Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. október 2., csütörtök, Petra

 
Amiről a nők beszélnek

A legdögösebb őszi sminkek
Legyél femme fatale!
A sminkelős alkalmazásoknál nincs viccesebb3 tipp egyedi gömblámpasor készítéséhez

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

6 tanács, ha neten ismerkedtél, és eljött az első randi ideje Egy Nokia, ami veri az iPhone 6-ot

Időjárás Budapest

18°C
Erősen felhős

cs

21°C

p

19°C

sz

17°C

v

19°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

39.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

27

32

36

39

57

Várható főnyeremény: 370 millió Ft!
Hatoslottó

5

7

12

16

25

30

Várható főnyeremény: 430 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Kinézi a kaját a szájából!
De mi lesz a videó vége?
Mit művel ez a macska a porszívóval?!
Ez van, amikor egy blöki imád egy bébit
Egy kutya, aki billiárdozik nálad
Kétéves, de nézd milyen koreográfus
Na, ki fog gyorsabban enni?
Ilyen szemtelen pillangót!
Láttál már ilyen szökőkutat?
Ez kell neked, és vidám leszel!
Libabőrös leszel, ha ezt meghallod!
Magyar pár esküvői nyitótánca
Bébi kacsák és az új anyukájuk
90 évesen úgy táncol, mint egy 20 éves
Ha énekel, nem tudsz másra figyelni
Cicamama befogadta az árva süniket
Apa-lánya duett - nagyon aranyos!
Jaj, de cuki!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Vagányságod nem ismer határokat. Csütörtökön rájössz, hogy lehetsz sokkal, de sokkal bevállalósabb, mint eddig voltál. Ma könnyedén bólintasz rá a legfurcsább ötletekre, és szinte veszélyérzet nélkül mész bele helyzetekbe. Egy cseppnyi megfontoltsággal sokkal többre mennél, nem kell feltétlenül minden őrültségbe belemenned!
Bika: Kedves Bika! A néma csendet viseled el a legnehezebbe csütörtökön. Amilyen a formád, természetesen ma hallgatnak nagyokat melletted az emberek. Lesz, aki nem tud mit mondani, de olyan is, akinek nincs mondanivalója a számodra. Ha ma tárgyalsz valakivel, azzal érheted el a legnagyobb sikereket, ha tovább bírod a csöndet, mint ő. Ehhez nagy önuralomra és magabiztosságra lesz szükséged.
Ikrek: Kedves Ikrek! Kusza lesz a csütörtök. Ma az egyik pillanatban még átlátod a dolgaidat, a másikban pedig már azt sem tudod, hol áll a fejed. Lesz csütörtökön szerelmi afférod, munkahelyi mélypontod és csúcspontod, valamint gyereknevelési ügyed is. Nyugalom, minden helyzet kezelhető ma, ha felvállalod a korábbi döntéseidet, és hű maradsz az elveidhez.
Rák: Kedves Rák! A gyerekeidnek ma sokat segíthetsz a leckéjük elkészítésében, és a tanulásban. Lehet, hogy meglepő, de azok a módszerek, amelyekkel te annak idején megjegyezted a tananyagot nekik is segítenek. Ha pedig a puskázásban voltál kitűnő… nos, akkor is vállald fel a múltadat, és őrizd meg a hitelességedet a gyerekek szemében. Ha még nincsenek gyerekeid, akkor könnyen lehet, hogy ismét visszaülsz az iskolapadba.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A szerelmed többre vágyik. Többre vágyik belőled, többre vágyik az együttlétekből, többre vágyik a romantikából. És, hogy őszinték legyünk, te is többre vágysz ezekből, csak most a körülmények megakadályozzák, hogy rá koncentrálhass. A körülményeket azonban te alakítod! Csak rajtad múlik például, hogy ma este kis kifli - nagy kifli pózban alszotok-e.
Szűz: Kedves Szűz! Minden nő álmát valósítod meg szerdán: megtalálod a kényes egyensúlyt a család és a munka között. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy az irodában folyton a gyerekeiden jár az eszed, és azért a munkahelyi ügyek fel-fel bukkannak a fejedben vacsora közben is. De ez nem baj, hiszen ma a konyhában jönnek a legjobb gondolataid, például egy munkahelyi helyzet megoldása is főzés vagy mosogatás közben jut az eszedbe.
Mérleg: Kedves Mérleg! A szétszórt és a precíz éned csütörtökön rossz ritmusban váltják egymást. Akkor vagy figyelmetlen, amikor milliméteres pontossággal kellene dolgoznod, és akkor ragaszkodsz a tökéletességhez, amikor megengedhetnéd, hogy valami ne legyen annyira precíz. Ha túlgörcsölöd a mai nap helyzeteit, könnyedén megfájulhat a fejed.
Skorpió: Kedves Skorpió! Csütörtökön különös akadályokat gördít eléd az Élet. Nem is jó szó rájuk az akadály, hiszen inkább megoldatlan feladatok ezek. Olyan feladatok, amelyeket könnyedén vélhetsz jelnek. Még talán az is lehet, hogy ezek miatt az események miatt változtatsz valamit a döntéseiden. Mielőtt így tennél, gondolj végig valamit: nem jel minden. Vannak olyan akadályok, amelyeket elég legyőzni, és nem kell továbbgondolni őket.
Nyilas: Kedves Nyilas! Kezdesz kiengedni csütörtökön. Az elmúlt napokban csak gyűlt benned a feszültség, de csütörtökön egy érzelemhullám elsöpri belőled azt a szétfeszítő érzést, hogy mindenáron cselekedned kell. Ma végre megérted, hogy mekkora érték a türelem, és az, ha meg mersz bízni másokban. Hidd el, ma nem élnek vissza a bizalmaddal az emberek.
Bak: Kedves Bak! A testvéreiddel együtt legyőzhetitek az egész világot, és meg is mutatjátok ezt a nagyvilágnak. Ma cinkos összefogással intéztek el egy ügyet közösen. Te leszel az, aki ebben az esetben az értelmi szerző szerepét magadra vállalod. A többiek pedig a megvalósítás terén jeleskednek. Ez a munkamegosztás bármennyire is tökéletes, nem lesz mindenkinek az ínyére.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A nosztalgia világában merülnek el a Vízöntők csütörtökön. Arra figyelj oda, hogy ez a nosztalgia ne ragasszon bele a múltba! Ahelyett, hogy azt gondolnád, régen minden sokkal jobb volt, vess egy pillantást előre, a jövőbe is. Vizsgáld meg, hogy mi az, amit a nosztalgikus múltból át tudsz emelni a jövőbe, mi az ami segíteni tud neked a régi élmények közül.
Halak: Kedves Halak! Olyan ügyekben érsz el haladást, amelyek eddig nemcsak nem haladtak, de kifejezetten elvesztettnek látszódtak. Ma érdemes nyíltan és bátran beszélned mások előtt, mert inni fogják a szavaidat. Ráadásul pont ezek a szavak segítenek abban, hogy elérd és túlszárnyald azt a bizonyos vágyott célt. Fontos, hogy ma ne félj semmitől!
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Költözz be egy moziba most, egyszerűbb lesz
Október legjobban várt filmjei.
Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Bizarr szexterápia is lesz a Förtelmes főnökök 2-ben
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: