Oldal tetejére
Ön most kilépett a Citromail postafiókjából.
Bejelentkezés »
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

 
Kedvenc linkek

Startlap tematikus oldalak
 

Időjárás Budapest

28°C

26 13

Közepesen felhős

cs

23 11

p

22 8

sz

22 9

v

17 10

 
Hirdetés

Bubba mesél
 

 
Hirdetés

 
Lottó

18.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

8

65

67

69

82

Várható főnyeremény: 4 444 millió Ft!
Hatoslottó

1

18

21

22

27

39

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Utazás

 

Kiemelt ajánlatok
 

Horvátországi szállások már 5000 Ft/főtől Itt a nyár! Irány a Balaton! Itt több ezer balatoni szállást találszSpórolj és foglalj a Szallas.hu-n! Lepd meg kedvesed egy wellnesshétvégével!A Szallas.hu-val a világ 5 kontinensére!***Külföldi nyaralás? Akkor Szallas.hu!***
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Valuta, tőzsde

EUR: 304,68 Ft
USD: 271,36 Ft
CHF: 293,46 Ft
MOL: 15 025
OTP: 6 053
MTELEKOM: 406
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Kik veszik és árulják az egymilliárdos villákat?Ingatlan.comIngatlanok.huAlbérlet.huKöltözzbe.huEladó budapesti ingatlanokStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Ez a kutyus dobozban szeret utazni
Ez lesz, ha alumíniumot öntenek dinnyébe
120 vadászkutya etetése egyszerre
A tolatás királya
A világ legnagyobb pálcika bombája
Kissé elcseszték a bemutatót...
A világ legfélelmetesebb országútja
Édes blökik: akkor és most
Tacsi a legjobb kapus
Világrekord ez a kép
Beszélő kutya a tehetségkutatón
A kötéltáncos kutyus
Piac a síneken
Kiborul a tacsi a szatyortól
Na, ilyen kutyát eddig nem láttunk
Nézd, hogy táncol!
Blökikém, te nagyon száguldasz
Trükkös rendőrkutya
Ezt nézd milyen gyönyörű Dubai!
A legnagyobb mágusok
Potyázó fóka a nyílt tengeren
Trambulinozó kutyák válogatása
Segítség, megbuggyant a macskám!
Ez a világ legolcsóbb kisvasútja
Elolvadsz tőle
10 legviccesebb kutyás videó válogatás
A legcukibb kacsacsőrű emlős
Blökik és a kígyó!
A világ legügyesebb fodrásza
Idős és beteg elefántoknak játszott egy zongoraművész
Gondolnád, hogy ilyen gyors a víziló?
Blökik, ha bénáznak
Hogyan ne tanulj meg repülni!
Blöki és a takarítórobot
Gazdi és a két hónapos kedvence
Ilyen bulit még nem láttál!
Így készíts mobiltokot egy lufiból fél perc alatt
A leggyorsabb csomagolási technika
Egy árva kiscica és egy rottweiler kutya első találkozása
Kutyus keresi a gazdit a hólabirintusban
Gyönyörűen feldíszített karácsonyi ház
Egy igazi nindzsa ez a cicus
Kis yorkie terrier kergette el a betörőt
Így jeleznek kutyák a gazdiknak
Séta egyszerre 10 kutyussal
Árva őzgidát fogadott be a család
Jól sikerült a felmosás
A legaranyosabb barátság
De mitől repülnek?
Új magyar találmányon ámul a világ
Elképesztő nagy hullámok
Pöttöm dobos nagyon tud!
Jaj, de cuki!
Ez van, amikor egy ajándék túl jó...
Szórja a trükköket rendesen!
Na, ezt csináld utána!
Tappancs nem bír a palackkal!
Cirmikéim, mit csináltok?

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A szerda alkalmas lesz a rendrakásra. Ma érdemes elkezdened rendet raknod az életedben. Érdemes elkezdened összeraknod a szanaszét hagyott cuccaidat. Érdemes összepakolnod a munkahelyi íróasztalodon, és érdemes rendszerezned az iratokat. A gardróbodra is ráférne egy rendszerezés, és a konyhádban is lehetnének logikusabb rendben a dolgok. De ennyi minden nem fér bele a szerdába. Kezd a munkakörnyezeteddel, az otthoni dolgok még ráérnek.
Bika: Kedves Bika! Itt az ideje, hogy felfigyelj arra, miket mondasz másoknak, és mikre akarsz rávenni másokat. A helyzet ugyanis az, hogy amit másoknak javasolsz, valójában azt kellene neked is csinálnod. Amiről másoknak azt állítod, hogy az segítene nekik, valójában az az, ami neked is segítene. Sőt! Az az, amit már nagyon régóta meg kellett volna tenned. Ne m kellene tehát tovább halogatnod, meg kellene fogadnod a saját tanácsaidat.
Ikrek: Kedves Ikrek! A legszívesebben az egész napot hallgatásba burkolódzva töltenéd. Ez talán egy kicsit idegesíti a környezetedet. Ők azok, akik nem tudják és nem értik, hogy a hallgatásod nem rosszkedvből fakad, hanem valójában egy kreatív alkotói hozzáállás részét képezi. Amíg hallgatsz, addig könnyebben meghallod a kreatív belső hangodat, mely ma új megoldásokat,és nagyszerű lehetőségeket mutat meg neked.
Rák: Kedves Rák! Tudod, hogy mi a boldogság felé vezető lehető legegyszerűbb út? Az, ha minden akadályt szépen sorjában lebontasz a boldogság útjából. Fontos megértened, hogy eszerint a szemlélet szerint a boldogságárt valójában nem tenni kell, vagy nem új dolgokat kell megtanulnod, hanem a régi dolgokat kell elfelejtened. Ehhez a szemlélethez az kell, hogy felismerd: Mely gondolatok és helyzetek akadályoznak a boldogságod elérésében, és elengedd őket.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Úgy érezheted, hogy teljesen új emberekre van szükséged szerdán. Mintha unnád a folyton körülötted lévő arcokat. Még az is lehet, hogy ma születik meg benned az elhatározás: új munkahelyet, új hivatást, új lakást, új világot szeretnél. A vágyott új világod karnyújtásnyira van tőled, és ma meg is teheted az első lépéseidet efelé a világ felé. De ezeket a lépéseket először önmagadban kellene megtenned.
Szűz: Kedves Szűz! Néha meglepődsz azon, hogy a józanság, és az előre gondolkodás milyen nagy szuper erővel ruház fel téged. Ma például sokan lesznek hirtelen haragúak a közeledben, és sokan biztosítanak arról, hogy ők már rég hoztak volna valamilyen egészen forrófejű döntést. Te azonban képes vagy megőrizni a hidegvéredet, és képes vagy arra, hogy a lehető legdiplomatikusabb döntéseket hozd meg. Ez segíteni fog abban, hogy könnyen bánj a hirtelen haragúakkal is.
Mérleg: Kedves Mérleg! Lehet, hogy van egy olyan barátnőd, aki mostanában ellenségként tekint rád. talán megsértődött valamin (és most az is lényegtelen, hogy jogosan, vagy ok nélkül tette-e ezt.) A lényeg, hogy ő most mindent elkövethet annak érdekében, hogy megbántson téged. A kérdés csak az, hogy te tudod-e a helyén értelmezni ezeket a bántásokat? Ezek valójában segélykiáltások, amelyekkel szeretetet kér tőled.
Skorpió: Kedves Skorpió! Lehet, hogy szerdán nem éppen a leglogikusabban végzed a dolgaidat. lehet, hogy ma felrúgod a hagyományos sorrendedet, a hagyományos logikádat, és egy teljesen új módszert próbálsz ki. Ez a módszer – meglepetés! – sokkal jobban működik majd, mint a szokásos. Lehet, hogy itt lenne a ideje annak, hogy az életed minden területén újdonságokat vezess be, és elkezd megváltoztatni a megszokott menetrendet.
Nyilas: Kedves Nyilas! Itt lenne az ideje, hogy észrevegyél valamit: Tele van a környezeted olyan emberekkel, akik nagyon szívesen segítenének neked. Lehet, hogy azt hiszed, a munkahelyeden minden nehéz feladat rád vár, de ha jobban megvizsgálod a helyzetet, látni fogod, hogy pont te vagy az, aki nem engedsz szóhoz jutni másokat. Itt lenen az ideje annak, hogy hátralépj egyet, és hogy hagyd, hogy mások is odaférjenek a munkához.
Bak: Kedves Bak! Itt az ideje egyeztetned a külvilággal, és mindent megbeszélni a környezeteddel. Erre azért lesz szükséged, mert ma könnyedén félreérthetnek. A gesztusaid, a szavaid, a tetteid mind-mind félreérthetőek, ha nem beszéled meg előre velük ezeket a dolgokat. Hogy megelőzd a bajt, jobban teszed, ha előre bejelented a terveidet és a szándékaidat. Ha pedig szokatlan dologra készülsz, azt magyarázd is el.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Sokkal nagyobb a teherbírásod, mint azt gondolnád. Ezt szerdán be is bizonyíthatod magadnak és mindenki másnak is a környezetedben. Lehet, hogy ma olyan egyszerűen, és olyan gyorsan végzel el, hogy azon te magad is meglepődsz. De az is lehet, nyögvenyelősebben megy a munka, mint tegnap. Ami viszont biztos, hogy anap végén arra gondolsz majd. hogyan sikerülhetett ilyen sok mindent megcsinálnom egyszerre.
Halak: Kedves Halak! A hét középső napja a kettősség jegyében telik a Halak számára. Ma egyszerre vagy nyugodt, és igazán izgatott. Ma egyszerre szakad a nyakadba rengeteg tennivaló (amiket talán hétfőn és kedden is megtehettél volna), és rengeteg szabadidő (vagyis annak az érzete, hogy rengeteg szabadidőd van). Mit lehet tennie gy ilyen ambivalens napon? Például eldöntheted, hogy a kettősségek melyik részét választod.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
TV, rádió, mozi, programok

Mozi:
Ezek a filmek robbannak be májusban
MOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Tom Hardy szívesen lenne Megtorló
Mozi kereső
Filmkereső
 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: