Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. augusztus 21., csütörtök, Sámuel, Hajna

 
Amiről a nők beszélnek

Startlap Nőknek

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Időjárás Budapest

15°C
derült

p

25°C

sz

25°C

v

22°C

h

24°C

 
Hirdetés

Fesztiválok
 

Állatkertek Éjszakája
Augusztus 29-én 11 településén, 14 programhelyszínen érdekes programok.
Strand Fesztivál Zamárdiban világsztárokkalOrszágos Csokoládé FesztiválVörös Katlan Fesztivál

 
Hirdetés

 
Lottó

33.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

6

52

57

68

86

Várható főnyeremény: 190 millió Ft!
Hatoslottó

15

17

18

31

41

45

Várható főnyeremény: 360 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

Így néz majd ki az otthonunk a Marson
A lakóhelyet a bolygón levő anyagokból építenék.
Minden, ami ingatlan185 000 ingatlanhirdetés vár a StartaprónIngatlan.comIngatlanok.huKöltözzbe.huEladó budapesti ingatlanokStartlap IngatlanLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Valuta, tőzsde

EUR: 314,22 Ft
USD: 236,77 Ft
CHF: 259,39 Ft
MOL: 11 885
OTP: 4 160
MTELEKOM: 375
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamHitelkalkulátorValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Gazdi és kutyus tündéri játéka
Így búcsúznak Robin Willamstől
Ilyen bátor macskát soha nem láttál
Ennyit számít milyen autód van!
A cica, aki mindig ajtót nyit
Elképesztően zenél a lefolyócsöveken!
Pókember mégis létezik
Így tisztítsd meg a grillt pillanatok alatt
Imádnivaló barátság őzi és cica között
Megkérdezte a kutyust, ki a legjobb barátja
Ilyen cuki makimajmot még nem láttál!
Anya lefilmezte, milyen lefektetni egy ikerpárt
Ennyire cuki tatut még mi sem láttunk
Extázis a saját tükörképétől
Magyarok videója terjed az interneten
Ilyen imádnivalóak a bulldogok
Ilyen egy igazi gördeszkás macska!
Így barátkozik a süni

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Ma a legszívesebben kimenekülnél egy feszült szituációból. Különösen kínos a helyzet, ha kettős játékot folytattál, de akkor sem lesz egyszerű, ha mindenkivel megpróbáltál őszinte lenni. A kérdés az, hogy hogyan oldhatod meg úgy a helyzetet, hogy senki ne sértődjön meg. Nos nagyon egyszerű: sehogy. Hogy akkor mi a megoldás? Ez is egyszerű: ne te oldd meg a helyzetet! Bízd ezt valaki másra, aki diplomatikusabb, mint te!
Bika: Kedves Bika! Válaszd a nyugalmat péntekre! No nem elírás történt, tudom, hogy még csak csütörtök van, de ma tudod megalapozni a holnapi nyugalmadat. Hiszen ha a mai feszültséget továbbviszed holnapra, akkor nem tudod már holnap a nyugalmat választani. Tehát ma az a feladatod, hogy mindent úgy készíts elő, hogy holnap nyugodt, kényelmes és laza napod lehessen. Érdemes lesz egy kicsit előre dolgoznod, és megtervezned a holnapi napodat is.
Ikrek: Kedves Ikrek! Egy pillanatig elszomorodhatsz, amikor arra jössz rá, hogy valaki, akit eddig nagyra tartottál és tiszteltél, nem is hiteles annyira, mint gondoltad. A helyzet az, hogy most leleplezhetsz valakit, vagy egyszerűen csak felnyílik a szemed egy igazságra. Hidd el, ez az igazság csak eleinte lesz ellentmondásban a jelenlegi tudásoddal. Később szépen belesimul abba, és kiegészíti azt. Hagyd, hogy ma elérkezzen hozzád ez a felismerés.
Rák: Kedves Rák! Úgy érezheted, hogy ma küldetésed van, és azt mindenképp el kell végezned. Könnyen lehet, hogy úgy értékeled, a mai napon valamit meg kell tenned. Mielőtt ráveszed magadat valamire, amire nincs szükséged és amihez nincs is kedved, gondolkozz el rajta, hogy a kedvtelenséged ellenállása nem üzenet-e. Lehet, hogy azért nincs kedved ehhez, mert nem is kell megtenned? Tegyél egy próbát és engedd el ezt a lehetőséget.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Olyan szívesen belekezdenél valami újba. Már ki is nézted azt, ami érdekel, de érdemes lesz vigyáznod ezzel a témával. Könnyen lehet, hogy most olyasvalami keltette fel a figyelmedet, ami nem valós, ami valójában egy szemfényvesztésre épül. Ahhoz, hogy tudd, mi az igazság, arra lehet szükséged, hogy összeszedd magad, és megnézd végre a helyzetet. Hidd el: ha a dolgok mögé nézel, mindent megértesz.
Szűz: Kedves Szűz! Tele vagy őrült ötletekkel csütörtökön, és ezeket az ötleteket most jó sokan támogatják is. Igen, talán szívesen látnád úgy a helyzetet, hogy mindenki ellened van, és hogy mindenki meg akarja nehezíteni a dolgodat, de a valóságban ma a legőrültebb ötleted is támogatásra talál. Lehet, hogy ma nem is kellene átlagos, vagy lapos ötletekkel foglalkoznod? Lehet, hogy ma mindenképp fantáziadúsnak kellene lenned?
Mérleg: Kedves Mérleg! Folyamatosan olyan feladatokat kapsz az élettől, amelyekről úgy érzed, hogy ezekre nem vagy felkészülve. Nem, egy kicsit sem. Hogy tényleg fel vagy-e ezekre készülve? Teljesen mindegy. Ha úgy érzed, hogy nem vagy felkészülve, akkor bizony az eredmény is elmarad. A csütörtök legyen a hosszú távú tervezés napja, amikor megelőzheted azt, hogy ezután is felkészületlennek érezd magadat.
Skorpió: Kedves Skorpió! Szeretnél egyszerre okos és kényelmes megoldást találni egy helyzetben. Az okos és kényelmes megoldások általában drágák (vagy sok pénzbe kerülnek, vagy nagy áldozattal járnak). Mit szólnál inkább egy okos olcsó megoldáshoz? Ez nem lesz olyan kényelmes, de azért még vállalható lesz, és a végeredménye éppen olyan jó. Ha lehet, valami ilyesmit válassz ma, és ennek meglesz a haszna is, hiszen így eredményes lehetsz.
Nyilas: Kedves Nyilas! Rémeket látsz. Szerencsére nem szó szerint, de az vitathatatlan, hogy ma a legkisebb jelet is képes vagy felnagyítani és túldimenzionálni. Ha így folytatod, könnyen lehet, hogy teljesen belehergeled magadat valamibe, és még a végén el is hiszed, amit mondasz. Tehát a csütörtöki jelszavad: nyugalom. Fontos, hogy ma megnyugodj, és fontos, hogy a tényekre szorítkozz. A tények nem csapnak be, de a következtetések lehetnek tévesek.
Bak: Kedves Bak! Csütörtökön talán abban hiszel, hogy mások erőszakkal megváltoztathatók, és hogy mindenki jobb belátásra téríthető. Hidd el, ez nem egészen így működik. És talán nem is baj, hogy ez nem így működik. Neked ma nem kell senkit sem meggyőznöd semmiről. Neked ma nem másokkal, hanem magaddal kell foglalkoznod. Mi az, amire másokat akarsz rávenni? Nem lehet, hogy neked kellene ezt tenned?
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A legszívesebben ma egész nap csak adnál, adnál és adnál. Méghozzá sokat adnál. Azt azonban érdemes felidézned és tudatosítanod magadban, hogy adni csak az tud, akinek van miből. Azaz, te hiába adsz jókedvűen, ha ettől teljesen kiürülsz. Ha ekkor is tovább adsz, akkor már csak a hiányaidat fogod tudni továbbadni. Mit tehetsz ez ellen? A megoldás nevetségesen egyszerű: ne csak adj, de töltekezz is.
Halak: Kedves Halak! Az egynapos munkaszünet után megint indul a verkli. Legalábbis ha nem voltál olyan okos, hogy mára szabadságot vegyél ki. Ha ma szabadságon vagy, akkor minden a legnagyobb rendben van: lesz időd arra, hogy kipihend a tegnap fáradalmait. Ha azonban dolgozol, akkor érdemes úgy alakítanod a napodat, hogy előbb hazajöhess egy kicsivel a munkádból, és végre pihenhess egy kicsit.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Megmutatjuk, milyen egy igazán jó fesztivál! - Legyen minél távolabb Budapesttől, ne legyenek mainstream fellépők.Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
8 meglepő tény Cameron Diazról
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: