Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. október 25., szombat, Blanka, Bianka

 
Amiről a nők beszélnek

Számolj le az őszi hajhullással!
Néhány tipp, ami segíthet.
Inspiráció a fogyáshoz

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Ezért lesz az egyéjszakás kalandod tökéletes Hogyan kell viselkedni egyéjszakás kaland alatt? (18+) Ha bírod a tetkókat, ez a te képeskönyved

Időjárás Budapest

7°C
Erősen felhős

sz

10°C

v

11°C

h

11°C

k

12°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

42.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

10

17

61

63

73

Várható főnyeremény: 686 millió Ft!
Hatoslottó

21

25

31

32

33

40

Várható főnyeremény: 202 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 

 
Hójelentés

A hójelentés adatainak biztosítója a SIELOK.HU
 

Gazdaság, pénzügyek

 
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A hörcsög nem tudja, hol a helye
Az egyetlen magyar cirkuszi zsiráf
5 és fél perc állati gyönyör
Lovagol a pandagyerek
Mostantól csak ilyen kutyára vágysz
Nincs nála vagányabb kutya!
Kutyák első találkozása macskával
8 évesen már a "mocskos" táncot járja
Bármit képesek utánozni az ebek
Alattomos támadás áldozata a panda
Így épült London "szeme"
Nagyon imádja a vizet!
Teljes, cuki letámadás
Nagyon cuki ahogy kapkod
Kinézi a kaját a szájából!
De mi lesz a videó vége?
Mit művel ez a macska a porszívóval?!
Ez van, amikor egy blöki imád egy bébit
Egy kutya, aki billiárdozik nálad
Jaj, de cuki!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Talán egy kicsit minden zavarosabb szombaton, mint ahogyan azt szeretnéd. Talán az is lehet, hogy átláthatatlannak ítélsz meg néhány helyzetet, és az is elképzelhető, hogy úgy érzed, csak te lehetsz az események vesztese. Fontos, hogy ma ne kezdj el a zavarosban halászni, épp ellenkezőleg: Szombaton törekedj a tisztaságra és a feddhetetlenségre. Ma épp ezzel győzheted le azokat, akik a zűrös ügyeket választják.
Bika: Kedves Bika! Lassan járj, tovább érsz, ez a szombati napod jelmondata. Most tilos kapkodnod, és tilos belehajszolnod magadat bármibe is. A legfontosabb az lesz szombaton, hogy mindent a saját nyugalmas és kényelmes tempódban végezhess el. Adj időt magadnak arra, hogy megérjenek benned a lépések, hogy kiérlelődjenek a döntések, és hogy egészen precízzé váljanak a mozdulataid.
Ikrek: Kedves Ikrek! A nevetéseddel bárkit fel lehetne vidámítani, ezt ma egész nap tartsd észben! Szombaton te vagy a környék mókamestere, és minden hozzád fordulót abban segítesz és támogatsz, hogy megtalálják a saját humorukat, a saját jókedvüket, a saját örömüket. Épp ezért ma ne fukarkodj a poénokkal, ne fogd vissza jókedvedet, és nyugodtan osztogasd két kézzel az örömödet. Igazi gyógyító munkát végzel, ha másokat felvidítasz.
Rák: Kedves Rák! Miközben arra vársz, hogy valaki méltóztasson meghozni egy döntést, észrevehetsz valamit: mostanában túlzottan kiengeded a kezedből az irányítást. Mintha hagynád, hogy mindenki más döntsön az életedben, mintha hagynád, hogy bábfiguraként mozgasson a környezeted. Szombaton lesz alkalmad arra, hogy a sarkadra állj, és ezt az alkalmat jó is lenne megfogadnod. Hiszen könnyen lehet, hogy ha most megszerzed az irányítást, akkor végre jól alakulnak majd a dolgaid.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A legnagyobb ellenfeled szombaton könyörtelen, legyőzhetetlen, és igazán gyógyító erejű lesz. Nem érted, mire gondolok? Sebaj, elmagyarázom. A legnagyobb ellenfeled ma az idő, amely könyörtelenül halad, és amelyet képtelenség legyőzni. De amely minden sebet begyógyít, ha hagyod neki. Csak rajtad áll, hogy mit szeretnél: hadakozol még vele, vagy most már egyszerűen hagyod, hogy gyógyítson az idő?
Szűz: Kedves Szűz! A szombat az otthoni teendők napja. Ma lesz lehetőséged arra, hogy utolérd magadat a házimunkában lévő lemaradásodban. És szerencsére arra is lehetőséged, hogy megértsd: valójában nem lehet lemaradni a házimunkával. Hiszen ebben nincsenek valódi határidők, az összes előírást te szabad magadnak. Azaz, ha elmaradtál, akkor akár felmentést is adhatnál magadnak – és máris utolérted az előírt tervet.
Mérleg: Kedves Mérleg! A szombat ideális alkalmat teremt a családi anekdoták felelevenítéséhez, és egy kis családfakutatáshoz. Érdemes most megkérdezni a régi nagy sztorikról és családi legendákról az idősebb generációt. Persze ez hosszas történetmesélésbe, és nosztalgiázásban torkollik majd, tehát jól teszed, ha szánsz elég időt erre a projektre. A mai nap egyébként is a családi ügyekkel és megbeszélésekkel telik majd.
Skorpió: Kedves Skorpió! Mi a helyzet akkor, ha egymásnak ellenmondó kéréseket, utasításokat és feladatokat kapsz szombaton? Gyorsan tisztázzuk, hogy mindezeket különböző családtagjaidtól kapod, és emiatt meg is tudod velük beszélni, hogy mit lehetne tenni valójában. Igen, ez azt is jelenti, hogy ma neked kell magyaráznod a többieknek azt, hogy miért butaság az, amit kérnek, és mit lehetne hogyan, máshogyan a jó célok érdekében.
Nyilas: Kedves Nyilas! A legszívesebben végigbeszélnéd a szombatot. Témában, mesélőkedvben és hangerőben sincs hiányod, egyedül csak arra kellene figyelned, hogy azért mások is szóhoz jussanak melletted. Könnyen lehet, hogy most sokan vannak körülötted, akik kedvet kapnak a meséléshez tőled, és csak arra várnak, hogy szóhoz juthassanak melletted. Tudod mit? engedd meg nekik, hogy ők is beszéljenek!
Bak: Kedves Bak! Ki az okosabb? Ki a szebb? Ki az erősebb? Ki a jobb? – Úgy tűnik, hogy szombaton mindenből versenyt csinálsz, és mindenkit le akarsz győzni. Ez nem hangzik túl jól ugye? Könnyen lehet hogy ez a nagy versengés megronthatja a viszonyodat azokkal, kik úgy érzik, hogy folyton le akarod őket nyomni. A szombati feladatod az, hogy együttműködést építs a harc helyett.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Itt az ideje, hogy megváltsd a jegyedet az élet vonatára. Sőt! Ma az úti célt is kijelölheted: Lehet a célod a boldogság. És lehet a célod a sikertelenség is. A jó hír az, hogy a jegy mindkét irányban pontosan ugyanannyiba kerül. Tehát valójában mindegy, hogy a boldogságod vagy a sikertelenséged felé indulsz el. Miért ne mehetnél akkor a boldogság felé? Ma érdemes megtenned az első lépéseidet a boldogságod felé.
Halak: Kedves Halak! Olyan sok varázslatos képességed van,a melyeket mindenképp érdemes a saját javadra és mások boldogulására felhasználnod. Bármi is a szombati programod ne felejtsd el, hogy egy kis varázslattal mindent megfűszerezhetsz, és mindent feldobhatsz azzal, ha a különleges képességeidet szabadjára engeded. Ma beszéld meg az angyalokkal, hogy minden sikerüljön, és akár egy nagyobb meditációt is elvégezhetsz.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Nem szánsz A hobbit-filmekre órákat? Akkor itt az egész 72 másodpercben Legóból!Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Pippin adja elő az új Hobbit-film záró dalát
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: