Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Ha a lustaság fájna... (fotók)Láttad már álmaid 70 négyzetméteres otthonát?Ettől akad ki a HR-es igazán

Időjárás Budapest

2°C

7 1

Közepesen felhős

p

7 -1

sz

8 -2

v

9 -2

h

9 -2

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

9.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

18

19

22

62

67

Várható főnyeremény: 2 898 millió Ft!
Hatoslottó

1

7

33

36

41

42

Várható főnyeremény: 286 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

 
Kedvenc linkek

Startlap tematikus oldalak
 

 

Utazás

 

 
Hójelentés

Mölltal 290 cm
Nassfeld 115 cm
Kaprun 320 cm
Obertauern 200 cm
Hintertux 265 cm
Kaunertal 309 cm
Stubai 210 cm
Arabba 125 cm
Kronplatz 70 cm
Livigno 181 cm
Schnalstal 320 cm
Tonale 400 cm
Val Gardena 120 cm
Donovaly 60 cm
Tále 60 cm
Csorba-tó 115 cm
Tátralomnic 130 cm
Ruzomberok 60 cm
Kokava 25 cm
Kosutka 30 cm
Cerkno 120 cm
Golte 110 cm
Kranjska Gora 100 cm
Krvavec 130 cm
Rogla 150 cm
A hójelentés adatainak biztosítója a SIELOK.HU
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

Sztárépítész terve valósul meg a Városligetben - A lótuszvirág ihlethette a Magyar Zene Háza épületét.Ingatlan.comIngatlanok.huAlbérlet.huKöltözzbe.huEladó budapesti ingatlanokStartlap IngatlanLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Valuta, tőzsde

EUR: 307,02 Ft
USD: 275,85 Ft
CHF: 286,45 Ft
MOL: 11 800
OTP: 4 200
MTELEKOM: 392
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Segítség, megbuggyant a macskám!
Ez a világ legolcsóbb kisvasútja
Elolvadsz tőle
10 legviccesebb kutyás videó válogatás
Blökik ha buliznak
Trükkös rendőrkutya
Ezt nézd milyen gyönyörű Dubai!
Piac a síneken
A legcukibb kacsacsőrű emlős
Kissé elcseszték a bemutatót...
Trambulinozó kutyák válogatása
Világrekord ez a kép
Blökik és a kígyó!
A világ legügyesebb fodrásza
Nézd, hogy táncol!
A kötéltáncos kutyus
Idős és beteg elefántoknak játszott egy zongoraművész
Gondolnád, hogy ilyen gyors a víziló?
120 vadászkutya etetése egyszerre
Blökik, ha bénáznak
Hogyan ne tanulj meg repülni!
Blöki és a takarítórobot
Gazdi és a két hónapos kedvence
Ilyen bulit még nem láttál!
Így készíts mobiltokot egy lufiból fél perc alatt
A leggyorsabb csomagolási technika
Egy árva kiscica és egy rottweiler kutya első találkozása
Kutyus keresi a gazdit a hólabirintusban
Gyönyörűen feldíszített karácsonyi ház
Egy igazi nindzsa ez a cicus
Kis yorkie terrier kergette el a betörőt
Így jeleznek kutyák a gazdiknak
Séta egyszerre 10 kutyussal
Árva őzgidát fogadott be a család
Jól sikerült a felmosás
A legaranyosabb barátság
De mitől repülnek?
Új magyar találmányon ámul a világ
Elképesztő nagy hullámok
Pöttöm dobos nagyon tud!
Jaj, de cuki!
Ez van, amikor egy ajándék túl jó...
Szórja a trükköket rendesen!
Na, ezt csináld utána!
Tappancs nem bír a palackkal!
Valamit nagyon keres!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Úgy érezheted, mintha a gondolataid egy száguldó ménes lenne, de sajnos nem egy irányban szaladnak. Most igen szerteágazóak a gondolataid, és igen sokféle dolgot szeretnél csinálni egyszerre. A csütörtöki napod kulcsa tehát a fókuszálásban lesz. Minél inkább tudsz egy dologra fókuszálni, ma annál könnyebb napod lesz. Ma érdemes emiatt egyszerre csak egy dologgal foglalkoznod.
Bika: Kedves Bika! Eleinte talán nehéznek találod majd a csütörtöki napodat, de hamarosan rájössz arra, hogy rengeteg energia tartalék van még benned. Eljött az ideje annak, hogy mozgósítsd ezeket a tartalékokat, és eljött az ideje annak, hogy megmutasd: Milyen sok minden lapul még benned. Könnyen lehet, hogy ma sokakat meglepsz a környezetedben.
Ikrek: Kedves Ikrek! Két lehetőség között őrlődhetsz csütörtökön. Ma úgy érezheted, hogy mindenképp döntést kell hoznod, és csak ezt vagy azt választhatod. Az igazság természetesen az, hogy valójában nem ilyen sarkos a helyzet. Létezik egy olyan megoldás, egy olyan arany középút, amely nem a két szélsőségről szól, és amely mégis tökéletes választás a számodra. Ma megtalálhatod ezt a lehetőséget.
Rák: Kedves Rák! Mindent elkövetsz csütörtökön azért, hogy véletlenül se keverjenek össze senkivel sem. Ma nagyon fontos a számodra, hogy egyedinek és különlegesnek érezhesd magadat. Jó ha tudod, hogy ennek az érzésnek nem kell azt eredményeznie, hogy másokat viszont kevésbé egyedinek vagy kevésbé eredetinek tekints. Mindenki lehet egyformán egyedi – ez nem vonja kétségbe az egyediségedet.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Esetleg úgy érezheted, hogy nem pont ezt ígérték neked. Mármint nem pont azt ígérték neked, amit ma kapsz. Ha ez így van, akkor nincs mese, elő kell venned az érdekérvényesítő lényedet. (Figyelem, nem az agresszív lényedet, hanem az érdekérvényesítőt.) Ami azt jelenti, hogy ma szelíden, és szép szavakkal, de ki kell állnod magadért.
Szűz: Kedves Szűz! Csütörtökön úgy érezheted, hogy végtelenül sok lehetőség nyílik meg előtted. Talán ez egy kicsit meg is ijeszt majd téged. Mintha olyan sok lehetőségből lehetne választani, hogy ennyi variációtól el is megy a kedved. Ne felejtsd el: Még egy rossz döntés is sokkal jobban annál, mintha nincs döntés. Ha így nézzük, mindössze egy dolgot kell tenned: Döntened kell.
Mérleg: Kedves Mérleg! Ma számtalan segítő csapódik melléd, és sokan vannak körülötted, akik a saját boldogulásuk elé helyezik a te boldogulásodat. Ez téged főleg azért frusztrál, mert te is hajlamos vagy ezt tenni. Te is hajlamos vagy többet adni, mint amennyit elfogadsz. Pedig a helyzet az, hogy elfogadni, kapni, ugyanúgy meg kell tanulnunk, mint adni. Ha már tudsz szívből kapni, akkor tudsz szívből adni is.
Skorpió: Kedves Skorpió! A hullámvölgyeket mindig hullámhegyek követik. Ez egy igazán fontos szabály, amelyet meg kellene jegyezned. (Azt azonban nem kellene komolyan venned, hogy a hullámhegynek muszáj lejtőbe torkollnia, mert ez nem igaz, de erről majd máskor.) Szóval ma egy ilyen hullámhegyen indulhatsz el felfelé. Azaz, egy ilyen hullámhegyet kezdhetsz el megmászni, ha akarod.
Nyilas: Kedves Nyilas! A legszívesebben jól beolvasnál valakinek. A legszívesebben jól megmondanád a magadét valakinek. De természetesen akkor száll az inadba a bátorságod, amikor végre szemtől szemben álltok egymással, és talán tanúk sincsenek. Tehát minden adott lenne ahhoz, hogy jól megmond.Tudod, mit? Ha szeretettel tudod megfogalmazni a mondandódat, akkor meg is mondhatod.
Bak: Kedves Bak! Legyél nagyvonalú! A nagylelkűség csütörtökön igazán kifizetődő lesz a számodra. Ha valaki egy dolgot kér tőled. adj neki kettőt. Ha valaki tanácsot kér, segíts is neki. Ha valaki ötletet kér, mutasd meg, hogyan valósíthatja meg. És így tovább. Mindenkinek adj többet, mint amennyit kér. Ha így teszel, a nap végére tele leszel támogatókkal, segítőkkel és barátokkal.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Egy kicsit talán éhesebb vagy a szokásosnál. Talán fáradtabb is. Itt az ideje, hogy elkezd idejében kezelni a tavaszi fáradtságot, és elkezdj sokat enni. Mármint sok zöldséget és gyümölcsöt enni. Minél több természetes vitamint viszel be ma a szervezetedbe, annál kevésbé leszel fáradt. Ha mostantól sok zöldséget eszel, azzal az egész tavaszi fáradtság projektet elkerülheted.
Halak: Kedves Halak! Talán a csodára vársz. Ha igen akkor jó hírem van: A csoda létezik. Csak hinned kell a csodákban, ennyi az összes teendőd. Ma tehát ne add fel a reményt. Ne hagyd, hogy mások elvegyék a lelkesedésedet. És őrizd meg a hitedet. Ne felejtsd el: A hitedet talán pont azok veszik el, akik maguk is jól járnának azzal, ha tovább növelnék benned a reményt, ahelyett, hogy lelomboznak.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
StartlapLike!

 
TV, rádió, mozi, programok


Filmajánló:

Tim Burton nagy szemei, egy robot öntudata
Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Addig jó, amíg még meg tudsz hatódni - A tenger dala kritika
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:

Hotel Azúr*