Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Utazz bakancslistás városodba, most akár -60%
Egzotikus út kedvezményes biztosítással
Nem, nem a híradó.
Óriási dobás jön hétfőn a TV2-től
Jóságpontjaim: aktív felhasználható
Budapest
Most 12
Ma várható
Max:15 1
Min:5 10-15
Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 

 
Hójelentés

3 völgy 205 cm
Hintertux 180 cm
Tignes 175 cm
Obertauern 170 cm
Les 2 Alpes 160 cm
Alpe d'Huez 160 cm
Isola 2000 155 cm
Arabba 55 cm
Kronplatz 50 cm
Livigno 94 cm
Sappada 30 cm
Schnalstal 90 cm
Tonale 150 cm
Val Gardena 40 cm
Donovaly 35 cm
Tále 60 cm
Csorba-tó 100 cm
Tátralomnic 120 cm
Ruzomberok 40 cm
Kokava 80 cm
Kosutka 50 cm
Selmecbánya 70 cm
Cerkno 65 cm
Golte 80 cm
Krvavec 90 cm
Rogla 90 cm
A hójelentés adatainak biztosítója a SIELOK.HU
 

Gazdaság, pénzügyek

 

Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

Biztosítás

Valuta, tőzsde

 

Szórakozás

 

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Talán túlzottan is fontos lett az utóbbi időben a számodra pénz. Lehet, hogy ennek csütörtökön meglesz az eredménye: Egy pénzügyi helyzetben olyan változás történik, amelyre nem is számítottál. Ez a változás mindenképp előre visz téged, akkor is, ha kedvezőtlen. Nem az a fontos, hogy mi történik, hanem az, hogy hogyan reagálsz rá, és milyen lépéseket teszel válaszul.
Bika: Kedves Bika! Zalán nem mindenki hallja meg azt, amit mondasz. Csütörtökön talán nem mindenki érti a szavaidat, és könnyen lehet, hogy a mai napon a legtöbben csak értetlenül néznek rád. Ezen könnyen segíthetsz: Mondd el újra a mondandódat,de ezúttal egy kicsit másként. Használj ötszavas mondatokat, és haladj lépésről lépésre. Így mindenkinek könnyebb lesz.
Ikrek: Kedves Ikrek! Azt veheted észre, hogy az érdeklődési köröd megváltozott az utóbbi időben. Új hobbik hívogatnak, és teljesen új élményeket szeretnél megtapasztalni. Csütörtökön próbálj ki egy újdonságot! Ma próbálj ki valami szokatlant, valami olyasmit, amit sohasem csináltál még. Hidd el: Ezek az újdonságok segítenek felfedezni egy egészen új oldaladat is.
Rák: Kedves Rák! Úgy látszik, hogy kezdesz egy kicsit kétségbeesetté válni. talán túlzottan kimerült lettél csütörtökre, vagy egyszerűen csak elhittél valamit, amit nem lett volna szabad. Mindenesetre ma nagy szükséged van a higgadt és józanul gondolkodó barátaidra. Olyan emberek tanácsát érdemes ma kikérned, akik mindig békések, mindig a nyugalom és az ésszerűség felől közelítenek a problémákhoz.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Ne hallgass azokra, akik mindenképp bele akarnak szólni az életedbe. Úgy tűnik, hogy van körülötted néhány nagyokos, akik mindenképp meg akarják mondani, hogy mi a jó neked. Neked azonban valójában az lenne a legjobb, ha nem hallgatnál rájuk. Ne felejtsd el: Valójában te vagy az, aki a legegyszerűbben megoldhatod a mostani helyzetet, nem kell másokra hallgatnod.
Szűz: Kedves Szűz! Egy pillanatig azt hitted, hogy ez a nap olyan lesz, mint egy rossz álom. Szerencsére azonban gyorsan felébredhetsz a csütörtöki rémálmokból: Ma arra eszmélhetsz, hogy valójában sokkal jobb a helyzet, mint ahogyan azt vártad. Különösen igaz ez azokban az ügyekben, amelyeket már régóta elveszettnek hittél. A csütörtök az új remény napja lehet a számodra.
Mérleg: Kedves Mérleg! Fontos felismerés lehet a számodra, hogy az emberek talán nem mindig mondanak igazat neked. Lehet, hogy valaki tudatosan akar manipulálni téged, és ezért tudatosan ferdít a valóságon csütörtökön. Ha felfedezed, hogy ki az, aki nem az igazat mondja, máris egy lépéssel előtte járhatsz: Neked sem kell a teljes igazságot elmondanod annak, aki nem őszinte veled.
Skorpió: Kedves Skorpió! A rossz időbeosztás iskolapéldája vagy csütörtökön. Most az idő észrevétlenül szalad veled, és talán el is felejtesz néhány fontos teendőt. Ha nem akarsz a nap végére teljesen zilált és kapkodó lenni, érdemes már most a kezedbe venned az irányítást. először is mondj le mondj le minden olyan programot, amelyekre csak kényszerből mondtál igent, mert ezek borítják meg a napirendedet.
Nyilas: Kedves Nyilas! Szeretnél gyorsan megoldani, és gyorsan lezárni egy olyan helyzetet, amely talán csak lassan és komótosan halad a saját útján. Ahelyett, hogy mindenáron gyorsítani akarsz, és ahelyett, hogy mindenáron megváltoztatod az ügymenet sebességét, inkább te magad is lassíts le! Most oka van ennek a lassú haladásnak. Oka van annak, hogy nem történnek olyan gyorsan a dolgok.
Bak: Kedves Bak! Sokkal több időt kellene a barátnőiddel töltened. A női barátságok, egy összetartó női kör most nagyon fontos eleme lesz az életednek. Épp ezért csütörtökön szánj több időt a barátnőidre, és szánj több időt arra, hogy az összetartozásotokat erősítsétek. Most fordítsd a figyelmedet a barátnőidre, és hallgasd meg figyelmesen minden szavukat.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! A kérdéseidre a válasz benned rejlik. És ezt most nem valamilyen ködös ezoterikus utalásnak szánom, hanem nagyon is konkrétan gondolom. Azért nem találsz ma választ a kérdéseidre, mert senki sem tudja megválaszolni azokat, egyedül te magad vagy erre képes. Ne faggass tovább másokat, hanem önmagadnak tedd fel ezeket a kérdéseket végre.
Halak: Kedves Halak! Ha visszagondolsz az elmúlt napokra, érezheted azt a nagyon gyengéd változást, ami az életedben zajlik. Érezheted azt, hogy ez a változás pillanatról pillanatra segít megújítani neked az életed alapjait. Fontos, hogy értsd: A nagy változás, amiben reménykedsz 2017-ben, az pont ebből a gyengéd, szelíd folyamatból bontakozik majd ki.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Pókember látványosan égette el a következő Bosszúállók forgatókönyvétLegoland-központ nyílik NyíregyházánFura rajongása ihlette Tom Hanks első könyvétGyász: már biztosan nem lesz Hellboy 3A halál utáni élet bizonyossága romba döntené a társadalmat5+1 tény, amit nem biztos, hogy tudtál az 50 éves Stohl Andrásról
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

2017. 7. hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

51

61

64

74

79

Hatoslottó

6

14

21

27

34

37

Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények


Bubba kérdez!

Válaszolj egy kérdésre, NYERJ jóságpontot!
Mi ebben a jóság? Katt ide!

1. Heti nyeremények

1. díj

Családi Móka - élménycsomag a Feldoboxtól

2. díj

1 x Startlap csomag

3. díj

10 x Bubba párna

2. Garantált nyeremények Mik a garantált nyeremények?