Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

12°C

13 1

Közepesen felhős

h

15 4

k

13 2

sz

16 2

cs

19 5

 
Hirdetés

Bubba mesél
 

 
Hirdetés

 
Lottó

16.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

25

56

57

81

86

Várható főnyeremény: 4 100 millió Ft!
Hatoslottó

16

22

28

33

35

36

Várható főnyeremény: 484 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A kötéltáncos kutyus
Piac a síneken
Kiborul a tacsi a szatyortól
A világ legnagyobb pálcika bombája
Valamit nagyon keres!
Na, ilyen kutyát eddig nem láttunk
Nézd, hogy táncol!
Blökikém, te nagyon száguldasz
120 vadászkutya etetése egyszerre
Trükkös rendőrkutya
Ezt nézd milyen gyönyörű Dubai!
A legnagyobb mágusok
Kissé elcseszték a bemutatót...
Ő a világ legjobb kapusa
A világ legfélelmetesebb országútja
Potyázó fóka a nyílt tengeren
Trambulinozó kutyák válogatása
Tacsi a legjobb kapus
Világrekord ez a kép
Segítség, megbuggyant a macskám!
Ez a világ legolcsóbb kisvasútja
Elolvadsz tőle
10 legviccesebb kutyás videó válogatás
A legcukibb kacsacsőrű emlős
Blökik és a kígyó!
A világ legügyesebb fodrásza
Idős és beteg elefántoknak játszott egy zongoraművész
Gondolnád, hogy ilyen gyors a víziló?
Blökik, ha bénáznak
Hogyan ne tanulj meg repülni!
Blöki és a takarítórobot
Gazdi és a két hónapos kedvence
Ilyen bulit még nem láttál!
Így készíts mobiltokot egy lufiból fél perc alatt
A leggyorsabb csomagolási technika
Egy árva kiscica és egy rottweiler kutya első találkozása
Kutyus keresi a gazdit a hólabirintusban
Gyönyörűen feldíszített karácsonyi ház
Egy igazi nindzsa ez a cicus
Kis yorkie terrier kergette el a betörőt
Így jeleznek kutyák a gazdiknak
Séta egyszerre 10 kutyussal
Árva őzgidát fogadott be a család
Jól sikerült a felmosás
A legaranyosabb barátság
De mitől repülnek?
Új magyar találmányon ámul a világ
Elképesztő nagy hullámok
Pöttöm dobos nagyon tud!
Jaj, de cuki!
Ez van, amikor egy ajándék túl jó...
Szórja a trükköket rendesen!
Na, ezt csináld utána!
Tappancs nem bír a palackkal!
Cirmikéim, mit csináltok?

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Talán úgy érzed, egyszerűbb lenne, ha hazudnál valakinek. Ebben azonban – természetesen – nincs igazad. Talán eleinte egyszerűbb lenne, de később mégiscsak sokkal több bonyodalom szakadna a nyakadba. Lehet, hogy most nehezen szánod rá magadat, hogy őszintén elmondd az igazat, és az is lehet, hogy ezt mások nehezen fogadják. De hidd el, mindenkinek így éri majd meg a legjobban.
Bika: Kedves Bika! Lehet, hogy a gyomrod egy kicsit nehezebben emészt meg néhány dolgot vasárnap. Ez természetesen nemcsak az ételekre, de az információkra is vonatkozik. Így a vasárnapi ebéddel duplán is vigyáznod kellene: egyrészt azzal kellene óvatosnak lenned, hogy mit eszel meg, másrészt azzal is jobb, ha vigyázol, hogy kivel állsz szóba, mit kérdezel, és mit hallgatsz meg. Ma kerüld azokat a beszélgetéseket, amelyekből tuti veszekedés lesz.
Ikrek: Kedves Ikrek! A vasárnap alkalmas arra, hogy elindítsd néhány ötletedet a növekedés útján. Igen, tudom, tele vagy ötletekkel, és mindig is tele voltál azokkal. Most eljön annak az ideje, hogy ezeket az ötleteket elkezdd szépen lassan tettekre váltani. Nem is kellene sokat vacakolnod, egyszerűen csak tedd meg a legegyszerűbb lépést, amit meg tudsz tenni. Lehet, hogy ez túl aprónak tűnik, mégis sokat jelent majd.
Rák: Kedves Rák! Lehet, hogy vasárnap nem vagy annyira merész, mint szeretnél. Lehet, hogy attól tartasz, sokkal több vagányságra van szükséged, és talán azon is elgondolkodsz, hogy mások sikerének nem a szemtelenségük-e az oka. Ma fontos lenne megértened, hogy nem kell magadra erőltetned a merészséget. Elég, ha pont annyira vagy kockázatvállaló, amennyire az a lényedből fakad.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Irány a konyha! Ma akkor jársz a legjobban, ha te főzöl önmagadnak. Olyan sok minden van, amit szeretnél a táplálkozásban betartani. Az éppen kiválasztott étrendedet pedig akkor tudod a legjobban követni, ha nem valaki másnak magyarázod el, hogy mit is eszel és mit nem, hanem ha te magad állítod össze a mai ebédet. Persze ha nem szeretsz vagy nem tudsz főzni, ez azzal is járhat, hogy jóval egyszerűbb lesz a menü, mint máskor.
Szűz: Kedves Szűz! A vasárnap az otthonteremtés napja lehet a Szüzek számára. Ma jó érzéked van ahhoz, hogy átrendezd és otthonosabbá tedd a környezetedet. Ma a legszívesebben egész nap pakolnál, takarítanál, dekorálnál és rendezkednél. A családod azonban nem ennyire lakberendezősen fogja fel a vasárnapi programot, ezért könnyen lehet, hogy fellázadnak az egész napos lakáscsinosítás ellen. Velük érdemes lenne egy házon kívüli programot csinálnod.
Mérleg: Kedves Mérleg! Talán attól félsz, hogy valaki ítélkezik feletted. Talán attól félsz, hogy mások mit mondanak a hátad mögött. Nem kellene ezen gondolkodnod. Vasárnap nem az a feladatod, hogy azon elmélkedj, ki mit szól ahhoz, amit csinálsz, hanem az, hogy a szívedet kövesd. Ha ma azt teszed, amiben örömödet leled, ha azt teszed, amiben önazonos vagy, akkor nem lesz okod arra, hogy panaszkodj vagy szégyenkezz.
Skorpió: Kedves Skorpió! Lehet, hogy a barátnőid azt gondolják, hogy ők szinte mindent megtehetnek. Lehet, hogy úgy érzik, nincsenek tabutémák, és bármikor betolakodhatnak a családi életetekbe. Ma jobb, ha nagyobb empátiával, és megértéssel kezeled a barátaid túlkapásait. Talán van néhány barátod, aki senki máshoz sem fordulhat ma, csak hozzád. Lehet, hogy csak annyi időd lesz, hogy telefonon meghallgasd őket, de nekik ez is rengeteget jelent majd.
Nyilas: Kedves Nyilas! Írj naplót vasárnap! Elég lesz néhány egyszerű bejegyzés, néhány egyszerű sor ahhoz, hogy az emlékedben megőrizhesd ezt a napot pontosan olyannak, amilyen volt. Lehet, hogy később szeretnéd majd a mai élményeidet visszaidézni, ehhez pedig tényleg elég, ha pár jellemző momentumot feljegyzel. Ráadásul írás közben lehetőséged lesz arra, hogy jobban átgondolj néhány dolgot.
Bak: Kedves Bak! Ahelyett, hogy másokhoz hasonlítgatnod magadat vasárnap, ideje lenne elkezdened csak és kizárólag önmagaddal foglalkoznod. Lehet, hogy egyszerűbb a másokkal való összehasonlítás (akár te vagy a jobb, akár ők a jobbak), de valójában akkor tudsz előre lépni, ha csak magaddal foglalkozol. Ma csak arra figyelj, ami veled van, amit te értél el, és amit te tudsz megtenni. Azt pedig, hogy másokhoz képest hol tartasz, nem kell megvizsgálnod.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Vendégeld meg a barátaidat, vendégeld meg a szeretteidet. Ma ha vendégeket hívsz, ha főzöl a vendégeknek, az segít kiélned a benned lévő gondoskodó ösztönöket és a mai adakozóhajlamodat. Azzal, ha valakinek meleg ételt, jó programot, szórakoztató társaságot adsz, tulajdonképpen mindent megadsz, amire neki szüksége van. Csak azt ne felejtsd el, hogy neked mire van szükséged.
Halak: Kedves Halak! A világ változik, és ez jó. Vasárnap megtapasztalod, hogy milyen jó változások kezdődnek körülötted, és azt is felfedezheted, hogy mások nem látják feltétlenül olyan optimistán a világot, mint te. Ettől függetlenül nem kell visszafordulnod. Nem kell megállnod a változásban, és nem kell visszakoznod. Ma bátran haladj előre az utadon, mert az jó irányban visz. Jobb irányban, mint ahogyan azt gondolnád, vagy ahogyan azt mások gondolják rólad.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Mozi 2015_
Itt vannak az MTV idei győztesei
MOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Ben Affleck ősei rabszolgatartók voltak és szégyelli
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: