Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

24°C

30 19

Közepesen felhős

cs

28 15

p

26 15

sz

22 15

v

20 11

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 

 
Szponzorált linkek

Hír24 videók
 

Patthelyzet a rendőrök és a menekültek közöttÁtalakított teherautóban csempészték a menekülteketTovábbra is teljes a káosz a KeletinélEste is tüntetnek a menekültek a KeletinélEste is tüntettek a menekültek a KeletinélRomantikus kalandfilm lesz a Kincsem-moziLezárták a Keleti pályaudvartAz embercsempészek jobban teljesítenek

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést
 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 314,85 Ft
USD: 279,10 Ft
CHF: 289,79 Ft
MOL: 13 525
OTP: 5 380
MTELEKOM: 391
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Albérletet keresel? 5 tipp, hogy gyorsabban találd meg az igazitIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Amikor a kutyus fél a víztől
A legjobb optikai csalódások
A leghasznosabb kutyusos trükk a világon
Vízisíző mókus? Miért ne!
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
Mosdókagylóban lubickol a bagoly
8 hetes husky imád a hűtőbe bújni
Repülőn ragadt cica a net új sztárja
Akkor ez most hogy is van?
Apa, az egy pók?
Mit tesz a kutya, ha melege van?

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A szerda megkönnyebbüléssel köszönt rád. Ma olyan gondolataid támadnak, amelyek segítenek felszabadítani önmagadat az eddigi bűntudatod alól. Rájössz arra, hogy mi a te megoldásod, rájössz arra, hogy mi a te lehetőséged abban az ügyben, amelyben már napok óta nem találod a helyedet. Ma érdemes hagynod, hogy teljesen újszerű, szokatlan és szeretetteli gondolataid legyenek.
Bika: Kedves Bika! Nagyobb figyelemmel kellene követned a pénzügyeidet. Ma azt fedezheted fel, hogy olyan kiadásaid is vannak, amelyek teljesen feleslegesek. Arra jöhetsz rá, hogy olyasmiért is fizetsz, amit egyáltalán nem is használsz, vagy amire szükséged sincs. A legjobb megoldás az, ha elengeded ezeket a kiadásokat, és ha rendezettebben folytatod a pénzügyeid vezetését.
Ikrek: Kedves Ikrek! Nem tudod megtervezni a szerdai napodat, és ezt már jó előre tudod is. Talán egy darabig zavar téged, hogy a mai napod nem tervezhető előre, de érdemes lenne elengedned azt a vágyadat, hogy mindent pontosan beossz és kikalkulálj. Egyszerűen csak hozz spontán döntéseket, és merj az utolsó pillanatban is változtatni. Ez olyasmi, amire igazán nagy szükséged lesz szerdán.
Rák: Kedves Rák! Itt az ideje annak, hogy bevallj valamit valakinek. Na azért nem kell annyira félelmetes vallomásra gondolnod, de az fontos, hogy ma őszinte legyél másokkal. Ha pedig valaminek az elmondására már régóta készülsz, akkor annak valóban ma jött el a napja. Vegyél egy mély levegőt, és egyszerűen mondd el, amit szeretnél. Vegyél egy mély levegőt, és a szeretet szavait használva fogalmazd meg a mondandódat.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A lelked mélyén élő bölcsességgel van dolgod. Azzal a bölcsességgel, amellyel mostanában nem sok kapcsolatba kerültél. Bizony, itt az ideje, hogy beismerd legalább magadnak, hogy az utóbbi napokban nem túl bölcsen viselkedtél. Semmi baj. Itt az ideje annak, hogy egy bölcsebb szinten folytasd azt amit elkezdtél. Itt az ideje annak, hogy jóval bölcsebb legyél.
Szűz: Kedves Szűz! Olyan sok mindenre jutott időd az elmúlt időszakban, mindössze a számodra legfontosabb emberekre nem. Mi a helyzet a szerelmeddel? Mi a helyzet a gyerekekkel? Mi a helyzet önmagaddal? Ma tölts több időt együtt a szeretteiddel. Szánj arra több időt, hogy odafigyelve meghallgasd őket. Szánj arra időt, hogy szóhoz juthassanak a szeretteid, és elmondhassák azt, ami a szívüket nyomja.
Mérleg: Kedves Mérleg! Szerencsés napod lesz szerdán. Ma érdemes meglovagolnod ezt a szerencsét. Ne felejtsd el: a szerencse megkísértése és meglovaglása között hatalmas a különbség. Amikor megkísérted a szerencsédet, akkor valójában még nem vagy szerencsés, csak arra számítasz, hogy majd talán az leszel. Amikor meglovagolod a szerencsédet, akkor ez fordítva történik: előbb jön a szerencse, majd azt használod ki.
Skorpió: Kedves Skorpió! Olyan vagy, mint egy hatalmas hírközpont: ma egész nap híreket adsz és veszel. Ma egész nap áramoltatod a híreket. De vajon ellenőrzöd is ezeket? Vajon tényleg csak azt adod tovább, amit tovább kell adnod? Vajon tényleg csak azokat a híreket adod tovább, amelyek igazak, és amelyek segítenek az embereknek? Vagy válogatás nélkül mindent tovább adsz, csak hogy jól értesültnek tűnhess?
Nyilas: Kedves Nyilas! Olyan emberekkel találkozol szerdán, akik mindannyian valamilyen fontos részt mutatnak meg belőled önmagadnak. Ma tényleg mindenkire úgy tekinthetnél, mint egy-egy tükörre. Ma egyszerűen csak kérdezd meg magadtól, hogy ki mit szeretne megmutatni neked önmagadból. Hidd el, ha így teszel, akkor olyan részeidet is felismerheted, amelyekre eddig nem láttál rá.
Bak: Kedves Bak! Az vagy, amit megeszel. Most komolyan, belegondoltál már valaha ebbe? Mit eszel? Mivel táplálod a testedet? Minőségi ételekkel vagy teljesen értéktelen gyorskajákkal? Mennyi értékes tápanyag, életteli, életerőt hordozó összetevő van az ételedben? És mennyire vagy energikus az életedben? Ez a két dolog nagyon is összefügg. Ma nemcsak felismerheted ezt az összefüggést, de azt is megtalálhatod, hogy mit érdemes enned.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Úgy tűnik, hogy a legszívesebben ki sem mozdulnál otthonról. Ma a családod körében érzed a legjobban magadat, ezért munka után érdemes azonnal hazamenned, és érdemes minél több időt a családoddal töltened. Ha pedig iskolás gyermekeid vannak, akkor ez hatványozottan igaz, hiszen rengeteg olyan iskolai élmény van, amit szeretnének megosztani veled a gyerekeid.
Halak: Kedves Halak! Vajon megtalálod-e a helyedet, a szerepedet, és a dolgodat szerdán? Úgy tűnik, hogy változik veled a világ, és úgy tűnik, hogy te nem éppen a legjobban alkalmazkodsz ehhez a változáshoz. Ne felejtsd el: a legerősebb fegyvered a nyitott szíved. A legerősebb fegyvered az, ha őszinte szeretetet találsz magadban, és ha ezt a szeretetet sugárzod az emberekre magad körül.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
Bubba mesék

Mátyás király és a szegény tanító
Kesztyű
A megtalált nyelv
Az okos leány
A tök és az ökör
Cibereleves
Mátyás királyt megvendégelik
A szél és a nap
A szamár időjós - az időjós szamár
A kis nyírfa

 
TV, rádió, mozi, programok

Pálfi György csinált egy új filmetUPC csomagok 3990 Ft/hó-tólMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Ezeket a lányokat láthatod majd a Star Wars 8. részében
Mozi kereső
Filmkereső

 
Lottó

35.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

1

19

70

80

81

Várható főnyeremény: 1 100 millió Ft!
Hatoslottó

6

11

25

36

40

45

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
Eurojackpot: nyerj több millió eurót online
 

Vásárlás

 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények