Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

28°C

33 18

Közepesen felhős

v

33 21

h

34 21

k

32 19

sz

28 18

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 

 
Szponzorált linkek

Hír24 videók
 

"Ha vonattal elmehetnének, nem fulladnának meg 71-en egy hűtőkocsiban"Csőtörés a Széll Kálmán térenCsalihallal vadászik a kardszárnyú delfinEgy megbilincselt menekült rosszul lett a Tranzit Járaton BudapestenNagy Feró beszállt a sörbizniszbeHavas Henrik: Örülök, hogy nem vagyok meleg. Ez egy nyomorult ország!Meddig bulizik még Stohl András?Röszkén túl nagy a nyugalomHasznál tejszínhabot Liptai Claudia az ágyban?Az ingyen sör nyomában

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 314,94 Ft
USD: 279,00 Ft
CHF: 290,08 Ft
MOL: 13 985
OTP: 5 335
MTELEKOM: 395
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Női hotelt terveznek a magyarok DubajbanIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A leghasznosabb kutyusos trükk a világon
Vízisíző mókus? Miért ne!
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
Mosdókagylóban lubickol a bagoly
8 hetes husky imád a hűtőbe bújni
Repülőn ragadt cica a net új sztárja
Akkor ez most hogy is van?
Apa, az egy pók?
Mit tesz a kutya, ha melege van?
A legjobb optikai csalódások
Amikor a kutyus fél a víztől

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Itt az ideje elszakadnod mások véleményétől. Ami pedig még ennél is fontosabb, az az, hogy szakadj el mások másolásától. Az eredeti véleményed, az eredeti gondolatod lesz a nyerő. Ne felejtsd el: a Kosokról mindenkinek az önfejűség és az önállóság jut az eszébe. Annak azonban nincs értelme, hogy mások terveit másold önfejűen. Menj a saját fejed után, és azt valósítsd meg, amit te akarsz, ne pedig azt, amiben mások sikeresek.
Bika: Kedves Bika! Nincs helye a mai napon a sietségnek. Hétvége van, olyan időszak, amikor végre lassítanod kellene, nem felpörögni. Igen, tudom, hogy két napba akarod belepréselni mindazt, amit önmagadnak és a családodnak szeretnél elintézni. De a rohanásnak nem az lesz a vége, hogy mindent megcsinálsz, hanem az, hogy mindent elrontasz. Épp ezért most lassíts. Mindenre szánj időt, mindennek add meg a módját. Még akkor is, ha mások siettetnének.
Ikrek: Kedves Ikrek! Olyan jó vagy a kommunikációban, hogy azon néha magad is meglepődsz. Igazán könnyen befolyásolod a szavaiddal az embereket. De most egy szinttel feljebb kellene lépned: ne befolyásold az embereket, hanem segítsd őket. Abban segítsd őket, hogy találják meg azt, ami őket boldoggá teszi. Ha abban támogatod az embereket, hogy kibontakoztassák a képességeiket, az neked is segít abban, hogy megvalósítsd a vágyaidat.
Rák: Kedves Rák! Nincs helye az életedben a szomorúságnak szombaton. Ma extra érzékeny vagy, és különösen a szomorúságot nagyítod fel magadban. Ezért fontos, hogy vidám és boldog helyzeteket keress szombaton. Kerüld a szomorú könyveket, a szomorú történeteket, és a filmeknek is legyen happy end a vége. Azzal pedig ne foglalkozz, ha valaki szerint butaság csupa pozitív történettel körülvenni magadat.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Szánj időt arra, hogy szépen felöltözz. Szánj időt arra, hogy megcsináld a hajadat, a sminkedet. Talán a manikűrnek is eljött az ideje. Ma különösen fontos a számodra a külsőd, és – bár ezt talán rossz leírva látnod – a megjelenésed határozza meg a közérzetedet. Ha ma van elég időd arra, hogy összeszedd magadat, akkor úgy érzed, hogy mindenkit képes vagy lenyűgözni. És valóban le is nyűgözöl mindenkit és valóban meg is győzöl mindenkit.
Szűz: Kedves Szűz! Lehet, hogy megpróbálkozol azzal, hogy tudatosan irányítsd ma az eseményeket. Van egy elképzelésed az ideális programról, arról, hogy mire mennyi időt kell szánnod, és így tovább. A gyerekek azonban felülírják ezt. Meg a felnőttek is. Úgy is mondhatnánk, hogy a szeretteid felülírják ezt. Úgy is mondhatnánk, hogy a körülötted lévő világ felülírja mindezt, és megváltoztatja az eseményeket ahhoz képest, ahogyan tervezted.
Mérleg: Kedves Mérleg! Kapcsolj ki, és kapcsolódj ki. A szombat szó szerint a kikapcsolódásról szól. Arról, hogy kikapcsold a számítógépedet, a telefonodat, a tévét. Csökkentsd magad körül a zajt, és csendesedj el. A mai nap a befelé figyelés napja. Az a nap, amikor észreveheted, hogy a zaj, a rengeteg vizuális inger és a feléd áradó töméntelen információ milyen fárasztó a számodra. A valódi pihenést, a valódi felüdülést az jelenti a számodra, amikor végre csend (és információcsend) van.
Skorpió: Kedves Skorpió! Igenis tehetsz valamit. Igenis megvan a lehetőséged arra, hogy tegyél valamit abban az ügyben, amelyben azt hiszed, hogy tehetetlen vagy. Hogy mit tehetsz? Erre fogsz rájönni ma. Csak arra van szükséged, hogy magadévá tedd a gondolatot: lehet mit tenni. Ha elengeded a kétségbeesést, és ha a konstruktív szemléletet választod, akkor ma az egész világ összefog az érdekedben. Ma az egész világ azt akarja, hogy előrelépj, és az egész világ segít is ebben.
Nyilas: Kedves Nyilas! Fontos, hogy észrevedd: Hol tartasz most? Hol vagy az itt és most pillanatában? Tudom, ez a legnagyobb ezoterikus toposz, mindenki azt hajtogatja, hogy legyél a mostban. Ma azonban megértheted, hogy ez mit jelent. Megértheted, hogy a múlt és a jövő helyett a jelenre koncentrálni milyen hatalmas lehetőség. Gondolj bele: ki lennél a múltad fájdalmai és a jövőd képzelt kudarcai nélkül? Gondolj bele: ki vagy a jelenben?
Bak: Kedves Bak! A barátaiddal, barátnőiddel lenni gyógyító erejű a számodra. Bármilyen elakadásod, nehézséged van ezekben a napokban, a barátaid jelenléte meggyógyítja azt. Nem kell azt kérned, hogy segítsenek. Nem kell megkérdezned, hogy mi a tanácsuk. Egyszerűen csak találkozz velük. Öleld meg őket. Hallgasd meg őket. Beszélgess velük bármiről. A jelenlétük, az energiájuk az, ami meggyógyítja a helyzeteidet és segít továbblépned.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Igazi kreatív ötletrohamban telik a szombatod. Mintha ma az agyad kapcsolóját valaki kreativitásra állította volna. Egész egyszerűen mindenről egy kreatív ötlet jut az eszedbe. Bárki bármit mond, abból te inspirálódsz. Ha látsz valamit a tévében – azonnal inspirál valamire. Ha valami nem sikerül, azonnal megoldod, és a megoldás is újabb jó ötleteket ad majd. Ma minden pillanatban ezer ötlet jut az eszedbe, csak valósítsd is meg ezeket!
Halak: Kedves Halak! Nagyon fontos felfedezést teszel szombaton: az élet áramlása mindig a jó irányba visz. Neked még csak annyit sem kell tenned, hogy mész ezzel az áramlással. Egyszerűen csak annyi a dolgod, hogy ne akadályozd ezt az áramlást. Csak hagyd, hogy áramoljanak az események körülötted, veled. Ha minden pillanatban a jelenben felmerülő lehetőségre reagálsz (elfogadod, vagy sem), és nem a múlt lehetőségeinek hiányán keseregsz, az életed megváltozik majd.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
Bubba mesék

Mátyás király és a szegény tanító
Kesztyű
A megtalált nyelv
Az okos leány
A tök és az ökör
Cibereleves
Mátyás királyt megvendégelik
A szél és a nap
A szamár időjós - az időjós szamár
A kis nyírfa

 
TV, rádió, mozi, programok

Pálfi György csinált egy új filmetUPC csomagok 3990 Ft/hó-tólMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Nagy a kapkodás Az útvesztő 2 új filmklipjében
Mozi kereső
Filmkereső

 
Lottó

34.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

17

20

32

76

84

Várható főnyeremény: 980 millió Ft!
Hatoslottó

2

31

38

40

43

45

Várható főnyeremény: 915 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
Eurojackpot: nyerj több millió eurót online
 

Vásárlás

 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények