívesen ismételgeted azokat a történeteket, amelyeket már ezerszer elmeséltél. Nem mondhatjuk, hogy a környezeted nem unja ezt. Neked viszont fontos, hogy újra és újra átgondolhasd ugyanazt. Neked fontos, hogy újra és újra elmondhasd ugyanazt a történetet, egészen addig, amíg meg nem találod benne a gyógyulást.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

Borzalmakban nem lesz hiány az ördögűzős horrorsorozatbanMy Hipernet Home - TV és internet kábel nélkül 1 árva, 3 menyasszony, 99 variációSzeretnél milliókat kaszálni? Állj be fegyverkereskedőnek!Andrew Garfield megmutatja, hogy fegyver nélkül is hőssé válhat valaki a harcmezőnÉs az megvan, hogy a kínai nagy fal igazából sárkányok ellen épült?
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

29.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

32

43

60

74

79

Várható főnyeremény: 380 millió Ft!
Hatoslottó

6

10

13

23

30

39

Várható főnyeremény: 330 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények