Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

8°C

9 3

Közepesen felhős

cs

12 1

p

9 0

sz

10 2

v

10 1

 
Hirdetés

Bubba mesél
 

 
Hirdetés

 
Lottó

13.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

6

18

35

74

90

Várható főnyeremény: 3 565 millió Ft!
Hatoslottó

3

14

31

36

44

45

Várható főnyeremény: 215 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

Így él Putyin kedvenc fia: nézd meg képeken a házát!Ingatlan.comIngatlanok.huAlbérlet.huKöltözzbe.huEladó budapesti ingatlanokStartlap IngatlanLakásbiztosítás, akár 50% kedvezménnyel
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Ezt nézd milyen gyönyörű Dubai!
A legnagyobb mágusok
Kissé elcseszték a bemutatót...
Ő a világ legjobb kapusa
A világ legfélelmetesebb országútja
Piac a síneken
Potyázó fóka a nyílt tengeren
Trambulinozó kutyák válogatása
A kötéltáncos kutyus
Tacsi a legjobb kapus
Világrekord ez a kép
Segítség, megbuggyant a macskám!
Ez a világ legolcsóbb kisvasútja
Elolvadsz tőle
10 legviccesebb kutyás videó válogatás
Trükkös rendőrkutya
A legcukibb kacsacsőrű emlős
Blökik és a kígyó!
A világ legügyesebb fodrásza
Nézd, hogy táncol!
Idős és beteg elefántoknak játszott egy zongoraművész
Gondolnád, hogy ilyen gyors a víziló?
120 vadászkutya etetése egyszerre
Blökik, ha bénáznak
Hogyan ne tanulj meg repülni!
Blöki és a takarítórobot
Gazdi és a két hónapos kedvence
Ilyen bulit még nem láttál!
Így készíts mobiltokot egy lufiból fél perc alatt
A leggyorsabb csomagolási technika
Egy árva kiscica és egy rottweiler kutya első találkozása
Kutyus keresi a gazdit a hólabirintusban
Gyönyörűen feldíszített karácsonyi ház
Egy igazi nindzsa ez a cicus
Kis yorkie terrier kergette el a betörőt
Így jeleznek kutyák a gazdiknak
Séta egyszerre 10 kutyussal
Árva őzgidát fogadott be a család
Jól sikerült a felmosás
A legaranyosabb barátság
De mitől repülnek?
Új magyar találmányon ámul a világ
Elképesztő nagy hullámok
Pöttöm dobos nagyon tud!
Jaj, de cuki!
Ez van, amikor egy ajándék túl jó...
Szórja a trükköket rendesen!
Na, ezt csináld utána!
Tappancs nem bír a palackkal!
Valamit nagyon keres!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Vagányságra van szükséged szerdán. Most egy kis csibészség, egy kis vagányság megfűszerezi a napodat, és abban is segít, hogy sokkal sikeresebb és eredményesebb legyél. Fontos, hogy a vagányságoddal ne bánts meg senkit, és ne árts másoknak! Az már nem is vagányság lenne, hanem valami romboló magatartás, ami nem vezet jóra. Az azonban, ha vagányan értelmezed a helyzeteket, és vagányan kiállsz magadért sokat segít majd neked.
Bika: Kedves Bika! Ne menj bele szócsatákba szerdán! Ma ugyanis megnyersz minden szócsatát, de milyen áron nyered meg azokat. A megnyert szócsaták után marad egy magalázat, magát rosszul érző ellenfeled, és te is rosszul érzed majd magadat, mivel azt éled majd meg, hogy megaláztad szegény ellenfeledet. A megoldás tehát az, ha nagyvonalúan kikerülöd a szócsatákat. Ha szeretnéd közben azért tudatosíthatod magadban, hogy úgyis neked van igazad valójában.
Ikrek: Kedves Ikrek! Van benned némi irányítási vágy szerdán. Ez az irányítási vágy azonban úgy tűnik, hogy nem vezet semmi jóra sem, és pusztán annyit érsz el vele, hogy a végén önmagadat hibáztatod majd a fejleményekért. Épp ezért ma az irányítás helyett inkább hallgass meg másokat, oszd meg a feladatokat másokkal, és egyszerűen hagyd, hogy a csapatmunka meghozza az eredményét!
Rák: Kedves Rák! Itt az ideje, hogy a szerelmi életeddel, a szerelmeddel foglalkozz egy kicsit. Most érdemes arra időt szánnod. hogy átgondolod a kapcsolatodat a pároddal. (Ha most nincs párod, akkor az előző kapcsolatod végiggondolása fog segíteni neked.) Ha őszintén ránézel a kapcsolatodra, látni fogod, hogy időről időre elköveted ugyanazokat a hibákat. Itt az ideje, hogy kilépj eből a hibaspirálból, és elkezdj máshogy reagálni.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Szerdán erős lesz a kísértés arra, hogy lustálkodással töltsd a napodat. Nem mondom, egy extra adag alvás ebben a nyomott tavaszi időben jót tehet neked. De az nem lesz a legjobb megoldás, ha végig ásítozod, és végig lustálkodod a napodat. Tudod, hogy mi töltene fel energiával? Az, ha ma sportolnál, mozognál valamit. Egy jógaóra, vagy egy felpörgetős aerobik jót tesz a testednek, a lelkednek és az energiarendszerednek is.
Szűz: Kedves Szűz! Ma igazán alapos, és igazán előrelátó vagy. Szerdán jó alaposan felkészülsz minden mondatra, és minden cselekedetre. Szerdán az előkészítésben, az alaposságban és a pontosságban hiszel. Ezek pedig olyan jó alapot adnak mindennek amit teszel, hogy ma több dicséretet és több elismerést is bezsebelhetsz másoktól. Még az is lehet, hogy ma kapsz valamilyen díjat, vagy oklevelet, emlékérmet, egyéb elismerő jutalmat.
Mérleg: Kedves Mérleg! Szerdán olyan mély vágy él benned arra, hogy pontosan és szabatosan fejezd ki magad, hogy szinte mindent kétszer-háromszor is körülírsz. Talán azt hiszed, hogy a jelzők és a fogalmak halmozása, a végtelen felsorolások teszik kifejezővé a beszédedet. De ez egyáltalán nem igaz. Sőt! A túl hosszú felsorolások csak összezavarnak és elbizonytalanítanak. Ezek helyett jobb lenne, ha az érzelmeidről, a saját érzéseidről beszélnél.
Skorpió: Kedves Skorpió! Lassan eljön a jól megérdemelt pihenés ideje. Már csak az a kérdés, hogy ki dönti el, hogy mikor „jól megérdemelt” egy pihenés és mikor „érdemtelen”? A válasz természetesen az, hogy te magad. Egyedül te magad vagy az, aki a saját pihenésedet jól megérdemeltnek vagy teljesen jogtalannak nyilváníthatod. Így a jól megérdemelt pihenés ideje pontosan akkor jön el, amikor te úgy döntesz. Ma úgy dönthetnél.
Nyilas: Kedves Nyilas! Tudnod kell elengedned egy-egy feladatot, vagy munkadarabot. Tudnod kell letenned a félbehagyott munkákat, és tudnod kell azt mondani: Majd csütörtökön folytatom. Ma teljesen felesleges túlóráznod, és teljesen felesleges túlvállalnod magadat csak azért, mert valamivel még nem végeztél. Egész egyszerűen vegyél egy mély levegőt, kapcsold ki a gépeket, és menj haza. Nem kell mindig túlteljesítened a feladatokat.
Bak: Kedves Bak! Szerdán érdemes elengedned mindazt, ami már nem szolgál téged. Ma azt kell tudatosítanod magadban, hogy nem kell tovább ragaszkodnod a rossz dolgokhoz, és nem kell olyasmibe kapaszkodnod, aminek már nincs semmi pozitívuma a számodra. a mai nap alkalmas arra, hogy leltározz, és megszabadulj a felesleges tárgyaktól, és szituációktól. Ha pedig közbe arra jössz rá, hogy néhény barátod már nem s a barátod, ezeket a kapcsolatokat szeretettel, megbocsátással és elengedéssel gyógyíthatod.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Hidd el, hogy rengeteg támogatás, és szeretet van körülötted. Lehet, hogy néha nem érzed ezt. Lehet, hogy néha magányosnak, vagy elhagyatottnak érzed magadat. Lehet, hogy úgy érzed, jó lenne, ha valaki megszorítaná a kezedet, és magához ölelne. Ma észreveheted, hogy milyen sokan vannak körülötted, akik pont erre vágynak. Sokan vannak körülötted, akik fogni szeretnék a kezedet, és a szeretetükről akarnak biztosítani.
Halak: Kedves Halak! Szánj időt az ünneplésre! Hogy mit ünnepelhetsz meg szerdán: Bármit! Ez benne a szép. Ma bármiben megtalálhatod az okot az ünneplésre, és hogy őszinték legyünk, jól is teszed, ha így teszel. ha a mai napot ünneppé varázsolod, az segít abban, hogy jobb kedvre derülj, segít abban, hogy élvezd az életet, és segít abban, hogy megértsd: az életed akkor lesz szép, jó és szórakoztató, ha te azzá teszed. Ugye azzá teszed?
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Ennyi embert ölt StalonneMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Szuperszexi nő lett a Kémkölykök kiscsajából
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: