Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

22°C

24 11

Gyengén felhős

p

26 10

sz

28 14

v

30 18

h

28 18

 
Hirdetés

 
Szponzorált linkek

 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 313,95 Ft
USD: 280,86 Ft
CHF: 283,32 Ft
MOL: 16 260
OTP: 7 025
MTELEKOM: 458
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Csak a pandák lehetnek ennyire cukik
Mit csinál a lábaival?
Ilyen dobost még soha nem láttál
Ez a srác egy mágus - órákig néznénk
Ez történik, ha az erdőben felejted a labdád
Megdöbbentően látványos illúzió
Peckesen sétáló medvét láttál már?
Otthon ne süss inkább így palacsintát
Apa edz, öcsi csak néz
Kimaxolta a cukiságot a koala
A tánc evolúciója mindent visz
Mi történik ebben a palackban?
Ezt a gyufatrükköt te is megcsinálod
Gyerekjáték, amitől leesik az állad
Láttál már ekkora tetriszt?
Így kell fényes nappal bicajt lopni

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Megváltozhat az életed, és megváltozhat a felfogásod. Most megváltozhat az a mód, ahogy a világra, és a körülötted lévő emberekre nézel. Korántsem biztos, hogy ez azt jelenti, hogy ezek az emberek automatikusan máshogy viselkednek majd veled. Lehet, hogy először tényleg neked kell máshogy reagálnod a viselkedésükre ahhoz, hogy ők is változzanak.
Bika: Kedves Bika! Ott van benned  mély vágy arra, hogy csak feküdj egész nap. Ez nem baj. Nem kell elnyomnod magadban ezt a vágyat, és nem kell úgy tenned, mintha nem létezne. De talán meg kellene szervezned egy olyan napot, amikor ezt megteheted. Tudod miért? Mert akkor kiderülne a számodra, hogy valójában nem bírsz feküdni egy napig és muszáj tenned valamit. Igaz, talán nem pont azt, amit ma teszel meg kényszerből.
Ikrek: Kedves Ikrek! Eleinte azt hiszed, hogy nincs időd semmire, hogy el vagy havazva. Viszont, amikor szerdán összekapod magad, és a végső kétségbeesésedben elkezdesz cselekedni, amikor a végső kétségbeesésedben elkezdesz intézkedni és elkezded tenni a dolgodat, akkor hirtelen nagyon sok eredményt érsz el. Ettől pedig rengeteg szabadidőd felszabadul, és az sincs kizárva, hogy a nap végére unatkozni fogsz.
Rák: Kedves Rák! Szerdán könnyen szem elől téveszted a célt, és ez azzal jár, hogy teljesen irányt vesztette sodródsz előre az eseményekkel. Sajnos nem a célod irányában. Épp ezért, fontos, hogy ma tartasd szem előtt a céljaidat. Ennek hiányában várhatod a sodródást. Ha azonban a célokra figyelsz, akkor nem lesz sodródás. A környezeted, a külvilág csak akkor tud rossz irányban vinni, ha nem tudod, melyik a jó irány.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A rossz érzéseid, a bizonytalanságod, a feszültséged mind-mind arról árulkodnak, hogy valamilyen szempontból rossz irányban haladsz. Szerdán ne akard elnyomni magadban ezeket a rossz érzéseket, és ne akard megmagyarázni magadnak, hogy ezek a rossz érzések nincsenek is. Nem az a feladat, hogy pozitívra hazudd azt, ami kellemetlen, hanem az a feladat, hogy észrevedd: Miről beszélnek a kellemetlenségek.
Szűz: Kedves Szűz! Minden rosszban van valami jó. Még akkor is,ha ezt a jót nem találod meg. Lehet, hogy szerdán sem tudod felfedezni a nehéz helyzetekben a jót. Semmi baj. Nem kell így tenned. elég, ha ma észben tartod azt a gondolatot, hogy minden okkal történik. Ez a gondolat átsegít a mai nap kihívásain. Az okokat pedig ráérsz majd akkor megérteni amikor jóval több információd van, mint most.
Mérleg: Kedves Mérleg! Sokkal egyszerűbb a helyzet, mint ahogyan azt látod. Valamiért ma bele vagy ragadva egy sötét fellegbe (talán az időjárás teszi?) és ezen a sötét fellegen keresztül szemléled a világot. Pedig a világ gyönyörű, és színes. Ideje lenne kilépned ebből a fellegből. Ebben az segít, ha a külvilág helyett a figyelmedet a belvilágodra teszed. Ebben az segít, ha a külső körülmények helyett elkezdesz arra figyelni, hogy mi van belül.
Skorpió: Kedves Skorpió! Rúgd fel a megszokott szabályokat, rúgd fel a megszokott sorrendet. Itt az ideje annak, hogy észrevedd: Semmit sem kell csak azért úgy és olyan sorrendben csinálnod, ahogyan szoktad. Itt az ideje annak, hogy észrevedd: lehet változtatni. Megengedheted magadnak, hogy máshogyan csináld a dolgokat. Megengedheted magadnak, hogy mással foglalkozz, mint eddig, és megengedheted az új sorrendeket is.
Nyilas: Kedves Nyilas! Olyan nagyon belejössz a csevegésbe szerdán, hogy be nem áll a szád. Ez azzal jár, hogy valaki teljesen elijed tőled, hiszen ő csak annyit érzékel belőled, hogy te mondod, mondod, és mondod. Ő pedig azt hiszi hogy ez azt jelenti: Neki is beszélnie kell. Vagy ami még rosszabb: Attól tart, hogy mindig beszélni fogsz, neki meg hallgatnia kell. Nyugtasd meg őt: Tudsz te hallgatni is, ha arról van szó.
Bak: Kedves Bak! Szerdán minden lehetőséged és esélyed is megvan arra, hogy le is rövidítsd a szokásos időket. De fontos tudnod, hogy az idő nem rövidíthető le bármeddig. Azt, amit most egy nap alatt végzel el, nem fogod tudni megcsinálni egy perc alatt. De az lehet, hogy egy órára rövidítsd. Amit ma egy óra alatt végzel el, abból lehet egy perc. Tehát egyszer, majd a mai egy napból is lehet egy percnyi munka.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Talán észre sem veted magadban, de megjelent benned a versengés. Úgy érzed, hogy körülötted mindenki teljesítmény kényszeres, és mindenki le akarja győzni a másikat? Jó tudnod, hogy ez az érzés valójában benned van, a többiek csak megmutatják neked. Valójában te vagy az, aki le akarod győzni a többieket. Ez nem baj, de fontos, hogy tudd: Te is nagyon győzelem orientált, és versengő vagy ma.
Halak: Kedves Halak! Úgy tűnik, hogy egy vizsgahelyzetbe kerülsz szerdán. No nem arról van szó, hogy jön egy szigorú vizsgabiztos, és ki kell húznod a tételedet. Ez a vizsga most az életed vizsgája, amikor arra kíváncsi az élet, hogy vajon megtanultad-e mindazt, amit lehetőséged volt észrevenni, megtanulni, felfedezni az elmúlt két-három hónapban. Nyugalom, mindent megtanultál, és a tőled telhető legjobban vizsgázol majd.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

Végre valaki megpiszkálja a rendszerváltás körüli mocskot - jön az Aranyélet 2. évadaMegkezdődött a Transformers 5 forgatásaHallgass bele a Démonok között 2-t inspiráló félelmetes hangfelvételbeBrutálisan jól néznek ki A függetlenség napja 2 első posztereiMeglepő és bájos a Marson születő első emberről szóló sci-fi trailereAranyos a Szenilla nyomában első filmklipje
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

20.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

9

10

36

50

78

Várható főnyeremény: 580 millió Ft!
Hatoslottó

21

26

31

39

42

44

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Hirdetés

 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények