Oldal tetejére
Ön most kilépett a Citromail postafiókjából.
Bejelentkezés »
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Wellness élmények csak a készlet erejéig Ingyen szállás hotelben várandós kismamáknak

Időjárás Budapest

25°C

30 16

Felhőtlen

v

30 16

h

30 17

k

26 18

sz

25 16

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

A záróünnepséggel befejeződött a XXXI. Nyári Olimpia RióbanRio 2016: 12. lett Magyarország az éremtáblázatonMicsoda kép: Kozák Danuta és a három riói aranyérme egy fotónOroszországban BMW-ket osztogatnak az olimpiai érmeseknekÓriási kihívással kellett szembenézniük a brit olimpikonoknak a londoni reptéren
 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 309,32 Ft
USD: 274,05 Ft
CHF: 283,75 Ft
MOL: 17 280
OTP: 7 204
MTELEKOM: 435
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A kapcsolódás gyógyít. A kapcsolódás, az emberi kapcsolatok az egyetlen eszköz arra, hogy meggyógyítsd magadban a hiány érzését, azt a fájdalmat, hogy magányosnak érzed magad. Az egyedüllét és a magány között hatalmas különbség van, amit szombaton meg is érthetsz. Ma talán akkor is magányosnak érzed magad, ha sokan vannak körülötted. Ezen segít az, ha kapcsolódsz a körülötted lévőkkel.
Bika: Kedves Bika! Úgy érzed, hogy szükséged van arra, hogy erős nyomot hagyj a világban. Ma nagyon szeretnéd elérni azt, hogy emlékezzenek rád az emberek. Ma azon dolgozol, hogy minél többen felfigyeljenek réd, és minél több embernek okozzon örömet a jelenléted, az, hogy vele vagy. Fontos, hogy tudd: Nem tudsz mindenkit boldoggá tenni ma. De aki nyitott a boldogságra, annak tudsz segíteni.
Ikrek: Kedves Ikrek! Nehezen viseled az okoskodást és az okoskodókat szombaton. Ma egy egyszerű érvvel többre mennek nálad az emberek, mint egy bonyolult és logikusnak látszó érvrendszerrel. Ami azt illeti, a logikusnak látszó érvekről te könnyedén bebizonyítod, hogy csak zagyvaságok. Ha valaki van olyan botor, hogy vitába száll veled, azt pedig egy jól felépített érvrendszerrel győzöd meg.
Rák: Kedves Rák! Remek képességed van arra, hogy a családtagjaidat néhány szóval meggyőzd, vagy befolyásold. Ezt a képességedet szombaton szívesen használod is arra, hogy jobb belátásra térítsd a körülötted lévőket. Nagyon jól csinálod, de azt tudnod kell, hogy néha nem az a legjobb nekik, amit te épp a legnagyobb szeretettel rájuk akarsz tukmálni. Engedd meg nekik, hogy nemet mondjanak!
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Táncolj! A tánc segíti a gyógyulásodat, a tánc segíti, hogy megbékélj a testeddel, a tánc segít felszabadítani a lelkedet. Ma érdemes akkor is táncolnod, ha nincs különösebb ritmusérzéked, vagy, ha nem tudsz táncolni, vagy ha nincs kedved kimozdulni a lakásból. Akár otthon is táncolhatsz néhány percig, de a legjobb természetesen az lenne, ha elmennél valahova csörögni egyet.
Szűz: Kedves Szűz! Több játékra, több játékosságra vágysz. Több lazaságra lenne szükséged, többet kellene játszanod. Ma töltsd a napot a gyerekekkel, és játssz úgy, mint egy gyerek. A tested játék közben felfrissül, a sejtjeid pedig elkezdenek regenerálódni. A játék szó szerint gyógyít, ezért érdemes az egész életet sokkal játékosabbá tenned már ma. Ha teheted, már ma találd ki, hogy ezentúl milyen sokféle módon jelenik meg a játék az életedben.
Mérleg: Kedves Mérleg! Vannak emberek, akik csak morcogni akarnak. Ők azok, akiknek bármit is mondasz, azzal mindig lesz valami bajuk. Ők azok, akik mindig bebizonyítják, hogy rosszul gondolod, rosszul csinálod. Ők azok, akiknek még a legszebb, legboldogabb nap is arról szól, hogy felfedezzék: Mi a rossz. Ők azok, akik bárhol, bármikor képesek elkeseríteni téged. Ők azok, akiket szombaton messzire el kellene kerülnöd.
Skorpió: Kedves Skorpió! Talán örülsz annak, hogy elkezdődött egy változás az életedben, talán félsz ettől. Talán itt lenne az ideje elfogadnod: Az élet folyamatos változásokból áll. Ha azon keseregsz, hogy miért változnak épp meg a dolgok pont az élet lényegéről maradsz le. A kesergés helyett vesd bele magad a változásba, és élvezd azt. Élvezd a változásban rejlő erőt, azt, hogy most bármi átalakíthatsz, átformálhatsz.
Nyilas: Kedves Nyilas! Nem is hinnéd, milyen szerencsés vagy ami a testedet illeti. Talán van a testeddel egy sor nyűgöd: Talán nem szereted, talán nagynak tartod, talán kövérnek vagy csúnyának hiszed magadat. Amiről viszont gyakran elfelejtkezel az az, hogy a tested az öngyógyítás bajnoka. A tested képes arra, hogy meggyógyítsa magát. Szombaton egyszerűen csak használd a tested öngyógyító erejét.
Bak: Kedves Bak! Ha nem értesz valamit, kérdezz! Fontos, hogy szombaton ne zárd magadba az értetlenkedésedet, és bátran mond ki a kérdéseidet. Akkor is, ha azokat a kérdéseket nem tudod feltenni az illetékeseknek, mert azok nincsenek a közeledben. Még azzal is sokkal jobbat teszel magadnak, ha csak költői kérdéseket teszel fel, mintha minden kérdésedet és kételyedet magadba fojtod.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Úgy tűnik, hogy a kommunikációdat befolyásolja néhány gyermekkorodban beléd nevelt babona. talán azért nem mered elég színesen és változatosan kifejezni magad, mert félsz a képzavaroktól, vagy mert nem mersz új szavakat alkotni. Mindegy, hogy mi fog vissza a kommunikációban, nyugodtan feledkezz meg róla. A nyelv játék, amely arra való, hogy játssz vele, és hogy formáld.
Halak: Kedves Halak! A fizikai tested meghálálja a törődést. Ma érdemes sokkal többet foglalkoznod vele. Érdemes ma azzal töltened a napot, hogy dédelgeted, gyógyítgatod a testedet. Érdemes azzal töltened ezt a napot, hogy átmasszírozod, átmozgatod a testedet. A legjobb az lenne, ha minden testrészednek – különösen azoknak, amelyek sajognak, vagy betegek – tudatosan küldenél szeretetet.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Steve Rogers többé már nem Amerika KapitányBerki Krisztián hegymászónak készülMost tényleg izgalmas lesz az MTV Video Music AwardsNémet vígjáték nyerte a Filmkritikusok Nemzetközi Szövetségének fődíjátNem nézel skandináv krimit? Nem tudod, mit hagysz kiMegvan, hogy ki rendezheti Az igazság ligája B csapatának moziját
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

33.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

39

41

46

47

60

Várható főnyeremény: 170 millió Ft!
Hatoslottó

2

4

10

12

18

36

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények