Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

12°C

12 8

Közepesen felhős

v

12 1

h

13 3

k

14 4

sz

17 5

 
Hirdetés

Bubba mesél
 

 
Hirdetés

 
Lottó

15.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

21

23

29

46

48

Várható főnyeremény: 3 913 millió Ft!
Hatoslottó

1

13

19

30

31

32

Várható főnyeremény: 400 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A kötéltáncos kutyus
Piac a síneken
Kiborul a tacsi a szatyortól
A világ legnagyobb pálcika bombája
Valamit nagyon keres!
Na, ilyen kutyát eddig nem láttunk
Nézd, hogy táncol!
Blökikém, te nagyon száguldasz
120 vadászkutya etetése egyszerre
Trükkös rendőrkutya
Ezt nézd milyen gyönyörű Dubai!
A legnagyobb mágusok
Kissé elcseszték a bemutatót...
Ő a világ legjobb kapusa
A világ legfélelmetesebb országútja
Potyázó fóka a nyílt tengeren
Trambulinozó kutyák válogatása
Tacsi a legjobb kapus
Világrekord ez a kép
Segítség, megbuggyant a macskám!
Ez a világ legolcsóbb kisvasútja
Elolvadsz tőle
10 legviccesebb kutyás videó válogatás
A legcukibb kacsacsőrű emlős
Blökik és a kígyó!
A világ legügyesebb fodrásza
Idős és beteg elefántoknak játszott egy zongoraművész
Gondolnád, hogy ilyen gyors a víziló?
Blökik, ha bénáznak
Hogyan ne tanulj meg repülni!
Blöki és a takarítórobot
Gazdi és a két hónapos kedvence
Ilyen bulit még nem láttál!
Így készíts mobiltokot egy lufiból fél perc alatt
A leggyorsabb csomagolási technika
Egy árva kiscica és egy rottweiler kutya első találkozása
Kutyus keresi a gazdit a hólabirintusban
Gyönyörűen feldíszített karácsonyi ház
Egy igazi nindzsa ez a cicus
Kis yorkie terrier kergette el a betörőt
Így jeleznek kutyák a gazdiknak
Séta egyszerre 10 kutyussal
Árva őzgidát fogadott be a család
Jól sikerült a felmosás
A legaranyosabb barátság
De mitől repülnek?
Új magyar találmányon ámul a világ
Elképesztő nagy hullámok
Pöttöm dobos nagyon tud!
Jaj, de cuki!
Ez van, amikor egy ajándék túl jó...
Szórja a trükköket rendesen!
Na, ezt csináld utána!
Tappancs nem bír a palackkal!
Cirmikéim, mit csináltok?

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Ma sokan akarnak adni neked sokféle ajándékot, neked csak annyi lenne a dolgod, hogy elfogadd ezeket. Tudom, nehezen tudsz elfogadni, tudom, a legszívesebben azt mondanád, hogy mindezt majd te magad megteremted magadnak. De lehet, hogy pont azért kapod meg most ezeket a dolgokat, mert már meg is teremtetted őket magadnak. Azaz nyugodtan elfogadhatod őket.
Bika: Kedves Bika! Nehezen viseled a panaszkodást. Nehezen viseled, ha valakiből ömlenek a negatív ítéletek. Az ilyen emberek mellett mindig rosszkedvű, lehangolt és fáradt leszel. Szombaton tudatosan kerüld el a panaszkodókat. Ha mégis valaki ma panaszkodni kezd melletted, adj neki néhány percet az életedből. Aki ennél tovább is panaszkodik, az nem konstruktív megoldásra, hanem kölcsönös sajnálkozásra vágyik – ebben nem kell részt venned.
Ikrek: Kedves Ikrek! Lehet valaki egyszerre felelősségteljes és laza? Hát hogyne lehetne! Szombaton megtapasztalhatod, hogy milyen az, amikor egyszerre gondolkozol komoly felnőttként, és közben mégis előhívod magadból a boldog és felszabadult gyermeki énedet. Ma rájöhetsz arra, hogy játékosan, felszabadultan, boldogan is hozhatsz felelősségteljes, hosszú távra tervező döntéseket.
Rák: Kedves Rák! Szombaton a legszívesebben örökbe fogadnál egy kutyát, vagy hazavinnél egy talált macskát. Persze a gyerekeid igazán támogatják az ez irányú terveidet, és talán még a párodat is meg tudod győzni az újabb házi kedvenc szükségességéről. De mi a helyzet a már meglévő kutyákkal és macskákkal? Ha nincs kutyád, macskád, nyugodtan fogadj örökbe egyet. Ha vannak állataid, akkor nem biztos, hogy kell egy újabb neked.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Talán nem hiszed el, de a szombat érted van. A szombat rengeteg tanulnivalót tartogat a számodra. Tudom, nem pont ezt akarod olvasni egy szombati horoszkópban. Jobban örülnél, ha szabadidőről, játékosságról és egy zsák pénzről írnék neked. De pont ez a mai tanulnivalód lényege: ma olyasmit tanulhatsz, ami időt spórolhat neked, és ami végül segít bőségben élned is.
Szűz: Kedves Szűz! A szombat egy színes, élményekkel teli, kicsit talán harsány, de nagyon szórakoztató mozaik. A szombat alkalmas arra, hogy bepótolj sok mindent, ami a hetedből kimaradt. A szombati élmények rengeteg kacagást, mókát, eredményt, finomságot tartogatnak neked. Különösen igaz ez akkor, ha ma a családoddal, a gyerekeiddel töltöd az egész napodat.
Mérleg: Kedves Mérleg! Olyan sok szabály, alapelv, megállapodás irányítja az életedet, hogy lassan úgy érzed, gúzsba kötnek ezek az elvárások. Lehet, hogy a héten többször is felrúgtad volna a szabályokat, de szombaton végre eljön annak az ideje, hogy végiggondolj valamit. Szombaton eljön az ideje annak, hogy megvizsgáld, melyik szabályoknak nincsen már értelmük, és melyek segítenek téged.
Skorpió: Kedves Skorpió! Fontos felismerned, hogy mi az, ami neked szól, és mi az, ami nem rólad szól. Szombaton sok félreértést kerülhetsz el azáltal, ha mindig tudatosan figyeled, hogy ki az, aki valóban neked mond valamit, és ki az, aki csak beszél, és mindegy, hogy ki hallja. Ha azt tapasztalod, hogy valaki csak fecseg, annak bizony nem kell feltétlenül reagálnod. Ha valaki neked mond valamit, az viszont fontos lesz.
Nyilas: Kedves Nyilas! Szombaton hatalmas varázslatot vihetsz végbe: egy helyzetet jóra fordíthatsz pusztán azáltal, hogy azt teszed, amit a szíved diktál. Lehet, hogy félsz a szívedre hallgatni. Lehet, hogy úgy érzed, volt már rá példa, hogy a szívedre hallgattál, és annak fájdalom lett a vége. A leggyakrabban az ilyen helyzetek mögött az lehet, hogy félreértetted a szíved szavát.
Bak: Kedves Bak! Úgy vélheted, hogy valakinek meg kell mondanod a véleményedet. Úgy vélheted, hogy valakinek igazán nagyon oda kell mondanod az igazságot. Könnyen lehet, hogy a valóságban azonban csak annyi történne, hogy mindketten felidegesítitek magatokat: Te azért, mert látszólag nem hallgatnak rád, ő pedig azért, mert kérés nélkül belebeszélsz az életébe.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Szombaton végre elengedhetsz egy képet. Egy olyan belső képedet oldhatsz fel, amely talán már régóta zavart, és talán már sokszor okozott neked néhány kellemetlen percet. Ez a kép most feloldódhat egy másik – sokkal-sokkal szebb és boldogabb – képben. Egyszerűen csak hagyd, hogy megtörténjen ez a feloldódás, és keresd ma egész nap a jó és szép képeket.
Halak: Kedves Halak! Szombaton ellentétes érzelmeket és ellentétes helyzeteket kell kibékítened egymással. Most valószínűleg egyszerre vagy nyűgös és lelkes, boldog és szomorú, fáradt és energikus. Lehet, hogy sokakat meglepne ez a kettősség, de te ki vagy békülve ezekkel a kettősségekkel. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy mások ne zavarodnának össze akkor, amikor megpróbálnak követni téged.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Mozi 2015_
Itt vannak az MTV idei győztesei
MOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Itt az új fotó a Jared Leto-féle Jokerről
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: