Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. augusztus 31., vasárnap, Erika, Bella

Időjárás Budapest

19°C
borult

v

26°C

h

23°C

k

25°C

sz

27°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

35.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

19

53

60

66

67

Várható főnyeremény: 380 millió Ft!
Hatoslottó

7

13

21

26

31

43

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Ha énekel, nem tudsz másra figyelni
Cicamama befogadta az árva süniket
Apa-lánya duett - nagyon aranyos!
Vizsla ébresztő
A legjobb jeges vödrös bakik
Zászló emberekből: új rekord!
Így énekel duettet az autóban anya és lánya
Gazdi és kutyus tündéri játéka
Így búcsúznak Robin Willamstől
Ilyen bátor macskát soha nem láttál
Ennyit számít milyen autód van!
A cica, aki mindig ajtót nyit
Elképesztően zenél a lefolyócsöveken!
Pókember mégis létezik
Így tisztítsd meg a grillt pillanatok alatt
Imádnivaló barátság őzi és cica között
Megkérdezte a kutyust, ki a legjobb barátja
Ilyen cuki makimajmot még nem láttál!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Augusztus utolsó napja fárasztóbbra sikerül, mint tervezted. Ezt a hónapot egy igazán elfoglalt, és igazán pörgős nappal búcsúztatod. Érdemes lenne úgy készülnöd, hogy ma mindenre legyen időd, hiszen olyan sok terved van, hogy az szinte már-már kivitelezhetetlen lesz egy nap alatt.
Bika: Kedves Bika! Ma érdemes többet lazítanod és kevesebbet idegeskedned. Mintha vasárnap hajlamos lennél elfelejtkezni arról, hogy mik is az igazán fontos dolgok az életben. A barátság például fontos, a megfelelési kényszer pedig nem fontos. Ugyanígy a szerelem fontos, de a féltékenység kifejezetten káros lehet. Ezt ne felejtsd el ma.
Ikrek: Kedves Ikrek! Igazán kíváncsi vagy, hogy az élet mit tartogat neked mára. Rengeteg terved van, és jó néhány előérzet is társul ezekhez. Az egyik pillanatban úgy érzed, hogy semmi sem fog sikerülni, a másikban pedig tudod, hogy minden összejön. Melyik előérzetedre hallgass? Nos nagyon egyszerű: hallgass arra, amelyik jókedvvel tölt el.
Rák: Kedves Rák! Riaszt a lehetőség, hogy kitörhet egy vita a családi asztalnál, ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy tompítsd a feszültséget. Ahelyett, hogy magadat használod villámhárítónak, inkább keresd meg a vita gyökerét, és ott tegyél rendet. A háttérben ugyanis – mint mindig – most is egy félreértés van.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Ez a hétvége is gyorsan elszaladt, és az Oroszlánok most is megtesznek mindent, hogy a lehető legjobban kihasználják a pihenésre jutó időt. Ne lepődj meg, ha a környezeted szerint lusta vagy. Ők most nem nézik jó szemmel, hogy a legszívesebben egész nap csak heverésznél és olvasgatnál. Pedig az igazán fontos dolgok ma úgyis fejben dőlnek el.
Szűz: Kedves Szűz! Új nap, új hónap, új érzések. Vasárnap a Szüzek sok újdonsággal találkozhatnak, de mind közül a saját érzéseik lesznek a legmeglepőbbek számukra. Most egy üggyel kapcsolatban könnyen megváltozhat a véleményed, és ami eddig szép volt, az most csúnyának tűnik, amit szerettél, azt most kerülöd, a gyűlöletből pedig könnyen lehet vonzalom.
Mérleg: Kedves Mérleg! Kíváncsian várod, hogy mit tartogat még számodra ez a hét. Vasárnap egyébként is a kíváncsiság lesz a legmeghatározóbb tulajdonságod. Most titkok nyomába eredsz, és szeretnél megfejteni egy-két talányt a környezetedben. Vigyázat, ne ülj fel a pletykáknak és a híreszteléseknek, inkább szerezz bizonyosságot.
Skorpió: Kedves Skorpió! Könnyen kerülhetsz szerepzavarba vasárnap. Ma lesz egy-két olyan reakciód, amelyekről könnyen úgy érezheted, hogy nem is tőled származnak. A legjobb az lenne, ha nem kapkodnál el semmit, és minden szavad, minden döntésed és minden mozdulatod előtt elszámolnál háromig. Vagy még tovább.
Nyilas: Kedves Nyilas! Egy lépés választ csak el attól, hogy tökéletesnek tartasd a vasárnapodat. A kérdés az, hogy miért nem teszed meg ezt a lépést. Talán túl gyáva vagy megtapasztalni a tökéletességet és a jóságot? Vagy nem veszed észre a lehetőségeket? Mindegy, mi az ok, a lényeg, hogy szedd össze a bátorságodat, és lépj túl a nehézségeken!
Bak: Kedves Bak! Olyan lelkesítően hatsz a családodra, hogy nyugodtan elmehetnél motivációs trénernek, vagy valamilyen hasonló, nagyon energikus szerepkörbe. Ma könnyedén ráveszed a családodat és a barátaidat, hogy csinálják azt, amit te elterveztél nekik. Jó lenne, ha megjegyeznéd az érveidet és a gondolatmenetedet, mert ez még máskor is jól jöhet.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Itt az ideje rendbe szedni magad körül a dolgokat. A legszívesebben belevágnál egy nyár végi, ősz eleji nagytakarításba. Vasárnap a családod szívesebben pihenne, mint bútort tologatna, így lehet, hogy el kell halasztanod ezeket a terveidet. Arra viszont mindenképp jó lesz ez a nap, hogy megkezdd az őszi terveid összeírását.
Halak: Kedves Halak! Nyugodtan dobd ki a teendőid mára elkészített listáját. Hidd el, a spontaneitás sokkal jobb lesz, mintha listákat követnél. Ma hagyd, hogy a belső hangod súgja meg: mikor mivel kell foglalkoznod. Könnyen lehet ugyanis, hogy olyasmiben nyújtod ma a legjobb teljesítményt, ami eredetileg nem is szerepelt a vasárnapi terveid között.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Összeállt a Jóbarátok női fele
Jennifer Anistont összehozták két társával. Nem tűnt boldognak.
Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Keira Knightley ledobta a textilt
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: