Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. szeptember 17., szerda, Zsófia

 
Amiről a nők beszélnek

Az 5 legcukibb gyerekkori fotó Harry hercegrőlA celebnőknél már jövő tavasz van

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Ha a Micimackó horrormese lett volna
17 sokkoló rajz kedvenceinkről
Brutális kamerásmobil a Panasonic-tólKépen a következő Fiat kiskocsi44 óra alatt kinyomtattak egy autót6 tudnivaló: apává válás lépésről lépésre

Időjárás Budapest

15°C
erősen felhős

sz

23°C

cs

23°C

p

24°C

sz

25°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

37.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

7

39

40

58

68

Várható főnyeremény: 185 millió Ft!
Hatoslottó

10

13

24

29

32

40

Várható főnyeremény: 285 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A legviccesebb német juhászkutya videó válogatás!
Láttál már ilyen szökőkutat?
Ez kell neked, és vidám leszel!
Libabőrös leszel, ha ezt meghallod!
Magyar pár esküvői nyitótánca
Egy kutya, aki billiárdozik nálad
Bébi kacsák és az új anyukájuk
90 évesen úgy táncol, mint egy 20 éves
Ha énekel, nem tudsz másra figyelni
Cicamama befogadta az árva süniket
Apa-lánya duett - nagyon aranyos!
Vizsla ébresztő
A legjobb jeges vödrös bakik
Zászló emberekből: új rekord!
Így énekel duettet az autóban anya és lánya
Gazdi és kutyus tündéri játéka
Így búcsúznak Robin Willamstől

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Mindig meglepődsz azon, hogy a környezeted milyen tájékozatlan tud lenni néhány neked fontos kérdésben. Ma remek alkalmad lesz arra, hogy felfedezd magadban a tanítónénit, azt a tanítónénit, aki minden kedves kisdiáknak türelmesen elmagyarázza, hogy mi is az a tudásanyag, amire szüksége van. Igen, ez eleinte talán idegesíteni fog téged. Pedig jól tennéd, ha megnyugodnál, és ha észrevennéd, hogy ez a magyarázás valójában egy lehetőség: egy lehetőség arra, hogy mindenkivel kialakítsd a közös tudásbázist és a közös hangnemet.
Bika: Kedves Bika! Vigyázat, szerdán unalomriadó lép életbe a Bikáknál! ez azt jelenti, hogy egy igazán unalmas nap elébe nézel, amikor bizony úgy érezheted, hogy teljesen agyadra mennek a dolgok, és semmi lényeges sem történik veled. Természetesen mint mindig most is megvan a lehetőséged arra, hogy a kezedbe vedd a dolgokat. Mint mindig, most is dönthetsz úgy, hogy a sok-sok unatkozás helyett inkább valami hasznossal töltöd az idődet. Ebben az fog segíteni, ha délután időt szánsz a számodra lényeges dolgokra, és ha mindennek megadod a módját.
Ikrek: Kedves Ikrek! Irány a kert, itt az ideje az őszi munkálatoknak! Na jó, nem lettem kertész, tehát azt nem tudom megmondani, hogy mit kellene csinálnod, de a csillagok szerint ma megnyugtat és kikapcsol, ha közvetlen érintkezésbe lépsz a növényekkel. Úgy tűnik, hogy az segíteni fog neked, ha megérinted a fákat (meg is ölelheted őket), ha beletúrsz a földbe, ha gondoskodhatsz a növényekről. Ezt akkor is megteheted, ha csak balkonkerted van, ha pedig semmilyen növényed sincs, akkor érdemes kimenned egy közeli parkba, hogy kapcsolódhass a természettel.
Rák: Kedves Rák! Eleinte talán csodálkozol azon, hogy mik történnek körülötted szerdán, de a nap közepére rájössz, hogy ma mindenki furcsa körülötted, és furcsán reagálnak a helyzetekre. Persze ez a furcsaság valójában belőled fakad. Nem, ez nem jelenti azt, hogy te lennél furcsa, inkább arról van szó, hogy félreismertél néhány embert, ezért nem is tudod kiszámítani a reakcióikat. Lehet, hogy amikor furcsaságról beszélsz akkor nincs is szó többről, csak annyiról, hogy az emberek nem az általad elvárt módon viselkednek.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A szerdai nap legnagyobb lehetősége az, hogy megláthatod egy tévedésedet. Igen, eddig tévedésben éltél, de ez egyáltalán nem baj, nem szabad emiatt büntetned magadat. A az emberi létnek az is a része, hogy néha tévedünk. Ez teljesen természetes. Ezeket a tévedéseket nem szabad megbüntetni, hanem meg kell bocsátani, és egyszerűen ki kell javítani őket. Ez a helyes hozzáállás most a te részedről is a mai helyzethez. Az a helyes hozzáállás, hogy ránézel a tévedésedre, felismered azt, felismered, hogy mit kellett volna helyette tenned, és megteszed most.
Szűz: Kedves Szűz! Sokkal könnyebb a saját életeden változtatni, mint másokén. Ezt azért szeretném leszögezni rögtön az elején, mert úgy tűnik, hogy most valakit arra akarsz rávenni, hogy teljesen máshogyan éljen, mint ahogyan eddig tette. Ez azonban elég reménytelennek tűnik. Azt viszont érdemes lenne megnézned, hogy ez az eset mit árul el arról, amit és ahogyan neked érdemes lenne változtatnod az életmódodon. Könnyen lehet, hogy valamit csak rávetítesz a másikra, és valójában te vagy az, akinek valamit máshogyan kellene valamit csinálnod.
Mérleg: Kedves Mérleg! Szerdán bátor vagy. Elég bátor vagy ahhoz, hogy kiállj az igazadért és ahhoz is, hogy kiállj a gyengébbek védelmében. Igen, ez a bátorság szülhet némi konfliktust is körülötted. Ahhoz, hogy elkerüld a konfliktusokat érdemes megértened valamit: az érdekérvényesítés nem jelent egyben agressziót is. Az előbbi a közlés tartalma, az utóbbi pedig a közlés módja. Azaz az érdekeidet képviselheted szelíden, és szeretettel is. Tudom, most attól félsz, hogy ez talán hatástalan marad, pedig valójában mindig ez a hatásosabb, és nem az agresszió.
Skorpió: Kedves Skorpió! Mi a helyzet a múlttal? Mi a helyzet a múlt fájdalmaival, hibáival és tévedéseivel? Szerdán érdekes kérdést kell megvizsgálnod: A múlt fájdalmai vajon meggátolhatják-e a jelen döntéseit? Azért mert a múltban valamilyen sérelem ért még van-e okod arra, hogy tovább vidd ezt a fájdalomcsomagot magaddal, vagy most már feloldozhatnád magadat ez alól a teher alól? Igen, ezt akkor is csak te tudod megtenni, ha a fájdalmat magát nem te okoztad magadnak. Mindegy, ki bántott, a múlt sebeit csak te tudod begyógyítani, nem az aki okozta őket.
Nyilas: Kedves Nyilas! Olyan egyszerű a dolgod szerdán: Egyszerűen csak hagynod kellene, hogy a körülötted lévők leegyszerűsítsék a dolgodat. Talán azt gondolod, hogy ma mindenben elől kell lenned, talán azt hiszed, hogy neked kell meghoznod a döntéseket. Pedig dönthetnél úgy is, hogy hátralépsz egyet, és hagyod, hogy mások elképzelései érvényesüljenek. Ez nem jelenti azt, hogy az események ne úgy alakulnának, ahogyan az neked a legjobb. Sőt! Valószínű, hogy minden ettől lesz igazán jó a számodra.
Bak: Kedves Bak! A szerda a gyereknevelés napja. Na jó, ez talán túl szigorúan és ijesztően hangzik. Mondhatjuk úgy is, hogy a szerda az a nap, amikor rengeteget játszol a gyerekekkel, és amikor lehetőséged lesz arra, hogy sokat mesélj a gyerekeknek. Igen, ilyesmikre van szükség, amikor a gyerekekkel vagy, és nem arra, hogy a szigorú szülőt add, hogy kikérdezd a leckét, és hogy az iskoláról faggasd őket. Ma azzal teszed  a legjobbat a gyerekeiddel való viszonyodnak, ha a közös játékra és a mókára helyezed a hangsúlyt.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Olyan egyszerűen meg lehet valósítani a terveidet. Egyszerűen csak el kellene felejtened azt a sok butaságot, ami azt sugallja neked, hogy a terveid megvalósítása valójában bonyolult. Mit szólnál ahhoz, ha a sok bonyodalom helyett ma mindent leegyszerűsítenél. Mielőtt belevágsz valamibe, gondold végig, hogy hogyan lehetne azt megcsinálni egyszerűbben. Még egyszerűbben. Sokkal egyszerűbben. Lehet, hogy háromszor-négyszer is érdemes lesz átgondolnod, amire a legszimplább, legkényelmesebb, legegyszerűbb megoldást megtalálod.
Halak: Kedves Halak! Légy a saját életed varázslója – ez a szerdai nap üzenete és kihívása is. Most bevetheted a varázslatos gyógyító képességeidet annak érdekében, hogy a mostanában talán kicsit lapos, talán kicsit feszült életedből tündérmesét varázsolj! Igen, ennek az a legjobb formája, ha a fantáziádat veted be: az álmodozás a költő véleményével ellentétben nem az élet megrontója, hanem az életet jobbá tevő tervező-teremtő módszer. Ma igenis álmodozz, fantáziálj arról, hogy egy szebb és jobb életet élsz!
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Ők lehetnek a női Szellemirtók
Ilyen lesz a Szellemirtók 3, ha valaha elkészül.
Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Európa legjobb filmje lehet a Fehér isten
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: