Oldal tetejére
Ön most kilépett a Citromail postafiókjából.
Bejelentkezés »
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. szeptember 30., kedd, Jeromos

 
Amiről a nők beszélnek

Szexi harisnyák és zoknik
Az ősz legdögösebb ruhadarabjai.
A legszebb szezonális és átmeneti kabátokNyolcvanezerért nem szexel Kelemen Anna

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

25 gödör, aminek soha ne kerülj az aljára
Soha nem tudhatod milyen meglepetést tartogat az élet ...
Ki is az alfahím? - Audi vs. Suzuki

Időjárás Budapest

19°C
Közepesen felhős

k

22°C

sz

22°C

cs

20°C

p

19°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

39.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

27

32

36

39

57

Várható főnyeremény: 370 millió Ft!
Hatoslottó

5

7

12

16

25

30

Várható főnyeremény: 430 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Nézd csak milyen jó barátok!
Kinézi a kaját a szájából!
De mi lesz a videó vége?
Mit művel ez a macska a porszívóval?!
Ez van, amikor egy blöki imád egy bébit
Egy kutya, aki billiárdozik nálad
Kétéves, de nézd milyen koreográfus
Na, ki fog gyorsabban enni?
Ilyen szemtelen pillangót!
Láttál már ilyen szökőkutat?
Ez kell neked, és vidám leszel!
Libabőrös leszel, ha ezt meghallod!
Magyar pár esküvői nyitótánca
Bébi kacsák és az új anyukájuk
90 évesen úgy táncol, mint egy 20 éves
Ha énekel, nem tudsz másra figyelni
Cicamama befogadta az árva süniket
Apa-lánya duett - nagyon aranyos!
Jaj, de cuki!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Ügyintézős, rohangászós nap a kedd. Érdemes a modern technikát és az internetes megoldásokat bevetned a mai ügyintézésed meggyorsításához. Amit csak lehet próbálj meg interneten keresztül elintézni! A telefonos ügyfélszolgálatokkal is jól boldogulhatsz, de ha be kell menned a hivatalba, az rengeteg idődet és türelmed elrabolja. Ezt próbáld meg elkerülni, ha lehet!
Bika: Kedves Bika! Ritmusok, dallamok, dalszövegek… Ma figyelj a zenére, mert a zenében találod meg azokat az égi üzeneteket, amelyeket régóta vársz. Hidd el, egyetlen elkapott zenefoszlány, egyetlen félbehagyott dallam, egyetlen félig meghallgatott bölcs dalszöveg sem véletlen kedden. Mindennek jelentése és jelentősége van. Akár jegyzeteket is érdemes lehet készítened, hogy később végiggondolhasd, mi mit jelent.
Ikrek: Kedves Ikrek! A szerelem témaköre köti le ma az Ikrek gondolatait. Azt méricskéled, hogy elég jó vagy-e a másiknak? Elég okos-e ő tehozzád? Mennyit változz miatta? Mennyit változtass rajta? Mennyire bízhatsz benne? És mennyire hallgathatsz a megérzéseidre? – Csupa-csupa olyan kérdés, amelyekre kedden keresed a választ.
Rák: Kedves Rák! Kedden tükröt tart eléd az Univerzum. Mindenben pontosan ugyanazt kapod vissza (huszonnégy órán belül), amit adsz. Ha támadsz, visszatámadnak. Ha okoskodsz, okoskodnak. Ha kedves vagy, veled is kedvesek. Ha segítesz, segítenek. Kedden könnyen megértheted a karma törvényeit, és könnyen felmérheted, hogy mennyire haladsz jó úton.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Hogyan érzed magadat a bőrödben? Milyen a közérzeted? Mit gondolsz a testedről? Kedden jó lehetőséget kapsz arra, hogy elkezdj változtatni a testeden, elkezdheted formálni az alakodat, és végre elengedhetnél néhány fájdalomkilót. Ezek akkor olvadnak le rólad, ha megszereted magadat. Ha fogyni szeretnél, ma kezd el a sport és az okos diéta keverékét.
Szűz: Kedves Szűz! Bontsd le a körülötted lévő láthatatlan falakat! Kicsit zárkózottabb és gyanakvóbb vagy kedden, de ez nem jó magatartás. Ha bizalmatlankodsz, azzal kizárod magadat néhány kellemes élményből. A láthatatlan falaid most abban is megakadályoznak, hogy új barátságokat köss olyasvalakikkel, akik nemsokára nagy segítségedre lehetnek.
Mérleg: Kedves Mérleg! Az információs szupersztrádán töltik a keddet a Mérlegek. Boldogan veszel részt a hírek áramoltatásában, de ma olyan mennyiségű információval árasztanak el mások, hogy alig győzöd majd követni ezeket. Érdemes egész nap jegyzetfüzettel a kezed ügyében mászkálni, mert bármikor beleszaladhatsz egy lejegyzendő adatba.
Skorpió: Kedves Skorpió! Állandóságra vágysz. Nem, nem nyugalomra. Vagy legalábbis nem elsősorban nyugalomra. Sokkal inkább arra, hogy egy darabig semmi ne változzon körülötted. A kedd az állandóság illúziójával kecsegtet, de valójában te magad vagy folytonos változásban. Hidd el, egy fél év múlva teljesen más életed lesz, mint most. Élvezni fogod azt az új életet.
Nyilas: Kedves Nyilas! A főnököd titokban figyeli a teljesítményedet. Ellenőrzi a munkádat és nemsokára el is mondja majd, milyen következtetésekre jutott. Talán az lesz az egyik ilyen következtetés, hogy több kreatív feladatra van szükséged a munkádban. És ez igaz is: ma nagy hajtóerő a számodra a kreativitás. Élvezed, ha alkothatsz, ha a semmiből állhatsz elő egy szellemi termékkel.
Bak: Kedves Bak! A hó utolsó napján a pénz köti le a gondolataidat. Egy váratlan kiadásra talán pont azért lesz pénzed, mert még nem költötted el a teljes havi fizetésedet. Ma csökkentsd egy kicsit az élvezeti cikkekre szánt költéseidet, növeld az egészségedre szánt keretet, és próbálj meg egy kicsit spórolni is. A spórolás ne érintse a gyerekek zsebpénzét! És ne felejtsd el: nemsokára itt a fizetésed is!
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Szétforgácsolod az energiáidat, ennek következtében pedig fáradt vagy, és csak nehezen tudsz megfelelni a kihívásoknak. A megoldás egyszerű: összpontosíts! Hívd vissza a figyelmedet a múltból és a jelenből egyaránt, de azt is nézd meg, hogy egy-egy terveddel kapcsolatban csak egy cél lobogjon a szemed előtt. Ne akarj egyszerre több, egymásnak ellentmondó tervet megvalósítani.
Halak: Kedves Halak! A keddi jelszavad: utolérés! Ma önmagadat igyekszel utolérni: próbálod behozni az elmúlt időszakok elmaradásait. Ez a nap alkalmas a munkahelyi hibák kijavítására, a határidős munkák extra gyors befejezésére, és minden mulasztás pótlására. Mindezt úgy teheted meg, hogy semmiféle hátrányod sem származik a mulasztásokból.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Így értek véget a legnagyobb sorozatok - Nézd meg velünk a legismertebb sorozatok utolsó jeleneteit!Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
A világ 20 legdrágább filmje - szavazz, melyik érte meg!
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: