Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. szeptember 3., szerda, Hilda

 
Amiről a nők beszélnek

Startlap NőknekŐszi kupon napok az Árkádokban -20-50%

Időjárás Budapest

21°C
erősen felhős

sz

27°C

cs

26°C

p

27°C

sz

27°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

35.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

19

53

60

66

67

Várható főnyeremény: 380 millió Ft!
Hatoslottó

3

12

27

36

40

42

Várható főnyeremény: 130 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Egy kutya, aki billiárdozik nálad
Bébi kacsák és az új anyukájuk
90 évesen úgy táncol, mint egy 20 éves
Ha énekel, nem tudsz másra figyelni
Cicamama befogadta az árva süniket
Apa-lánya duett - nagyon aranyos!
Vizsla ébresztő
A legjobb jeges vödrös bakik
Zászló emberekből: új rekord!
Így énekel duettet az autóban anya és lánya
Gazdi és kutyus tündéri játéka
Így búcsúznak Robin Willamstől
Ilyen bátor macskát soha nem láttál
Ennyit számít milyen autód van!
A cica, aki mindig ajtót nyit
Elképesztően zenél a lefolyócsöveken!
Pókember mégis létezik
Így tisztítsd meg a grillt pillanatok alatt

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Tényleg. Igaz. Hidd el. Hogy mit? Az a helyzet, hogy szerdán a legnagyobb butaságok, és legmeglepőbb dolgok is igazak lesznek. Ma valóban érdemes mindent elhinned, mert ezzel nem hiszékennyé válsz, hanem olyan előnyökhöz jutsz másokkal szemben (akik hitetlenkednek), amelyek segítenek neked az élre törnöd. Azt pedig már te is tudod régóta, hogy neked muszáj az élre törnöd, és az élen menned, különben rosszul érezheted magadat. Épp ezért a szerdai kulcsszó a hit: hidd el, minden igaz, amit hallasz. Minden.
Bika: Kedves Bika! Az apró hibák jelek. Azt jelzik, hogy valamit érdemes lenne változtatnod, azt jelzik, hogy valamiben érdemes lenne módosítanod a megszokotthoz képest. De nagyon fontos, hogy ne tekintsd az apró hibákat bűnnek, vagy kijavíthatatlannak, hiszen nem azok. Sőt! Valójában még örülhetnél is nekik, hiszen minden egyes apró hiba megteszi azt a szívességet neked, hogy felhívja valamire a figyelmedet. Hát nem kedves dolog tőlük? Dehogynem. Itt az ideje annak, hogy belásd: a nem a hibáid ellenére vagy szerethető, hanem a hibáiddal együtt.
Ikrek: Kedves Ikrek! Pihentető napra készülhetsz szerdán. Igen, lehet, hogy ez egy kicsit furcsa és szokatlan a számodra, de a szerda valóban pihentetni fog majd.Ezt a pihentetést ne feltétlenül úgy gondold el, hogy semmit sem csinálsz. Inkább aktív pihenésre gondolnak most a csillagok. Valami olyasmire, amitől a tested talán elfárad, de ez a jóleső fáradtság segíteni fog abban, hogy a nap végére kipihentnek érezd az elmédet. Most megtapasztalod, hogy a pihenés, a kipihentség tényleg olyasvalami, ami elsősorban a gondolataidon múlik, hiszen a test végtelenül alkalmazkodóképes.
Rák: Kedves Rák! Több nőiességre van szükséged szerdán. Igen, a világ talán azt sulykolja körülötted, hogy legyél kemény, mert az egész világ kemény, de a helyzet az, hogy nem kell neked is keménynek lenned. Minden, amit férfis törtetéssel elérhető elérhető nőiesen és finoman is. Tudod mit: tekints úgy a mai napra, mint a teszt napra: amikor megnézheted, hogy ez igaz-e. Ma egy napig mindig minden helyzetben a nőies utat válaszd, és a nőiességedre helyezd a hangsúlyt. Meglátod majd, hogy a végeredmény olyan könnyeden érkezik meg hozzád, hogy szinte el sem hiszed azt.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Talán nem is tudod jó dolgodban, hogy mit csinálj! Igen, úgy tűnik, hogy az élet most olyan lehetőségekkel kápráztat el, amelyekkel talán eleinte nehéz lesz valamit is kezdened. Kezdetnek talán tehetnél magadnak egy ígéretet: ígérd meg magadnak, hogy mostantól mindig (de legalábbis ezen a héten) felismered a lehetőségeket, megragadod azokat, és élsz velük. Ez ugyanis jobbá teszi az életedet. Sőt! A mostanában induló események láncolata valódi csodákat és varázslatokat enged majd az életedbe. Vesd bele magad a jóba!
Szűz: Kedves Szűz! Talán csak keresed a szavakat. Talán egy picit zavarban vagy. Talán egy kicsit bizonytalan vagy. Könnyen lehet, hogy úgy véled: mindent nagyon pontosan kell csinálnod, és mindent nagyon pontosan kell végrehajtanod. Emiatt a precizitási vágy miatt érzed úgy, hogy nem mindegy, szerdán milyen szavakat használsz egy-egy beszélgetésben. Hidd el,a  szavak csak külső formái a mondandód tényleges energiájának. Emiatt van az, hogy sokszor olyasmit is megértenek mások, amit el sem mondasz nekik.
Mérleg: Kedves Mérleg! Szükséged van arra, hogy tudd: sokan állnak melletted. Ha arra vágysz, hogy az emberek támogassanak téged, igen egyszerű a dolgod. A támogatottság érzését akkor tapasztalhatod meg, ha támogatsz másokat. Azaz, ha azt szeretnéd, hogy az emberek támogassanak téged, akkor először neked kell segítened másokat. Fontos tudnod, hogy nem azt kell segítened, akitől segítséget vársz, hanem azt, akinek tudsz segíteni. Hogy ki az? Hagyd, hogy az élet megmutassa. Szerdán figyeld meg, hogy ki az, akinek pont te tudsz segíteni, és nem más.
Skorpió: Kedves Skorpió! Vigyázat a szavaid és a viselkedésed ellentmondásban lehet szerdán. Ez mindig valamiféle belső feszültségről, belső rendezetlenségről árulkodik, amelyre érdemes lehet ránézned, és amelyet érdemes lehet meggyógyítanod magadban. Mi lehet ez az ellentmondás? Például arról beszélsz, hogy menyire szeretsz valamit, mégis valami teljesen mást csinálsz. Vagy azt mondod mindenképp szeretnél valamit, de aztán mégsem teszed ezt meg. Nem baj, hogy ott van ez az ellentmondás. A baj az lenne, ha nem kezelnéd ezt a helyzetet.
Nyilas: Kedves Nyilas! Lehet, hogy nem úgy alakul a napod, ahogyan tervezted. Lehet, hogy egy kicsit mindennel késésben vagy. Erre az esetre a csillagoknak van egy jó taktikájuk a számodra: folyamatosan dolgozz a saját tempódban, és zárd ki a tudatodból a határidőket. Mindenkit értesíts arról, hogy kis késések várhatóak, azután pedig mélyedj bele a csendedbe, és ne az órát figyeld. Meglátod: ha így teszel, még az is lehet, hogy a késés helyett valójában időnek előtte végzel a dolgaiddal. De persze nem ez a lényeg, hanem a nyugalom, amit megtapasztalhatsz.
Bak: Kedves Bak! Öndicséret büdös. Sokat hallottad ezt a mondatot gyerekkorodban? Akkor máris felismerheted, hogy többek között honnan jön az önbizalomhiányod. Az öndicséret ugyanis sokszor az önismeretből és az önszeretetből fakad. Aki ismeri önmagát az igenis büszke az eredményeire, mer róluk beszélni, és nem gondolja azt, hogy ez valami szörnyű jellemhiba lenne. A szerdai nap segít abban, hogy felismerd, milyen sok mindenért megdicsérhetnéd magadat, és milyen sok elismerésre vagy méltó. Igenis, jól csinálod a dolgodat, még ha sokaknak ez nem is tetszik.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Fontos megértened valamit: a te lehetőségeid a te lehetőségeid. Azaz, nem kell azért visszautasítanod valamit, nehogy egy barátod, vagy kollégád, esetleg családtagos elől vedd el a lehetőséget. Ami az ő lehetőségük azt majd ők megkapják. Tehát nyugodtan fogadd el azokat a lehetőségeket, amelyek most találnak meg téged. Különösen igaz ez azokra a lehetőségekre, amelyeket a barátaidon keresztül kapsz meg. Hidd el, az ő önzetlenségük igazán szép helyzeteket, és csodálatos projekteket hoz az életedbe. Ezeket kár lenne kihagynod.
Halak: Kedves Halak! Nem kell félned. Igen, lehet, hogy ma meg kell valami olyasmit tenned, amit még sohasem tettél, amitől félsz, és amiről úgy gondolod, hogy segítség nélkül nem menne. Nyugalom. Menni fog, még akkor is, ha senki sem ad neked segítséget. Egyszerűen csak tedd azt, amit éppen ott és akkor tenni tudsz. Ennyi a titok. Ez az a mód, ahogy a legnagyobb műalkotások is készültek: a művész mindig azt tette, amit tudott. Hidd el, nálad is működik majd ez az elv, és ha nem is műalkotást hozol létre, de könnyedén megérkezel majd a célodhoz.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Tizenhét film, amit muszáj látni még idén - Vége a popcornszezonnak, jönnek az igazán ínyenc filmek.Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Pénteken indul a Torontói Filmfesztivál - két magyar filmessel
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: