Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Balatoni akciók. Hotel|Apartman|Vendégház

Időjárás Budapest

21°C

32 19

Gyengén felhős

cs

31 19

p

31 18

sz

33 22

v

35 22

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Ingatlan, lakás, ház

Trendi székek betonbólIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 313,00 Ft
USD: 284,24 Ft
CHF: 288,66 Ft
MOL: 17 820
OTP: 6 820
MTELEKOM: 447
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A legnagyobb optikai illúzió megfejtése
Minden piás álma!
Iszonyatosra feldagadt a szája
Azt nézd, hol köt ki a labda
Nagyon pakolja magát, te meg felröhögsz
Úgy edz a pelenkás, mint Rocky
Apró csőtörésnek indult, a végét nem hiszed el

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Igazán meglepődsz azon, hogy máris itt a szerda. Azt gondoltad, hogy még rengeteget kell várnod, de az események szerdán felgyorsulnak. Ma érdemes átgondolnod, újratervezned az időzítéseidet és a napi feladataidat, hiszen ahogy ez a szerda váratlanul eljött, hamarosan az augusztus érkezhet meg az életedbe váratlanul. (Már csak öt nap van a júliusból ezzel együtt!)
Bika: Kedves Bika! Szerdán könnyebben jelölsz ki magadnak új célokat, és könnyebben határozol meg magadnak új terveket. Ki kellene használnod ezt a könnyedséget, és teljes lazasággal kellene belőnöd azt, amit ma csinálni szeretnél. Teljes lazasággal kellene a munkádhoz is hozzáállnod, mert úgy tűnik, hogy abban is túl görcsös lettél. Tudnod kell, hogy akkor véged a legjobban a feladataidat, ha van benned lazaság.
Ikrek: Kedves Ikrek! Eddig úgy érezted, hogy rohannod kell, hogy folyton határidők és feladatok szorításában éled az életedet. A valóságban azonban sokkal lazább a helyzet, és ezt szerdán el is kezded felfedezni. Szerdán elkezded felfedezni azt, hogy a határidők szorítása helyett van alkalmad és lehetőséged arra, hogy egy kicsit trükközz az időkkel, és lazábbra vedd a figurát a mai napon.
Rák: Kedves Rák! Ha azt veszed észre, hogy egy ismerősöd viselkedése megváltozott veled szemben,akkor azt is érdemes megvizsgálnod, hogy a te viselkedésed megváltozott-e vele szemben. Könnyen lehet, hogy mindketten változtok, és ez a változás természetes módon eredményezi azt, hogy megváltozik a kölcsönös viselkedésetek is. A lényeg az, hogy ma engedd meg a kapcsolataidnak, hogy egy kicsit változzanak.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Ahogy a kedd, úgy a szerda is a bátorságról szól az életedben. Arról a bátorságról, hogy van-e elég bátorságod ahhoz, hogy saját magad vedd a kezedbe az irányítást és a döntést. Tudnod kell, hogy sokkal több erőd, sokkal több lehetőséged, sokkal nagyobb hatalmad van, mint ahogyan azt gondolnád. Tudnod kell, hogy saját magad erejében bízva jutsz a héten a legmesszebbre.
Szűz: Kedves Szűz! Olyasmit akarsz megmenteni a megszűnéstől, vagy a feloldódástól, aminek valójában már vége van. Lehet még energiát fektetni abba, hogy megmentsd ezt a dolgot, de tartós, valódi eredményt már nem fogsz tudni elérni. Valódi eredményt már csak az hoz, ha hagyod, hogy mindez megszűnjön, feloldódjon, elpárologjon, és megjelenjen a helyén valami új, jobb, életerősebb megoldás.
Mérleg: Kedves Mérleg! Talán úgy érzed, hogy ez a hét egy kicsit borúsabb, és sötétebb, mint a múlt heted volt. Ez azonban így nem teljesen igaz. Inkább úgy fogalmaznék, hogy ezen a héten komolyabb témák kerülnek előtérbe nálad (és sokaknál másoknál is). Érdemes most komolyabban foglalkoznod ezekkel a komolyabb témákkal. Érdemes mélyen elmerülnöd ezekben a témákban, és nem elmenekülni előlük.
Skorpió: Kedves Skorpió! Valóban csak annyi lenne a dolgod, hogy rábízd másokra a döntéseket, és hagyd, hogy mindenki meghozza a saját életét érintő döntéseit. Te azonban szeretsz belefolyni mások ügyeibe, és ezzel olyan kereszteket veszel a válladra, amelyek cipeléséhez semmi erőd sincs. De miért is lenne, hiszen ezek nem a te keresztjeid. Ezek mások ügyei, mások döntései, amiket meg kellene hagynod másoknak.
Nyilas: Kedves Nyilas! „De miért?!” Kérdezed szerdán egyre többször, egyre hangosabban és egyre kétségbeesettebben. Úgy tűnik, hogy ma előjön belőled a négyéves gyermek, aki szeretné megérteni a körülötte lévő világot. Te a gyermeki megértésnél mélyebb válaszokat szeretnél kapni, de sajnos olyanoknak teszed fel ezeket, akik képtelenek válaszolni rájuk. Emiatt kérdezel egyre kétségbeesettebben.
Bak: Kedves Bak! Olyanok is figyelik a munkádat szerdán, akik máskor rá se hederítenek arra, amit teszel. Neked csak az a dolgod, hogy tudatosítsd magadban: ha mindent a tőled telhető legjobban csinálsz, akkor nincs okod arra, hogy szégyenkezz a munkád miatt. Téged semmilyen módon sem határoz meg az, hogy mások mit gondolnak a munkádról, az életedről vagy a hitedről.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Minden nappal egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy megértsd: Mi az, amit máshogy szeretnél csinálni az életedben. tudnod kell, hogy a valóság nem egy hollywoodi film. Itt nem csak néhány nap izgalom van, amit aztán a „boldogan éltek, mgí meg nem haltak” unalma követ. A valóságban minden nap van megoldandó feladat, és minden nap van valamilyen erős változás.
Halak: Kedves Halak! Mi az, amit megváltoztatnál, az ellenkezőjére fordítanál az életedben? Mi az, amit szívesen átalakítanál, és szívesen visszavonnál. Szerdán lesz ahhoz lehetőséged és elég erőd is, hogy olyan változásokat eszközölj, amelyek hosszú távra szólnak. Ehhez azonban szükséged van arra a bátorságra, hogy ne másoktól várd a megerősítést és a biztatást, hanem magad add meg magadnak ezeket.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

A Suicide Squad Jokerénél még nem láttál betegebb fazontMy Hipernet Home - TV és internet kábel nélkül A magyar mozikban is a Star Trek 3 az új slágerJakupcsek Gabriella visszatérhet a képernyőreAz új King Kong még Godzillánál is nagyobb és félelmetesebb leszNemcsak mágikus, de izgalmas is a Legendás állatok és megfigyelésük új trailere
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

29.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

32

43

60

74

79

Várható főnyeremény: 380 millió Ft!
Hatoslottó

6

10

13

23

30

39

Várható főnyeremény: 330 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények