Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

23°C

35 21

Közepesen felhős

k

33 20

sz

31 19

cs

29 16

p

27 14

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 

 
Szponzorált linkek

Hír24 videók
 

Elég nehéz napjuk volt ma migránsoknak.Menekültek: a civilek nélkül kitörne a káosz"Ha vonattal elmehetnének, nem fulladnának meg 71-en egy hűtőkocsiban"Csőtörés a Széll Kálmán térenCsalihallal vadászik a kardszárnyú delfinEgy megbilincselt menekült rosszul lett a Tranzit Járaton BudapestenNagy Feró beszállt a sörbizniszbeHavas Henrik: Örülök, hogy nem vagyok meleg. Ez egy nyomorult ország!Meddig bulizik még Stohl András?Röszkén túl nagy a nyugalom

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 314,94 Ft
USD: 279,00 Ft
CHF: 290,08 Ft
MOL: 13 985
OTP: 5 335
MTELEKOM: 395
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Női hotelt terveznek a magyarok DubajbanIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A leghasznosabb kutyusos trükk a világon
Vízisíző mókus? Miért ne!
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
Mosdókagylóban lubickol a bagoly
8 hetes husky imád a hűtőbe bújni
Repülőn ragadt cica a net új sztárja
Akkor ez most hogy is van?
Apa, az egy pók?
Mit tesz a kutya, ha melege van?
A legjobb optikai csalódások
Amikor a kutyus fél a víztől

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Attól félsz, hogy valaki ellopja egy ötletedet, ellopja egy megoldásodat, és lemásolja mindazt amit teszel. Komolyan? Úgy értem, komolyan képes vagy ezen aggódni, ahelyett, hogy segítenél is neki? Hát nem lenne egyszerűbb az életed, ha te magad segítenél annak, aki másolna téged? Tele vagy olyan ötletekkel, amelyeket nem valósítasz meg, mert nem testre szabottak. Add oda neki őket.
Bika: Kedves Bika! Egy szerencsés apróság dobja fel a napodat hétfőn. A hét első napja máris olyan örömmel és meglepetéssel kezdődik neked, amely teljesen váratlan a számodra. Lehet, hogy ebből a váratlan örömből kellene egy kicsit tartalékolnod magadnak a hét többi napjára. Valamiért úgy tekintesz erre a hétre, mintha nehéz lenne, pedig – mint azt az eleje is mutatja – lehet könnyű is.
Ikrek: Kedves Ikrek! Nagyon fontos feladatod van hétfőn. Ma meg kellene nyugtatnod egy ismerősödet. Ma arra kellene fókuszálnod, hogy a nyugalom, és a béke irányába vezesd őt. Sajnos a „Nyugodj meg!” felszólítás nem fog működni. Sőt! Ettől inkább idegesebb lesz mindenki. Jobban tennéd ha ehelyett elterelnéd a figyelmét, és olyan dolgokra irányítanád, amelyek valóban megnyugtatják.
Rák: Kedves Rák! Egy idősebb férfi fog neked ma segíteni. Olyasvalaki, akitől nem azt szoktad meg, hogy segít, hanem inkább azt, hogy összezavar. Valaki, aki máskor mindig nehéz kérdéseket tesz fel neked hétfőn segítő szerepbe lép melletted. Fogadd el a bölcsességét, fogadd el a segítségét, hiszen ezzel olyan helyzetbe kerülhetsz, amelyre máskülönben hosszan kellene várnod.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Szerelemre vágysz? Nagyon helyes. Itt az ideje, hogy foglalkozz egy kicsit a szívügyekkel is. Itt az ideje, hogy egy kicsit a szerelemre, a párkapcsolatodra, a boldogságodra fókuszálj. Olyan sok mindent csinálsz egyszerre, és olyan sok felé szórod szét az energiáidat. A hétfő legyen a szerelemé, a hétfő legyen a szívedé, és a z érzelmeké. Így végre elkezdhet egyensúlyba kerülni az életed.
Szűz: Kedves Szűz! Szerencsés nap lesz a hétfő a számodra. A leginkább azér, mert ma szerencsésen sikerül elintézned egy fontos ügyet. Olyan módon jön a megoldás, ahogyan arra nem is számítottál. De ahhoz, hogy ez a megoldás megérkezzen az életedbe arra is szükség lesz, hogy észrevedd ezt a szerencsét. ma járj nyitott szemmel, és figyeld meg hogy a véletlenek milyen sokféle módon és sokféle formában támogatnak téged.
Mérleg: Kedves Mérleg! Szinte egész nap az internetet szeretnéd bújni. Ma a facebook, az e-mailek és a cicás videók háromszögében telik a napod. Vagy legalábbis mindent megteszel azért, hogy ez így legyen. Érthető ez a vágyad, hiszen úgy érzed, hogy rengeteg információra van szükséged a barátaidról, és azokról a dolgokról, amelyeket szeretsz. Azt azonban tudnod kell, hogy a valódi információkat nem facebook posztokból és instagram képekből kapod majd. Ma hívd fel a barátaidat, különösen azokat, akikkel régen beszéltél.
Skorpió: Kedves Skorpió! Minden átmeneti, minden megváltozik és semmi sem marad így. Ha ezt jó hírként éled meg, ha ennek örülsz, akkor örülök, hogy segíthettem. Ha azonban úgy érzed, hogy ez borzalmas, hogy a jelenlegi állapotokat kellene konzerválnod, akkor érdemes elkezdened dolgozni. Érdemes elkezdened azon dolgozni, hogy mindaz, amit most jónak tartasz még tovább fejlődjön. Mert a változás az lehet pozitív is – ha teszel érte.
Nyilas: Kedves Nyilas! Figyelj oda a tested jelzéseire. A tested egy nagyon érzékeny műszer, amellyel mostanában talán nem bántál elég érzékenyen. Mostanában talán többet bántottad a testedet, mint ahogyan azt kellett volna. Mostanában talán jóval többet tettél azért, hogy a testedet megterheld. Itt az ideje annak, hogy kíméld a testedet. Ápold, védd, gyógyítsd a testedet és küldj neki szeretetet. Ez ma a legfontosabb dolgod.
Bak: Kedves Bak! Az otthonod a béke és a nyugalom lakhelye. Vagy legalábbis annak kellene lennie. A mai nap alkalmas arra, hogy valóban békével és nyugalommal töltsd meg az otthonodat. Ha ezt úgy akarod elérni, hogy leszúrod a párodat, vagy az anyósodat, amiért folyton békétlenkednek – nos akkor elég rossz irányban haladsz. Te vagy az, aki békét teremthet az otthonodban, de a háború sohasem szül békét.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Egy apró félreértés van közted és egy neked fontos személy között. Persze dönthetsz úgy, hogy ez nem olyasmi, amivel foglalkoznod kellene. De ez nem igaz. Valójában ez igenis olyasmi, amivel foglalkoznod kellene. A mai  nap alkalmas a félreértések tisztázására, és arra, hogy rendbe tedd a dolgokat köztetek. A mai nap alkalmas arra, hogy mindketten szeretettel elmondjátok az álláspontotokat, és megértsétek egymás véleményét.
Halak: Kedves Halak! Pénzügyekkel kell foglalkoznod, pedig nem szereted a pénzügyeket. Annak ellenére kell a pénzügyekkel foglalkoznod, hogy úgy érzed, ma képtelen vagy jó pénzügyi döntést hozni. Könnyen lehet, hogy nincs igazad. Pont azért, mert ma nem érzed biztonságosnak a pénzügyi terepet, sokkal óvatosabban hozol meg döntéseket. És emiatt sokkal jobb döntéseket hozol meg.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
Bubba mesék

Mátyás király és a szegény tanító
Kesztyű
A megtalált nyelv
Az okos leány
A tök és az ökör
Cibereleves
Mátyás királyt megvendégelik
A szél és a nap
A szamár időjós - az időjós szamár
A kis nyírfa

 
TV, rádió, mozi, programok

Pálfi György csinált egy új filmetUPC csomagok 3990 Ft/hó-tólMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Heti hírvaker - Vakáció, Jason Statham, videók
Mozi kereső
Filmkereső

 
Lottó

35.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

1

19

70

80

81

Várható főnyeremény: 1 100 millió Ft!
Hatoslottó

6

11

25

36

40

45

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
Eurojackpot: nyerj több millió eurót online
 

Vásárlás

 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények