Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. augusztus 2., szombat, Lehel

 
Amiről a nők beszélnek

Startlap Nőknek
A kártyavetés szertartása
Ismerd meg a Tarot jelentését!
Ákos: állandóan újrakezdem!Nosztalgiázik a Hajdú-Sarka párosKészíts fekhelyet kedvenceidnekRákkeltő hatású samponok és kozmetikumok!

Időjárás Budapest

23°C
gyengén felhős

sz

33°C

v

32°C

h

33°C

k

33°C

 
Hirdetés

Fesztiválok
 

KEXX
Könnyűzenei Extrémsport Fesztivál
Hétrétország - a szerek és porták köztiváljaCross Sound Összművészeti Fesztivál
Bor, mámor... Bénye

 
Receptek, éttermek, ételrendelés

Mindmegette receptekReceptStart receptkeresőItt a színváltós fagyi!Mit főzzek ma vacsira?Gombás-sajtos kifliDinnyesaláta sonkávalDiétás vacsorák 300 kalória alatt

 
Hirdetés

 
Lottó

30.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

6

15

22

33

44

Várható főnyeremény: 188 millió Ft!
Hatoslottó

1

4

8

26

27

36

Várható főnyeremény: 130 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

Végre beindul?
Rekordok dőlhetnek az ingatlanpiacon.
Minden, ami ingatlan185 000 ingatlanhirdetés vár a StartaprónIngatlan.comKöltözzbe.huEladó balatoni ingatlanokStartlap IngatlanLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Valuta, tőzsde

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamHitelkalkulátorValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Magyarok videója terjed az interneten
Ilyen imádnivalóak a bulldogok
Ilyen egy igazi gördeszkás macska!
Így barátkozik a süni
A gyerekorvos, akinél még a szuri is vicces
Michael Jackson zenéje sörösüvegre :)
Pitbull és kiscica első találkozása
Megnyitották a leghosszabb gyaloghidat!
Egy nagyszerű játék kutyáknak
Ettől a kutyustól bárki tanulhatna
A törpe és az óriás
Tánc, amit oktatni kellene
Határozottan utálják a vizet
275 ezer dominó
Számold meg az embertornyot!
Az ember, aki villamosnak hiszi magát
Jégeső a strandon
Csikó és az ő labdája
Így vadásznak csapatban a delfinek

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Talán el sem hiszed, hogy már megint minden ugyanúgy alakul. Ráadásul, úgy, ahogyan azt te nem szeretnéd. Könnyen lehet, hogy már délelőtt megérzed, ahogy elindul a szokásos fonal, és egy-két mozzanat után máris minden ugyanúgy van, ahogyan lenni szokott. Igen, szívesen változtatnál a bejáratott dolgokon. De könnyen lehet, hogy nem szívesen adod fel az álláspontodat. Ne felejtsd az ősi szabályt: ha változást akarsz, változtatnod kell.
Bika: Kedves Bika! Úgy tűnik, hogy kezdesz rácsavarodni egy témára. lehet, hogy észre sem vetted, de született egy új hobbid, és lassan ennek a hobbinak a szakbarbárjává válsz. Mintha csak erről lennél képes beszélni, és mintha csak ez érdekelne. Hogy nem tudod mi az? Sebaj: figyeld meg, ma mi körül járnak a gondolataid. Ha pedig ez sem hat, akkor ajánlok egy jobb módszert: kérdezz meg másokat, hogy miről beszélsz mindig mostanában.
Ikrek: Kedves Ikrek! Nem vagy felelős mások boldogságáért. Igen, ma sem vagy felelős mások boldogságáért. Egyszerűen csak az a feladatod, hogy hagyd, hogy mindenki a saját útját járja. Lehet, hogy valaki a környezetedben, nem látja helyesen, hogy mi az útja. De, ha a te tanácsaidra lesz kíváncsi, egészen biztosan meg fog kérdezni. Ezért inkább ahelyett, hogy ráerőlteted a véleményedet (úgysem hallgat rád) inkább foglalkozz a saját dolgoddal. Mert azon igenis tudsz változtatni.
Rák: Kedves Rák! Ma egy kicsit nehezebben engeded el a dolgokat, és ma egy kicsit nehezebben teszed túl magadata a dolgokon. Könnyen lehet, hogy olyasmikhez is ragaszkodsz, amikről tudod, hogy már nem szolgálnak téged, és amikről azt is tudod, hogy már régen le kellett volna cserélni őket. Nehéz az elengedéshez tanácsot adni. De azt jó, ha tudod, hogy azzal, ha továbbra is tartogatod azt, amire nincs is szükséged másoktól veszed el a lehetőséget, hogy megkapják azt, ami nekik kell.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Ma olyasmiket akarsz megmutatni valakinek, amikre még nem készült fel. Persze, megértem, hogy őszinte lelkesedéssel átadod a módszereidet, de az a helyzet, hogy ezek nem működnek mindenkinél. Gondolj bele, ahhoz, hogy valaki kövesse azt, amit teszel, az szükséges, hogy ugyanazt gondolja a világról, amit te is. De ha a világlátásotok alapjában más, akkor ez nem jön majd össze. Ma hagyd, hogy mindenki megtalálja a saját válaszait a kihívásokra.
Szűz: Kedves Szűz! Hidd el, minden helyzet megoldható. Igen, azok a helyzetek is könnyedén megoldhatóak, amelyekre most úgy gondolsz, mint egy megmászhatatlan hegyre. Tudod, hogy hogyan kell felmászni a nagy hegyekre? Lépésenként. Így kell most megoldanod ezt a helyzetet is: apránként. Ne az egészet akard letudni, mert az valóban nem fog menni. De ha mindig egy picit teszel, egy picit változtatsz, az azt jelenti, hogy előbb utóbb megoldod az egész nagy helyzetet is.
Mérleg: Kedves Mérleg! Haladhatsz lóugrásban is. Hogy ez mit jelent? Nagyon egyszerű: ma sokkal nagyobb léptekben, és sokkal különlegesebb útvonalakon haladhatsz, mint ahogyan azt gondolod, mint ahogyan azt megszoktad. Most könnyebben érsz el eredményt, és könnyebben alkalmazkodsz is. Ennek pedig meglesz az a közös haszna, hogy egyszerűen minden sokkal, de sokkal jobban megy, mint ahogyan azt megszoktad. Hidd el: ez egy jó szombat lesz, ha mersz haladni.
Skorpió: Kedves Skorpió! Talán meg fogsz lepődni azon, amit mondok, de ma igencsak meglepődsz valamin. Nem érdemes készülnöd rá, hiszen ez egy olyan meglepetés, amire nem tudsz felkészülni. A legvalószínűbb, hogy egy meglepő hírt hallasz, és az is könnyen lehet, hogy ebben a hírben nem is vagy érintett közvetlenül. Egyszerűen csak meglepődsz azon amit hallasz, és a legszívesebben talán mindenkinek el is mondanád, hogy ez milyen meglepő, és mulatságos.
Nyilas: Kedves Nyilas! A vita teljesen felesleges szombaton. Szerencsére ezt nagyon is jól tudod, és mindent elkövetsz annak érdekében, hogy minden vita békévé simuljon. ha valakivel nehezen megy a békülés, és a viták elsimítása, akkor van egy igen egyszerű megoldás: hagyd, hogy a saját levében főjön. Egyáltalán nem muszáj azzal foglalkoznod, hogy hallgatod az ő vitatkozását. Megteheted azt is, hogy elköszönsz tőle, és mész tovább a dolgodra.
Bak: Kedves Bak! Ma a legszívesebben mindenkin segítenél. Méghozzá nem is akárhogyan. Úgy tűnik, hogy ma pénzügyi adományokkal, és egyéb juttatásokkal szeretnél segíteni az embereknek. Lehet, hogy igazad van, lehet, hogy ez tényleg segít ideig, óráig. Az azonban sokkal hasznosabb, ha információt adsz. Ma azzal teszed a legjobbat az embereknek, ha megtanítod őket valamire, és ha átadod a tudásodat. Nyugodtan megmutathatod másoknak, hogy te mit csinálnál a helyükben.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Olyan sokat kaptál mostanában hogy itt lenne az ideje a rendszerezésnek. Itt van az ideje annak, hogy tudatosítsd magadban, mennyi mindent kaptál. A módszer nagyon egyszerű: írj hálalistát! Írj egy listát arról, hogy mi mindenért vagy hálás. Ha pedig ezzel megvagy, akkor elkezdheted megnézni azt is, hogy milyen sok mindent kaptál úgy hogy nem kérted. És milyen sok mindent kaptál, amivel nem is tudtál semmit sem kezdeni. Bizony, ezekért is lehetsz hálás.
Halak: Kedves Halak! Ma igazán tiszták a szándékaid. Ma abban vagy jó, hogy őszinte, nyílt szándékkal, és belülről fakadó kíváncsisággal fordulj az emberek felé. Talán nem is sejted, hogy mekkora gyógyító ereje van az értő hallgatásnak, és az őszinte kíváncsiságnak. ma azáltal segítesz a legtöbbet, hogy meghallgatsz másokat, Nem kell tehát feltétlenül kérdezned. És nem kell feltétlenül közbekotyognod, vagy tanácsot adnod. Ma elég lesz hallgatnod, hallgatnod és hallgatnod.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Meztelen repülés, tiszta művészet
Hétvégi programajánló
Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
10+1 színész, akit megkísértett a halál
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: