Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

20°C

27 15

Gyengén felhős

sz

24 16

v

19 11

h

19 9

k

20 9

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 

 
Szponzorált linkek

Hír24 videók
 

Hazahozták a domaszéki taxisgyilkostOlvastam a Bibliát és a Koránt is: jó, hogy kijöttem tüntetni Patthelyzet a rendőrök és a menekültek közöttÁtalakított teherautóban csempészték a menekülteketTovábbra is teljes a káosz a KeletinélEste is tüntetnek a menekültek a KeletinélEste is tüntettek a menekültek a KeletinélRomantikus kalandfilm lesz a Kincsem-moziLezárták a Keleti pályaudvart

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést
 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 313,43 Ft
USD: 281,36 Ft
CHF: 289,14 Ft
MOL: 13 735
OTP: 5 456
MTELEKOM: 392
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Albérletet keresel? 5 tipp, hogy gyorsabban találd meg az igazitIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Akkor ez most hogy is van?
Amikor a kutyus fél a víztől
A legjobb optikai csalódások
A leghasznosabb kutyusos trükk a világon
Vízisíző mókus? Miért ne!
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
Mosdókagylóban lubickol a bagoly
8 hetes husky imád a hűtőbe bújni
Repülőn ragadt cica a net új sztárja
Apa, az egy pók?
Mit tesz a kutya, ha melege van?

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Ma tanulhatsz valamit, és taníthatsz is valamit másoknak. Természetesen nem ugyanazt tanulod meg, mint amit már tanítani is tudsz. De fontos tudnod, hogy pénteken mind a tanulással, mind a tanítással dolgod van. Fontos tudnod, hogy ma nemcsak magadnak gyűjtöd be az új információkat, de a már begyűjtött információkat is továbbadod. Nem baj, ha még döcögősen megy a tanítás, a lényeg, hogy ne feledkezz meg róla.
Bika: Kedves Bika! Úgy érezheted, hogy ma nem hallják meg az emberek a hangodat. Úgy érezheted, mintha pusztába kiáltott szó lenne minden szavad. Érezheted úgy, mintha senki sem reagálna rájuk. Tudnod kell, hogy ez az érzés nem lesz igaz attól, hogy igencsak felerősödik benned. Ha azt szeretnéd, hogy az emberek meghallgassanak, érdemes lenne máshogyan kommunikálnod. Nem a hangodat kell megemelned, hanem a szavaidat kicserélned.
Ikrek: Kedves Ikrek! Az otthonoddal kapcsolatos döntéseket kell meghoznod pénteken. Ma könnyen szóba kerülhet egy költözés vagy egy nagyobb átalakítás. Érdemes ezeket az ötleteket komolyan venned, hiszen több szempontból is a lehető legjobb időben vagy ehhez. Ha költözöl, abba érdemes idejekorán belevágnod. Ha pedig az átalakítás mellett döntesz, azt is el kellene kezdened hamarost, hogy mindennel végezhessetek még a tél beállta előtt.
Rák: Kedves Rák! Ne hagyd, hogy mások rohanása rád is átragadjon. Ne hagyd, hogy mások idővel kapcsolatos félelmei rád is hassanak. Nem kell hagynod, hogy úgy érezd: nincs időd semmire sem. Ezt az érzést mások táplálják benned. Mások azok, akik el akarják hitetni veled, hogy rohannod kellene. Te azonban tudhatod: Mindenre van időd. És mindenre pontosan annyi időd van, amennyi kell. Minden határidő kitolható.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Egy könnyed nyári dallamot dúdolsz egész nap. Persze talán csodálkozol, hogy miért ezt emelem ki a pénteki horoszkópodban. Nos azért, mert a mai napod tényleg olyan lesz, mint egy könnyed nyári sláger: lesz benne sok-sok szerelem, nevetés és barátság. Ráadásul az egész napodat egy könnyed nyári ritmus határozza meg. Igen, tudom, hogy a naptár szerint ősz van. De búcsúzhatsz a nyártól egy ilyen bolondos nappal.
Szűz: Kedves Szűz! Talán idegesít téged ma valaki választása. Egy olyan döntés, amelyet nem fogsz tudni megérteni sohasem. Ez pedig azt jelenti, hogy nem is kell akarnod megérteni ezt a döntést. Egyszerűen csak fogadd el, hunyj szemet felette, és lépj tovább. Engedd meg a másik félnek, hogy olyasmit csináljon, amivel nem értesz egyet. Legalábbis egészen odáig megengedheted ezt, amíg nem árt vele senkinek sem.
Mérleg: Kedves Mérleg! Itt az ideje annak, hogy csekkold magadat a tükörben. Persze nemcsak arra gondolok, hogy ellenőrizd a sminkedet, vagy a mai öltözékedet. Eggyel elvontabb módon is értelmezheted a mai feladatot. Értelmezheted úgy is, hogy azt érdemes ellenőrizned, hogy hol tartasz az életben. Érdemes azt ellenőrizned, hogy meddig jutottál, és hogy mi az, amit most láthatnak belőled az emberek. Érdemes ellenőrizned, hogy milyen vagy most.
Skorpió: Kedves Skorpió! A Skorpiók úgy érzik, mintha egy lakatlan szigetre tévedtek volna pénteken. Ma valahogy senkihez sem tudsz kapcsolódni abban a mélységben, ahogyan szeretnél. Lehet, hogy a nap nagy részében magányosnak érzed majd magadat. A magányodon az sem segít, ha a tömegben vagy. Sőt! Ott talán még jobban érzed. Ha ma önszeretettel fordulsz magadhoz, a magányod is jobban oldódik majd.
Nyilas: Kedves Nyilas! Ne add fel. Pénteken úgy érezheted, hogy mindent teljesen feleslegesen csinálsz, és hogy itt az ideje elengedned a céljaid megvalósítására tett erőfeszítéseket. A helyzetet azonban a leginkább úgy jellemezhetnénk, mint a győzelem előtti utolsó nehézségek idejét. Azt az időt, amikor ha összeszeded magadat, azzal a lendülettel végre valóban bejutsz a célba. Ma adj magadnak időt arra, hogy összegyújtsd az erődet, és visszanyerd a lendületedet.
Bak: Kedves Bak! Olyan nagyon szeretnél teljesíteni pénteken, hogy ma hajlamos vagy túlgörcsölni a munkádat. Olyan nagyon szeretnéd jól csinálni a dolgaidat, hogy ez a nagy akarás gátol meg abban, hogy valóban jól csináld. Engedd meg magadnak a hibázás lehetőségét. Nem azért, mert akkor hibázni fogsz, hanem azért, mert akkor megkönnyebbülsz és minden sokkal egyszerűbb lesz a számodra.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Ma ki kell mozdulnod a komfortzónádból. Ezt a kimozdulást nem egy külső erő kényszeríti rád, és ezt teljesen önszántadból teszed meg. Teljesen önszántadból mész ki az általad kényelmesnek vélt világból, hogy egy teljesen új világot ismerhess meg. Tudnod kell valamit: amikor kimész a komfortzónádból, akkor csodák történnek veled. És ami ennél is fontosabb: a komfortzónád is kitágul.
Halak: Kedves Halak! Egy hirtelen jött lehetőséget nem szabad elszalasztanod. Azt is mondhatnám, hogy addig üsd a vasat, amíg meleg. Meg azt is, hogy most kell bátornak lenned, és nagyot lépned előre. Hidd el: a bátorságod kifizetődik majd. Ugyanakkor természetesen megértem, hogy van benned némi félsz is. Megértem, hogy nehezen megy a döntés és a változtatás. Nem siettetlek, pusztán biztatlak, és ez nagy különbség.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
Bubba mesék

Mátyás király és a szegény tanító
Kesztyű
A megtalált nyelv
Az okos leány
A tök és az ökör
Cibereleves
Mátyás királyt megvendégelik
A szél és a nap
A szamár időjós - az időjós szamár
A kis nyírfa

 
TV, rádió, mozi, programok

Ma este megbukunk – London legütősebb vígjátékaUPC csomagok 3990 Ft/hó-tólMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
A Bosszúállók poénban sem ismernek tréfát
Mozi kereső
Filmkereső

 
Lottó

35.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

1

19

70

80

81

Várható főnyeremény: 1 100 millió Ft!
Hatoslottó

6

11

25

36

40

45

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
Eurojackpot: nyerj több millió eurót online
 

Vásárlás

 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények