Oldal tetejére
Ön most kilépett a Citromail postafiókjából.
Bejelentkezés »
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. október 30., csütörtök, Alfonz

 
Amiről a nők beszélnek

3 intő jel, hogy nem kerek a kapcsolatod - Nagyon szép lenne, ha előre tudni lehetne, mikor kezd széthullni egy kapcsolat. A boldog emberek 10 reggeli szokása

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Milyen téli gumit vegyek?
Vegyek-e egyáltalán?
A ladás és bandája hülyét csinált a rendőrből

Időjárás Budapest

10°C
Erősen felhős

cs

12°C

p

12°C

sz

12°C

v

13°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

43.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

27

49

72

79

81

Várható főnyeremény: 797 millió Ft!
Hatoslottó

4

8

16

17

29

41

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 

 
Hójelentés

A hójelentés adatainak biztosítója a SIELOK.HU
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Doktor úr, kissé hibbant?
A hörcsög nem tudja, hol a helye
Az egyetlen magyar cirkuszi zsiráf
5 és fél perc állati gyönyör
Lovagol a pandagyerek
Mostantól csak ilyen kutyára vágysz
Nincs nála vagányabb kutya!
Kutyák első találkozása macskával
8 évesen már a "mocskos" táncot járja
Bármit képesek utánozni az ebek
Alattomos támadás áldozata a panda
Így épült London "szeme"
Nagyon imádja a vizet!
Teljes, cuki letámadás
Nagyon cuki ahogy kapkod
Kinézi a kaját a szájából!
De mi lesz a videó vége?
Mit művel ez a macska a porszívóval?!
Ez van, amikor egy blöki imád egy bébit
Egy kutya, aki billiárdozik nálad
Jaj, de cuki!
Egy igazi nindzsa ez a cicus

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Ma talán arra ébredtél, hogy visszafordíthatatlan változások következtek be az életedben. Nem, ez nem baj. A változás csak akkor válik nagy bajjá – de akkor tényleg azzá válik –, ha elkezdesz rettegni tőle, vagy ha nem vagy hajlandó tudomást venni róla. Ha bátran belemész a változásokba, ha tudatosítod magadban, hogy ezek csak jó dolgokat hozhatnak neked, akkor máris sokkal egyszerűbb lesz minden.
Bika: Kedves Bika! A szerelem köti le minden pillanatodat csütörtökön. Ha van párkapcsolatod, azért, ha nincs, azért van az, hogy csak erre tudsz gondolni. Pedig a szerelem mellett számtalan más fontos dolog is lenne a mai napon. (Igen, tudom, hogy a szerelem is nagyon fontos.) Most egy kicsit próbálj meg a hétköznapibb dolgokra is koncentrálni a szerelem mellett, és figyelj arra, hogy ne bánts meg senkit a figyelmetlenségeddel.
Ikrek: Kedves Ikrek! Csütörtökön használd a kezeidet! Ma mindenben ügyes vagy, amit kézzel kell végezni: jó vagy az összes kézzel gyártott tárgy előállításban, ügyesen készítesz sütiket és más ételeket, talán még a sminked is jobban sikerül reggel, mint más napokon. Használd ki a csütörtöki kézügyességedet, és sorolj mára minden olyan feladatot, amelyben valamit meg kell csinálnod.
Rák: Kedves Rák! Ma szívesen mondasz meglepő dolgokat az embereknek még akkor is, ha éppen semmilyen meglepő információ sincs a birtokodban. Ennek könnyen lehet az a vége, hogy egy kicsit lódítasz, egy kicsit kiszínezed a valóságot. Hidd el, a valóság anélkül is elég színes, hogy te utólag színezgetnél rajta egy kicsit. Ma a színezés helyett próbálj meg a tényekhez ragaszkodni, mert ezek is elég érdekesek.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Ma talán azt kell belátnod, hogy egy elhatározásodat nem sikerült teljesítened. Ma talán azzal kell szembesülnöd, hogy bárhogyan is szeretnéd, nem vagy képes betartani azt, amit ígértél. Ilyenkor a teendő is elég egyszerű: fel kellene vállalnod ezt a helyzetet, és ki kellene mondanod, hogy most nem fog menni. Hidd el, ez nem bukás, ez pusztán egyszerű őszinteség.
Szűz: Kedves Szűz! Igazán kreatív vagy abban, hogy hogyan tartsd nyilván mások bűneit. A csütörtöknek most mégsem ezekről a bűnlajstromokról kellene szólnia, hanem arról, hogy hogyan lehetne jóvátenni ezeket a bűnöket. Igen, lehet, hogy eleinte nem akarsz segíteni a „bűnösöknek”, de a nap végére belátod, hogy csak a te segítségeddel tehetik jóvá a hibáikat, és csak te dönthetsz úgy, hogy megbocsátasz nekik mindent.
Mérleg: Kedves Mérleg! Úgy tűnik, hogy apróbb műszaki hibák nehezítik a dolgodat csütörtökön. Mintha ma a nyomtatók, számítógépek, telefonok és egyéb eszközök összefogtak volna ellened, és csak arra várnának, hogy mikor akadályozhatnak valamiben. Mivel elég sok elintéznivalód van, elég nagy eséllyel fognak felbosszantani ezek a műszaki hibák. Ahelyett, hogy az orosz módszert választod (jó nagyot odacsapni), inkább hívj egy szerelőt!
Skorpió: Kedves Skorpió! Számtalan módon gondoskodhatsz a családod egészségéről csütörtökön. A gyógyteák és vitaminkészítmények mellett a stresszcsökkentő módszerek is jól jönnek nektek ma. Ne felejtsd el: te csak javaslatot tehetsz a családtagjaid egészségesebb életmódjára, de nekik kell úgy dönteniük, hogy be is tartják ezt az életmódot. Senkit sem lehet arra kényszeríteni, hogy vigyázzon magára – ezt jó, ha tudod.
Nyilas: Kedves Nyilas! Úgy érezheted, hogy eggyel több feladat hárul rád csütörtökön. Ma könnyen lehet az a megélésed, hogy csak gyarapodnak a feladataid, de azok valahogy csak nem akarnak megoldódni, vagy elvégződni. Ha már nagyon tele van a hócipőd a kötelességekkel és a feladatokkal, akkor érdemes egy kis lazítást beiktatnod. Hidd el, attól, ha adsz magadnak egy nagyobb szünetet, semmivel sem leszel rosszabb helyzetben, mint a szünet nélkül.
Bak: Kedves Bak! A csütörtök legjobb tanácsait te magad adod, így ha neked is tanácsra lesz szükséged, akkor elég nehezen találsz jó tanácsadót. Talán odaállhatnál a tükör elé, és egész egyszerűen belemondhatnád a saját szemedbe azt a tanácsot, amit egy barátnődnek adtál nemrég hasonló helyzetben. Ha csak lehet, ma fogadd meg azokat a tanácsaidat, amelyeket másoknak mondasz, mert könnyen lehet, hogy ezek nálad működnek a legjobban.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Talán attól félsz, hogy egy pillanatra kifogyott a patron a fantáziádból, és nem telik majd új ötletekre. Persze ez butaság, és erre csütörtök délután rá is jöhetsz majd, hiszen ma délután tele leszel jobbnál jobb ötletekkel, és minden helyzetre lesz egy-egy nagyon kreatív megoldásod. Ha ma gyorsan akarsz megoldani valamit, akkor érdemes a hagyományos módszereidtől eltérő megoldásokat kitalálnod.
Halak: Kedves Halak! Itt az ideje, hogy felfedd az érzéseidet. Először csak magad előtt kell kimondanod őket, de azután eljön annak is az ideje, hogy másoknak is bevalld, mit érzel valójában. Ne felejtsd el, ha követed a szíved vágyait, azok csakis jó irányba vezethetnek el téged, és mindenki jól jár azzal, ha a szeretet alapján választasz. Ha azonban megtagadod az érzéseidet, az akár meg is betegíthet.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Ősszel ágymozi nyílik Budapesten - Úgy lehet majd filmeket nézni, ahogy eddig Magyarországon még sehol.Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan - és remény is. Kritika.
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: