Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

9°C

13 8

Zápor

sz

12 7

v

13 2

h

13 7

k

12 4

 
Hirdetés

Bubba mesél
 

 
Hirdetés

 
Lottó

12.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

18

31

36

52

59

Várható főnyeremény: 3 400 millió Ft!
Hatoslottó

1

6

9

18

23

37

Várható főnyeremény: 140 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

14 biztosító ajánlata egy helyen! Válasszon nálunk olcsó kötelezőt!Startlap BiztosításKötelező biztosítás? Spóroljon velünk!Váltsa le Casco-ját olcsóbbra Lakásbiztosítás 50% kedvezménnyel Közel 100 féle utasbiztosítás itt

 
Valuta, tőzsde

EUR: 300,54 Ft
USD: 277,74 Ft
CHF: 287,25 Ft
MOL: 12 430
OTP: 5 300
MTELEKOM: 417
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Ha ezt nem fizeted be, el is árverezhetik a lakásodatIngatlan.comIngatlanok.huAlbérlet.huKöltözzbe.huEladó budapesti ingatlanokStartlap IngatlanLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Kissé elcseszték a bemutatót...
Ő a világ legjobb kapusa
A világ legfélelmetesebb országútja
Piac a síneken
Potyázó fóka a nyílt tengeren
Trambulinozó kutyák válogatása
A kötéltáncos kutyus
Ezt nézd milyen gyönyörű Dubai!
Tacsi a legjobb kapus
Világrekord ez a kép
Segítség, megbuggyant a macskám!
Ez a világ legolcsóbb kisvasútja
Elolvadsz tőle
10 legviccesebb kutyás videó válogatás
Trükkös rendőrkutya
A legcukibb kacsacsőrű emlős
Blökik és a kígyó!
A világ legügyesebb fodrásza
Nézd, hogy táncol!
Idős és beteg elefántoknak játszott egy zongoraművész
Gondolnád, hogy ilyen gyors a víziló?
120 vadászkutya etetése egyszerre
Blökik, ha bénáznak
Hogyan ne tanulj meg repülni!
Blöki és a takarítórobot
Gazdi és a két hónapos kedvence
Ilyen bulit még nem láttál!
Így készíts mobiltokot egy lufiból fél perc alatt
A leggyorsabb csomagolási technika
Egy árva kiscica és egy rottweiler kutya első találkozása
Kutyus keresi a gazdit a hólabirintusban
Gyönyörűen feldíszített karácsonyi ház
Egy igazi nindzsa ez a cicus
Kis yorkie terrier kergette el a betörőt
Így jeleznek kutyák a gazdiknak
Séta egyszerre 10 kutyussal
Árva őzgidát fogadott be a család
Jól sikerült a felmosás
A legaranyosabb barátság
De mitől repülnek?
Új magyar találmányon ámul a világ
Elképesztő nagy hullámok
Pöttöm dobos nagyon tud!
Jaj, de cuki!
Ez van, amikor egy ajándék túl jó...
Szórja a trükköket rendesen!
Na, ezt csináld utána!
Tappancs nem bír a palackkal!
Valamit nagyon keres!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Igen, te sokkal jobb vagy a szakmádban, mint ő! Hogy ki? Azt hiszem, pontosan tudod ki az, hiszen van valaki, aki már régóta bosszant. Úgy érezheted, hogy csak versenyez veled, és mindent elkövet azért, hogy lenyomjon téged. Pedig te vagy a jobb. A bosszankodás ilyenkor nem segít. Ilyenkor kreatív megoldásokra lesz szükség, hogy mások is észrevegyék, ki az ügyesebb.
Bika: Kedves Bika! Nehéz helyzetbe kerülhetsz pénteken: Egy vitás ügyben mindenki tőled várja a megoldást, de úgy érezheted, hogy meg van kötve a kezed. Hiszen, mindkét fél jogosan várhatná el, hogy protekciója legyen nálad. Mit lehet tenni ilyenkor? Mi a bölcs döntés? Nos, most azzal jársz a legjobban, ha kibújsz valahogy a döntéskényszer alól. Vagy legalább napold el a megbeszélést!
Ikrek: Kedves Ikrek! Vigyázat, ha a barátság keveredik a pénzzel, akkor ott nehéz helyzetek állhatnak elő pénteken. Ma az a kérdés, hogy mennyire vagy nagylelkű, mennyire akarsz elszámolni fillérre pontosan, és mennyire hiszed el, hogy nem akarnak átverni a barátaid. Tudom, nem vagy gyanakvó, ma mégis úgy tűnik, hogy gyanút fogsz. Hidd el: Az őszinte megbeszélés lesz a legjobb megoldás ma is.
Rák: Kedves Rák! Úgy tűnik, hogy pénteken valakik árgus szemekkel figyelik a munkádat. Épp ezért ma érdemes összeszedned magadat, és érdemes jól végezned a feladataidat. Persze azt nem árt tisztázni, hogy mi a jó. Ha választanod kell a rosszul adminisztrált, nem látványos, de remek munkavégzés, és az összecsapott, de jól adminisztrált, nagyon látványos között akkor ez utóbbit érdemes választanod. Persze az ideális a jól adminisztrált jó munka.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Úgy érezheted, hogy muszáj mindenkivel nagyon kedvesnek és korrektnek lenned. És ebben igazad is van. Ugyanakkor, ma lehet, hogy korrektségből nem mondasz el valakinek valamit, vagy korrektségből nem állsz ki a saját érdekeidért. Ez azonban már nem annyira jó dolog. Jobb lenne, ha ma úgy tudnál korrekt lenni, hogy közben kiállsz önmagadért is, és képviseled a saját érdekeidet is.
Szűz: Kedves Szűz! Félreértések tisztázásában senki sem olyan jó mint te. Könnyen lehet, hogy pénteken arra kell rájönnöd: Valakik egész végig félreértettek. Jobb lenne, ha gyorsan tisztáznád ezt a félreértést mielőtt beleássa magát mások fejébe, és esetleg aláássa a viszonyotokat. Sokkal nyugodtabb lesz a hétvégéd, ha időben tisztázol minden helyzetet, és ha nem kell azon aggódnod, milyen következtetések születnek rólad a hétvégén.
Mérleg: Kedves Mérleg! Egy barátnőd hatalmas lehetőséget ajánl neked. Mire vársz? Mondj igent! Lehet, hogy úgy érzed, nem fogadhatod el ezt az ajánlatot, de ez nem igaz természetesen. Lehet, hogy úgy érzed, nem vagy elég jó ahhoz, hogy igent mondhass. Ez is butaság. A helyzet az, hogy minden lehetőség adott ahhoz, hogy rábólints erre a lehetőségre. Egy kis merészséggel, most csupa jó dolog történhet veled.
Skorpió: Kedves Skorpió! Remek ötleteid vannak pénteken. Tényleg igazán nagyszerű elképzelések,fantáziadús tervek ezek. De sajnos senki sem hallgatja meg őket. Ha úgy érzed, hogy senkit sem érdekel a mondanivalód, akkor érdemes változtatnod a kommunikációs stílusodon. Nem, nem az a megoldás, ha hangosabban mondod – mert akkor még kevésbé figyelnek rád. De ha valamilyen látványos csavarral eladnád a témát az sokat segítene.
Nyilas: Kedves Nyilas! A használhatatlan tanácsok napja virradt rád. Ma sokan adnak neked tanácsot, mindenki meg is lesz győződve a saját tanácsa nagyszerűségéről, épp csak te leszel az, aki pontosan tudod: Ezek nem működnek. Ráadásul a tanácsok nagy része kéretlen tanács. Nincs mese, kapcsolj okosan hallgató üzemmódba: Ami az egyik füleden be, az a másikon ki. Így mindenki azt hiheti, megfogadod a tanácsait.
Bak: Kedves Bak! Talán szükséged lesz némi útmutatásra pénteken. Könnyen lehet, hogy eltévedsz. És talán még a szokott útvonalakba is belezavarodsz. Ma arra is van esély, hogy ne oda indulj el ahová menned kell. Szerencsére útközben az eszedbe jut a megfelelő útirány is, és még időben módosítasz. Mindenesetre már most érdemes átgondolnod, hogy hova milyen útvonalakon mész majd ma.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A jó szakember ritka, mint a fehér holló. Ma pedig jó szakemberre van szükséged. A legjobb az, ha a barátnőidtől kéred el a bevált szakembereik elérhetőségeit. És persze az is fontos, hogy hivatkozz az ajánlókra, hogy a szakik is tudják, te bennfentes vagy. Ha ma bármi elromlik az otthonodban, azt ne akard magad megszerelni (és ne is várj arra, hogy a férjed megcsinálja majd).
Halak: Kedves Halak! Lehet, hogy sokan nem a kitartásodról ismernek, ma mégis úgy tűnik, hogy sokkal kitartóbb vagy, mint mások. Pénteken pont az állhatatosságod miatt tudsz elérni valamit, és pont a kitartásod miatt szerzel meg egy lehetőséget. Ezt ma tartsd észben, és mindent csinálj nagyon-nagyon kitartóan. Mindenben legyél sokkal eltökéltebb, mint máskor, és semmit se hagyj abba idejekorán.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Ennyi embert ölt StalonneMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Vin Diesel mesélt az utolsó beszélgetéséről Paul Walkerrel
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: