Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

20°C

30 17

Felhőtlen

k

27 18

sz

26 14

cs

27 13

p

28 14

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

A záróünnepséggel befejeződött a XXXI. Nyári Olimpia RióbanRio 2016: 12. lett Magyarország az éremtáblázatonMicsoda kép: Kozák Danuta és a három riói aranyérme egy fotónOroszországban BMW-ket osztogatnak az olimpiai érmeseknekÓriási kihívással kellett szembenézniük a brit olimpikonoknak a londoni reptéren
 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 309,32 Ft
USD: 274,05 Ft
CHF: 283,75 Ft
MOL: 17 280
OTP: 7 204
MTELEKOM: 435
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Azt hiszed, hogy neked nagyon kevesed van. De ez nem igaz! Valójában rengeteg mindened megvan, csak éppen annyira megszoktad azt, ami van, hogy már fel sem tűnik, és már nem is értékeled azt. Érdemes lenne hétfőn időt szánnod arra, hogy feltérképezd: Mi mindened van meg, és milyen jó mindaz, amivel rendelkezel. Ma adj hálát mindazért, amid van.
Bika: Kedves Bika! Az új hét azzal az ígérettel köszönt rád, hogy ez egy sokkal jobb hé lesz. Van valami a mai napodban, ami időn kívülivé teszi azt, mintha ez a hét még sem ide, sem oda nem tartozna. Ma úgy érezheted, hogy felszabadult vagy, és felszabadult lehetőségeket kapsz az élettől. Ami azt illeti, ma olyasmire is igent mondhatsz, amire soha eddig nem mertél volna rábólintani.
Ikrek: Kedves Ikrek! Mostanában túl nagy jelentőséget tulajdonítasz a nagy jelentőségű dolgoknak. Jól olvastad: Úgy tűnik, hogy néhány fontos dolog nyomja rá a bélyegét az egész napodra, pedig ennek nem kellene így lennie. A világot nem két-három dolog irányítja, az élet ennél jóval bonyolultabb. Nem kellene tehát olyan nagy jelentőséget tulajdonítanod azoknak a nagy jelentőségűnek tűnő dolgoknak.
Rák: Kedves Rák! Szívesen fordítod a feje tetejére a világot hétfőn. Szívesen intézed úgy, hogy ma teljesen más sorrendben történjenek a dolgok, mint ahogy szoktak. Szívesen intézed úgy, hogy hétfőn azzal kezdődjön az érdemi munka, amivel máskor befejezni szoktad. Annak, ha megcseréled a sorrendeket sokféle haszna van, ami abból is kiderül, hogy így ma eredményesebb vagy.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Attól félsz, hogy elveszíted az önazonosságodat, de valójában nem tudsz nem önazonos lenni. Olyan erős benned a vágy, hogy megmutasd a világnak azt, aki valójában vagy, hogy képtelenség lenne másnak lened, mint önazonosnak. Ma nem kell erőltetned azt, hogy egyedi vagy különleges legyél, mert egyedi és különleges vagy akkor is, ha semmi különlegeset vagy egyedit nem csinálsz.
Szűz: Kedves Szűz! Meg kellene állnod hétfőn. Ma lassítanod kellene, és a figyelmedet kellene összeszedned. Fontos, hogy megértsd: Nem a megoldást kell megtalálnod abban az ügyben, ami annyira foglalkoztat, hanem a nyugalmat. Ha a a nyugalom megvan, az azt is jelenti, hogy a megoldás is megvan vagy meglesz. De ha a megoldásra akarsz rálelni, akkor könnyen megtéveszthetnek a csillogó, de értelmetlen ötletek.
Mérleg: Kedves Mérleg! Sokkal erősebb hatással vagy a környezetedre, mint ahogyan azt gondolnád, vagy ahogyan azt észrevennéd. Sokkal erősebb hatásod van a körülötted lévők gondolataira annál, hogy megengedhesd magadnak azt, hogy össze-vissza beszélj. Fontos megértened, hogy a szavaidnak ereje van. Azzal, hogy kimondasz valamit elülteted a bogarat mások fejében, akik végül megváltoztatják az életüket.
Skorpió: Kedves Skorpió! Jól teszed, ha hétfőn azon gondolkodsz, hogy hogyan tehetnéd jobbá az egész hetedet. Talán nagyon pontosan érzed azt is, hogy a mai nap alkalmas arra, hogy az egész hetedet meghatározza. Ma kellene beosztanod azt, hogy hogyan alakul a hét, és ma kellene kitalálnod azt is, hogy a hét melyik napján mik a a legfontosabb teendőid. A hétfői legfontosabb a tervezés, a megvalósítás jöhet holnap.
Nyilas: Kedves Nyilas! Hétfőn olyan segítséget kapsz, amilyenre nem is számítottál. Ma könnyen kiderülhet a szerelmedről, hogy sokkal bölcsebb, mint amilyennek hitted. Ma könnyen kiderülhet, hogy a szerelmed olyan tanácsokat ad az életeddel kapcsolatban, amelyeket érdemes megfogadnod. Könnyen kiderülhet, hogy a munkahelyi ügyeidet is az ő ötletei alapján érdemes megoldanod.
Bak: Kedves Bak! Hétfőn már a célegyenesbe fordul egy ügyed megoldása, de valamiért ez a tempó sem elég gyors neked. Ma szívesen szaladsz a dolgok elébe, és szívesen csinálsz úgy, mintha rohannod kellene. A valóság az, hogy a környezeted még mindig nem érti, honnan van a teherbírásod, és hogyan vagy képes ilyen sokat teljesíteni ilyen kevés idő alatt. Hidd el: ma minden a legjobb tempóban halad veled.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A legszívesebben kitörölnéd ezt a napit a naptárból. Nem állíthatjuk, hogy a hétfő lenne a legkedvesebb napod, és azt sem, hogy a mai nap nem szolgál rá a rossz hírére. Fontos, hogy tudd: Az, ahogy érzed magad nem az eseményeken múlik, hanem azon, hogy hogyan reagálsz ezekre. Ma egyszerűen engedd meg magadnak azt a luxust, hogy egy békés mosollyal fogadd a hétfői feladatokat.
Halak: Kedves Halak! Mindenkinek szüksége van arra, hogy megismerje önmagát. Mindenkinek szüksége van arra, hogy megismerje a saját egyéniségét, és tisztába kerüljön azzal, hogy ki is ő maga. Fontos, hogy ma el tudd különíteni mindazt, amit mások várnak el tőled attól, amit te szeretnél csinálni. Fontos, hogy megértsd: Ez a te életed, és ez az egy életed van arra, hogy megvalósítsd a vágyaidat.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Új tévészpottal paráztat az Ideglelés folytatásaSteve Rogers többé már nem Amerika KapitányNem nézel skandináv krimit? Nem tudod, mit hagysz kiMegvan, hogy ki rendezheti Az igazság ligája B csapatának mozijátHaláli az Amerika Kapitány 3 bakiparádéja"A világ legviccesebb magyarja" köp a polkorrektségre
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

34.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

22

29

53

62

74

Várható főnyeremény: 260 millió Ft!
Hatoslottó

3

16

25

26

30

32

Várható főnyeremény: 122 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények