Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. április 17., csütörtök

 
Egészség, szépség, életmód, család

Inspiráló hálószobák:
Tavaszi megújulás, friss ötletek!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

Időjárás Budapest

13°C
erősen felhős

p

18°C

sz

18°C

v

17°C

h

20°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

15.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

5

20

22

49

70

Várható főnyeremény: 515 millió Ft!
Hatoslottó

6

17

34

37

41

44

Várható főnyeremény: 292 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Tőzsdeárfolyam

Tőzsdetáblázatok
MOL12850.000%
RICHTER3839.00+2,05%
OTP4328.00+3,54%
MTELEKOM309.00+0,65%

 
Ingatlan, lakás, ház

A Dunakanyar és a Balaton a legdrágább üdülőterületStartlap IngatlanOtthontérképMinden, ami ingatlan185 000 ingatlanhirdetés vár a StartaprónLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Deviza

Valutaváltó, devizaváltó
EUR/HUF306.82
CHF/HUF251.77
GBP/HUF372.88
USD/HUF221.80
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Szerinted megérdemelte?
Blöki aki kiakad saját magán
Így ne vágj fát!
A világ legokosabb kutyája
30 sláger egy perc alatt
A világ legvidámabb nagymamája
Pöttöm harcművészek ha beindulnak
Pici elefánt ha ismerkedni szeretne
Ezért ne örülj annyira a medvének!
Halat simogattál már?
Az ember, aki oroszlánokkal nőtt fel
Ezt tényleg látni kell!
Hihetetlen pillanat: a siket nő először hall!
Hoppá, csak egy sima játéknak tűnt
Ez a hidegzuhany, amin mindenki nevet!
Nagymamám egy profi táncos!
A nagy megmenekülés
Hátborzongató ahogy lelép!
Aki 14 világsztár hangján énekel
Ilyen csodálatosat ritkán látsz
Ilyen ajtót láttál már?
Oké, hogy trükk, de hogy csinálja?
Igen, a te kutyád is ezt csinálja!
Egy gép megveri a bajnokot?
Olyan gyönyörű, hogy el sem hiszed
Így csak a gyerek tud örülni!
Olcsó trükk, káprázatos végeredmény
Ezért ő a legjobb golfos!
Ilyen illedelmes kutyusokat még soha nem láttál
Bátor kiscica nem hagyja magát!
Cuki ez a kiskacsa, ki ne hagyd!
Egy igazi táncos, még ha duci is!
Nézd, hogy imádják a fagyit!
Ők a legügyetlenebb cicusok
Tud valaki egy jó rejtekhelyet?
Rossz kutya
Gyerekek, ilyen gyorsan nekem már nem megy
Itt a piros, hol a piros?
Ekkora labdát még sosem láttunk!
Kacsa pikniken

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A csütörtököd nagyszerű nap lesz. Ma rengeteg olyan lehetőséget kapsz meg, amelyeket régóta szeretnél megszerezni. Amit ma megértesz az az, hogy nem véletlenül nem kaptad meg eddig ezeket a lehetőségeket. Ha ugyanis megkaptad volna őket, semmit sem tudtál volna tenni velük. Egyszerűen kihasználatlanul maradtak volna. szerencsére mára már elég jól fel vagy készülve.
Bika: Kedves Bika! Az egyszerűsítés és a rövidítés lesz a megoldás. A legszívesebben mindent bő lére eresztenél, és nagyon alaposan elmagyaráznál. Ez azonban túlzás lenne. Ma azt kell megértened, hogy egyszerűen és röviden is el lehet mondani ugyanazt. Sőt! Az egyszerűség gyakran sokkal könnyebb, minta  bonyolítás. És ha hiszed, ha nem az egyszerű megoldások nemcsak könnyebbek, de gyakran jobbak is.
Ikrek: Kedves Ikrek! Bort iszol és vizet prédikálsz? Vagy legalábbis valami nagyon hasonló dolog történik veled: miközben mindenkit próbálsz rávenni az egészséges életmódra, addig valójában nem tartod be maradéktalanul az egészségmegőrzéssel kapcsolatos elveidet. Ne értsd félre, nem az a cél, hogy teljesen egészség fasiszta legyél, de az fontos lenne, hogy az amit teszel azonos legyen azzal amit mondasz.
Rák: Kedves Rák! Olyan sokféle lehetőséged van arra, hogy csütörtökön megmutasd a világnak: milyen vagy valójában. Ez a nap az önkifejezésről szól, méghozzá a lehető legfurcsább önkifejezési módszerekről. Könnyen lehet, hogy azok a Rákok is írni kezdenek, akik eddig nem kacérkodtak az irodalommal, mások talán festenek, vagy éppen szavalni kezdenek. Nyugodtan mutasd meg magad a világnak!
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Nem szereted, amikor egy önkéntes vállalásodból egyszer csak kötelező elvárás lesz. Pedig pontosan ez történik veled a mai nap folyamán. Valamiből, amit eddig szívességből csináltál elkezd megszületni egy kötelezettség. Mit tehetsz ilyenkor: Célszerű még idejében észrevenned és megállítanod ezt a folyamatot. Ha most nyakon csíped ezt a játszmát akkor könnyedén kiléphetsz belőle.
Szűz: Kedves Szűz! Olyan nagy szükséged van mások véleményére, mint egy halnak körömcipőre. Hogy a halaknak nincs is lábuk? Hát kérem szépen, igazad van. És neked sincs szükséged arra, hogy mások véleményezzék a munkádat, a terveidet, a vágyaidat, az álmaidat. Nem kell mindenkinek beszámolnod az álmaidról, mert vannak a környezetedben, akik lerombolnák azokat.
Mérleg: Kedves Mérleg! Húsvéti hangulatba kerültél. Hogy milyen a húsvéti hangulat? Tavaszias, vidám, és kicsattanóan zöld, meg sárga, meg rózsaszín, egyszóval: színes. Ma egész nap színekben gondolkodsz, és színeket keresel. Lehet, hogy már a piros tojás projekten dolgozol, de a tavaszi dekoráció kihelyezése is leköthet, és mindenfajta színes-díszes program örömmel tölt el. Most érdemes készülni a hétvégére!
Skorpió: Kedves Skorpió! Élvezed, hogy te lehetsz a nagy és okos felnőtt, akinek azért van játékos-gyerekes oldala is. Tudom, azt gondolod, most egy gyerekneveléses horoszkóp következik, de az a helyzet, hogy ez független attól, hogy van-e gyereked, vagy nincs. A Skorpiók ma örülnek a belső gyermeküknek, és örülnek annak is, hogy már felnőttként lehetnek gyerekesek. Könnyen lehet, hogy ma megleped magad egy gyerekes ajándékkal.
Nyilas: Kedves Nyilas! A bölcsességet nem elég meghallgatni, de meg is kel érteni. Legalábbis, ha használni szeretnéd valamire. Ma rengeteg bölcsesség talál meg, de nem minden bölcsesség tud megérinteni, nem minden bölcsesség tud a lelked mélyére hatolni. Fontos tudnod, hogy a hiba nem benned van. És nem is a bölcsességben. Egyszerűen nincs szükséged ennyi okosságra, és a tudatod automatikusan kiszűri azokat, amik nem a neked valók ma.
Bak: Kedves Bak! A fizikai aktivitás kikapcsol és megnyugtat. Ma szüksége van a szervezetednek arra, hogy lemozgasd, hogy lefáraszd megadat fizikailag. Érdemes ma elmenned sportolni, ha szellemi munkát végzel. A kertészkedés, és a tavaszi nagytakarítás is segíthet abban, hogy kellőképp elfáradj, és hogy úgy érezd: ma nagyon is eredményes napod volt. Hidd el, minél többet teszel meg ma, annál nyugodtabban alszol.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Mintha ma egy belső ellenállás születne meg benned. Vagy, egy játékosabb képpel élve egy morcos törpe születik benned, aki folyton csak dohog és elégedetlenkedik. Igen, van egy ilyen éned, ezt tudod jól. Ma az lenne a feladatod, hogy megszeretgesd ezt az énedet. Ha harcolsz vele csak egyre morcosabb lesz. Ha azonban megszeretgeted, és csak azért is elfogadod, akkor önmagától feloldódik benned.
Halak: Kedves Halak! A titkok előbb-utóbb kitudódnak. Ilyen a természetük. Ne lepődj meg ezért, ha ma elkotyogod egy-két titkodat. Egy-két olyan titkodat, amely titkot nem akartál elmondani. Vagy talán az után sem akarod elmondani, hogy ez már megtörtént. Nyugodj meg! Nem lesz semmi baj abból, hogy elszóltad magad. Ennek az információnak ki kellett kerülnie a szűk körből, ezért csúszott ki a szádon.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Hugh Jackman nagyon kemény az új X-Men-előzetesben.MOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Erdészeti nevelés-történet - Joe kritika
Mozi kereső
Filmkereső

 
StartlapLike!

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: