Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
Van egy Fülesünk!Keresztrejtvény naponta
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

25°C

28 11

Közepesen felhős

v

28 15

h

32 16

k

32 19

sz

33 18

 
Hirdetés

Fesztiválok
 

Fesztiváltrend
Mi a ciki és menő 2015-ben
Sziget Diákjegy kedvezmény Így fesztiváloznak a magyar sztárokÚtvonaltervezés mobilon: így indulj fesztiválra
 

 
Szponzorált linkek

Hír24 videók
 

A menekültek hajléktalanként élnekQuaestor károsultak tüntetése Rogán Antal házánálRazzia a KeletibenBörtönnel fenyegetőzött az üllői zsarolóBelgiumba szökött gyermekével a somogyi apa - elfogták
 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 309,11 Ft
USD: 282,63 Ft
CHF: 293,31 Ft
MOL: 14 760
OTP: 5 745
MTELEKOM: 406
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Tökéletes panorámaház Chilében Ingatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Zenebolond, táncoló papagájok
Amikor a kutyus fél a víztől
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
Repülőn ragadt cica a net új sztárja
A hihetetlen blöki visszatér
A világ legfélelmetesebb országútja
A világ legjobb vízicsúszdája
A legjobb optikai csalódások
Megijed egy uborkától
Piac a síneken
Ez a kúszósül azt hiszi, hogy ő egy kutyus
Vízisíző mókus? Miért ne!
Egy beteg kisfiú első találkozása egy lóval
Beszélő kutya a tehetségkutatón
Trükkös rendőrkutya

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Szombaton végre lazíthatsz, végre kiengedheted a feszültségeket. Szerencsére ehhez meglesznek az eszközeid is, és ma pontosan tudod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy lazíthass egy picit. Ma vízközelben érzed a legjobban magadat, és nagy szükséged van arra, hogy vízparton lazíthass egy kicsit. Érdemes a szombatot valahol a természetben töltened. Akkor is elmehetsz egy közeli tó vagy folyó partjára, ha egyébként nem most vagy szabadságon.
Bika: Kedves Bika! Az élet mindig eléd hozza azt, amit látnod kell. Akkor is, ha nem szeretnéd látni azt. Akkor is, ha nagyon szeretnéd azt látni, de már attól félsz, hogy lemaradsz róla. Ma mindenképpen látni fogod, amit látnod kell, ezért nem kell aggódnod, nem kell izgulnod, és nem is kell lázasan keresned azt. Megteheted, hogy egyszerűen csak nézelődsz, hogy kémleled a vidéket és megvárod, hogy eléd sodródjon az a látvány, amire vágysz.
Ikrek: Kedves Ikrek! Több türelemre van szükséged szombaton. Ma hajlamos vagy arra, hogy kapkodj, és, hogy mindent túl gyorsan intézz el. Ma hajlamos vagy a türelmetlenkedésre, de ezzel nem oldasz meg semmit sem. Amikor türelmetlen vagy, akkor abban akadályozod az életet, hogy mindent a maga természetes ritmusában áramoltatva jó megoldásokat hozzon el neked. Épp ezért ma a türelmetlenkedés helyett inkább lépj hátra, hogy minden megfelelően alakuljon.
Rák: Kedves Rák! Nem is olyan nehéz felhúzni téged. Csak annyira van ehhez szükség, hogy valaki szisztematikusan ellent mondjon annak, amit meg akarsz értetni vele. A harmadik-negyedik kérdésnél már egészen könnyen felhúzod magadat, és egészen könnyen mész át idegeskedésbe. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne megőrizned a hidegvéredet. Mennyivel egyszerűbb lenne csak annyit mondani: Jó, ha te így látod, az a te döntésed, én máshogyan látom.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Szombaton valami minduntalan elvonja a figyelmedet. Pedig ma csupa olyan dolgot csinálsz, amiről már azt hitted, hogy nagy örömmel végzed majd, ha rájuk kerül a sor. A mai figyelmetlenséged, sé szórakozottságod azonban megakadályozza, hogy igazán produktív legyél. Mára érdemes azokat a munkákat időzítened, amelyeket bámészkodva, elgondolkodva és igen kevés odafigyeléssel is el tudsz végezni. A nagy koncentrációt igénylő munkákkal várj még egy kicsit.
Szűz: Kedves Szűz! A nyár hatás rád, hogy kezdesz belezavarodni a napokba. Ma sem tudod pontosan, és biztosan, hogy milyen nap van. Ma sem tudod biztosan, hogy mit is terveztél mára. Lehet, hogy egy családi programról feledkezel meg, de az is lehet, hogy olyasmi megy ki a fejedből, amire már régóta vágysz. Bármit is teszel ma, gondold végig előtte, hogy mik azok a dolgok, amelyeket ma kellene megtenned. Gondold végig, hogy vajon mit terveztél augusztus első napjára.
Mérleg: Kedves Mérleg! Van valaki a közeledben, akire nagyon-nagyon irigy vagy. Látszólag neki minden összejött az életben, és te ezért úgy érzed, hogy ő biztosan csalt, vagy trükközött.Pedig ő azért van itt, hogy gyógyítson téged. Ő azt mutatja meg neked, hogy mindaz, amire vágysz elérhető. Ha ő megvalósította, akkor te is megtudod. Nincs „de”. Nem számít, ő honnan indult, és te honnan indultál. Egyszerűen csak fogadd el: Ő azért van itt, hogy tudd: Mindez igenis megvalósítható.
Skorpió: Kedves Skorpió! Szereted a különleges tárgyakat. Szereted a szép tárgyakat. Ma erősebben kötődsz néhány tárgyadhoz, és ma fontosabbak lesznek a tárgyak a számodra, mint máskor. Sőt! Az is lehet, hogy ma te magad hozol létre néhány különleges tárgyat, vagy kreatív alkotást. Lehet, hogy színezel, lehet, hogy kézimunkázol, és az is lehet, hogy más módon alkotsz. A lényeg, hogy tudd: Szombaton szépséges tárgyak kerülhetnek ki a kezeid közül.
Nyilas: Kedves Nyilas! Lehet, hogy ma el kell búcsúznod valakitől. Lehet, hogy ma el kell engedned valakit, hogy messze menjen. Talán attól tartasz, hogy nem találkoztok többet már. Jó, ha tudod, hogy a búcsúzás sohasem örökre szól. Jó, ha tudod, hogy egy-egy búcsú pusztán addig tart, ameddig szükségetek van a távolságra. Hamarosan (vagy talán kicsit később) újra találkoztok majd, és akkor mindent ott folytathattok, ahol most abbahagyjátok.
Bak: Kedves Bak! Talán meglepőnek tartod, hogy vannak olyan bölcs barátaid, akik mindent tudnak. Egy idő után talán úgy érzed, hogy ők mindent jobban tudnak. Majd rájössz, hogy valójában az a helyzet, hogy ők semmit sem tudnak, de a mindentudás álcája mögé bújnak. Teszik ezt abban a reményben, hogy nem derül ki róluk: Mindez csak egy álca. Ma talán az is gyanússá válik, hogy te is ilyen vagy. Szombaton engedd meg magadnak a kíváncsiságot, és azt, hogy ne tudj mindent sokkal jobban másoknál.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Mikor áll helyre a rend? – Ez a legfontosabb kérdésed szombaton. Meg az, hogy a helyreálló új rend vajon jobb lesz-e neked, mint a régi volt? Az elmúlt időszakban sokféle rendet és rendszert kipróbálhattál. Lassan itt az ideje rendet vágni ezek között. Lassan itt az ideje annak, hogy megtaláld az új rendszeredet, azt a rendszert, amely sokáig veled marad, és sokáig biztosíthatja a nyugalmadat. Tudnod kell, hogy hamarosan szinte magától születik meg benned és körülötted ez az új rend.
Halak: Kedves Halak! A szeretet mindent megold. Ez az, amiben hiszel, de néha nehéz ezzel azonosulnod. Néha nehéz elhinned, hogy a szeretet valóban mindent megold. Néha nehezen tudod elfogadni, hogy tényleg csak szeretni kell, és ennyi az egész. Olyankor – mint ma is – megpróbálsz mással dolgozni. Megpróbálsz a szereteten kívül akarattal, erővel, izommal is dolgozni. De persze estére – mint mindig – ma is rájössz, hogy tényleg sokkal egyszerűbb a szeretettel dolgoznod, mint bármilyen más eszközzel.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
Bubba mesék

Mátyás király és a szegény tanító
Kesztyű
A megtalált nyelv
Az okos leány
A tök és az ökör
Cibereleves
Mátyás királyt megvendégelik
A szél és a nap
A szamár időjós - az időjós szamár
A kis nyírfa

 
TV, rádió, mozi, programok

Jön a Jurassic World folytatásaMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Piszkosul pörgős werkfilm érkezett Az U.N.C.L.E. emberéhez
Mozi kereső
Filmkereső

 
Lottó

30.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

3

34

46

62

79

Várható főnyeremény: 580 millió Ft!
Hatoslottó

14

17

19

24

27

37

Várható főnyeremény: 606 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények