Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

 
Kedvenc linkek

Startlap tematikus oldalak
 

Időjárás Budapest

13°C

23 11

Zápor

k

21 13

sz

20 11

cs

18 8

p

19 8

 
Hirdetés

 
Adó 1% - tudnivalók a felajánláshoz

Bubba mesél
 

 
Hirdetés

 
Lottó

21.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

12

25

30

46

51

Várható főnyeremény: 5 000 millió Ft!
Hatoslottó

13

31

34

36

38

44

Várható főnyeremény: 315 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Utazás

 

Kiemelt ajánlatok
 

Itt a nyár, irány a tengerpart! Horvátországi szállások a családias apartmanoktól a luxushotelekig. Foglalj most és nyerj BMW-t!„Nekem a Balaton, a riviéra…” – Foglalj a főszezon előtt balatoni szállást és válogass több ezer ajánlat közül! Foglalj akár 30% kedvezménnyel! Balatonfüred Vendégház már 6072 Ft/fő/éjtőlDubrovniki apartman már 15.328 Ft/fő/éjtől!***A Szallas.hu-val a világ 5 kontinensére!
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Valuta, tőzsde

EUR: 307,09 Ft
USD: 274,95 Ft
CHF: 294,92 Ft
MOL: 15 000
OTP: 5 640
MTELEKOM: 420
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Ez a macska tud élni
A világ legügyesebb kutyája
Édes blökik: akkor és most
Tacsi a legjobb kapus
Égből érkező rejtélyes hangok
Világrekord ez a kép
Kissé elcseszték a bemutatót...
A világ legnagyobb pálcika bombája
Beszélő kutya a tehetségkutatón
Annyira vicces vagyok!
Cica, aki kiborul saját tükörképétől
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
Ez a kutyus dobozban szeret utazni
Ez lesz, ha alumíniumot öntenek dinnyébe
A világ legfélelmetesebb országútja
A kötéltáncos kutyus
Piac a síneken
Kiborul a tacsi a szatyortól
Na, ilyen kutyát eddig nem láttunk
Nézd, hogy táncol!
Blökikém, te nagyon száguldasz
Trükkös rendőrkutya
Ezt nézd milyen gyönyörű Dubai!
A legnagyobb mágusok
Potyázó fóka a nyílt tengeren
Trambulinozó kutyák válogatása
Segítség, megbuggyant a macskám!
Ez a világ legolcsóbb kisvasútja
Elolvadsz tőle
10 legviccesebb kutyás videó válogatás
A legcukibb kacsacsőrű emlős
Blökik és a kígyó!
A világ legügyesebb fodrásza
Idős és beteg elefántoknak játszott egy zongoraművész
Gondolnád, hogy ilyen gyors a víziló?
Blökik, ha bénáznak
Hogyan ne tanulj meg repülni!
Blöki és a takarítórobot
Gazdi és a két hónapos kedvence
Ilyen bulit még nem láttál!
Így készíts mobiltokot egy lufiból fél perc alatt
A leggyorsabb csomagolási technika
Egy árva kiscica és egy rottweiler kutya első találkozása
Kutyus keresi a gazdit a hólabirintusban
Gyönyörűen feldíszített karácsonyi ház
Egy igazi nindzsa ez a cicus
Kis yorkie terrier kergette el a betörőt
Így jeleznek kutyák a gazdiknak
Séta egyszerre 10 kutyussal
Árva őzgidát fogadott be a család
Jól sikerült a felmosás
A legaranyosabb barátság
De mitől repülnek?
Új magyar találmányon ámul a világ
Elképesztő nagy hullámok
Pöttöm dobos nagyon tud!
Jaj, de cuki!
Ez van, amikor egy ajándék túl jó...
Szórja a trükköket rendesen!
Na, ezt csináld utána!
Tappancs nem bír a palackkal!
Cirmikéim, mit csináltok?

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Szinte észre sem vetted, és máris elszaladt a május. Ez bizony az utolsó májusi hét első napja, ami szerencsére még szabadnap. Ha van bármilyen olyan terved, amelyeket májusban szerettél volna megvalósítani, azokat bizony most kell elővenned. Nincs értelme tovább várnod, és nincs értelme halogatnod. Attól sem kell félned, hogy valamire nem marad elég időd, hiszen előtted van még egy egész hét. Mire vársz? Vágj bele most!
Bika: Kedves Bika! Ma van benned némi hajlam arra, hogy kioktass másokat. Mintha reggel megtaláltad volna a magas lovadat, meg a létrát, amivel felmászhatsz rá. Megvan a veszélye annak, hogy ma egész nap erről a magas lóról beszélsz az embereknek. Az a helyzet azonban, hogy ennek senki sem örül. Te sem örülnél neki fordított helyzetben. Épp ezért inkább ma szállj le a képzelt lovadról, és válaszd az egyenrangúságot.
Ikrek: Kedves Ikrek! Talán attól félsz, hogy az emberek a környezetedben nem tartanak elég fontosnak. Talán attól félsz, hogy elfelejtkeznek rólad. Ezért Hajlamos vagy többet feltűnősködni, mint máskor, és hajlamos vagy mindenki figyelmét felhívni önmagadra. Pedig ahelyett, hogy feltűnősködsz azt is megtehetnéd, hogy tudatosítod magadban, milyen értékes, hasznos, és szeretetreméltó tagja vagy a közösségednek.
Rák: Kedves Rák! Te magad is meglepődsz azon, hogy milyen szerelmes hangulatban vagy a hosszú hétvége utolsó napján. Könnyen lehet, hogy ez a szerelem segít szebbé és jobbá tenni a hétfődet. Lehet, hogy ma egész nap álmodozol, mégis tudsz közben koncentrálni. Kicsit talán úgy érzed, mintha ma a szerelmednek tudnál bizonyítani. Kicsit talán úgy érzed, mintha ma megmutathatnád az egész világnak: Igenis megérdemled ezt a szenvedélyt.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! A hosszú hétvége harmadik napja egy újabb alkalom arra, hogy izgalmas élményeket gyűjts, és hogy belevethesd magadat a tanulásba és a tapasztalatszerzésbe. Igen, ezt a napot (és az előtted álló időszakot) a tapasztalatszerzés idejének fogod fel. Ma ezért könnyen belevágsz olyasmibe is, amitől máskor ódzkodtál volna. Lehet, hogy ennek a merészségednek most egy új barátságot, egy új pártfogót köszönhetsz.
Szűz: Kedves Szűz! Szívesen teszel úgy, mintha nem tudnál dönteni. Igen, most csak úgy teszel, hiszen valójában nagyon is jól tudsz dönteni. Valójában már rég meghoztál bizonyos döntéseket, mégis arra vársz, hogy mások is ugyanarra tereljenek. Mintha, most az önbizalmaddal lenne probléma: Meghoztad a döntéseidet, de nem tudod felvállalni azokat. Vegyél egy mély levegőt, és bátran mondd el az embereknek, hogy mi a döntésed.
Mérleg: Kedves Mérleg! Talán elfelejtesz valamit, amire már hosszú napok óta készülsz? Talán elhagysz egy ruhadarabot, vagy egy tárgyat? Hogy ezt megelőzd, ma érdemes rendszeresen ellenőrizni, hogy mindened megvan-e. Ma érdemes azt is ellenőrizned, hogy a naptáradat is jól frissíted-e, és valóban beírtál-e mindent a mai napra. Könnyen rájöhetsz, hogy mi vagy ki az, amiről, akiről elfelejtkeztél.
Skorpió: Kedves Skorpió! Ma egy kicsivel többet szeretnél pihenni, és szeretnéd magadat egész nap átadni a nyugalomnak, a pihenésnek és a lustálkodásnak. Ehhez nyilván a szerelmednek és a gyerekeidnek is lesz egy-két szavuk. A környezeted talán nem támogatja teljes mellszélességgel a lustálkodási terveidet, de tudnod kell, hogy megérdemled a pihenést. Épp ezért ma bátran adj magadnak több szünetet, mint máskor.
Nyilas: Kedves Nyilas! A dicséretnek hatalmas ereje van mindenki számára. Talán elsőre meglepő lehet neked, de ha megdicsérsz másokat, azzal olyan motivációt adsz nekik, amellyel ráveheted őket arra is, hogy próbálják meg a lehetetlent. Ha tehát azt szeretnéd, hogy a szerelmed, a gyerekeid, vagy a barátaid jobban teljesítsenek, ma dicsérd meg őket, és hívd fel a figyelmüket arra, hogy mennyi mindent csinálnak jól.
Bak: Kedves Bak! Erős lesz benned a késztetés arra, hogy valakinek jól megmondd a magadét. Tudod, mi történik majd ekkor? Ő felszívja magát, és ő is jól megmondja neked. Amitől újabb fejezetek jutnak az eszedbe, és te ismét megmondod, hogy őneki is újabb fejezetek jussanak az eszébe, és így tovább. Ma belemehetsz ebbe az ördögi körbe. De nem lenne sokkal egyszerűbb elkerülni? Nem lenne sokkal egyszerűbb a békét választani?
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Azzal segíted a legtöbbet a gyerekeidet, ha példát mutatsz nekik. Tudod, sokkal jobban számít az, amit látnak tőled, mint az amit mondasz nekik. Ne felejtsd el, hogy a gyerekeidet akkor is kezelheted bölcs, felnőtt lényekként, ha még egészen kicsik. Néha pont a legkisebbek mondják ki a legnagyobb bölcsességeket a maguk egyszerű, tiszta, és őszinte szavaival. Épp ezért ma beszélj úgy a gyerekeiddel, mint az egyenrangú partnerekkel.
Halak: Kedves Halak! Úgy érezheted, mintha az elmúlt hetet és a hosszú hétvége első két napját egy varázslatos birodalomban töltötted volna. Jó hírem van: A mai nap és az előtt álló hét is a varázslat és a mesék földjére utaztat el téged. Tudod, mindössze két választásod van a világon: Vagy azt gondolod, hogy semmi sem csoda. Vagy azt gondolod, hogy minden csoda. Ma, és ezen a héten egyértelműen minden csoda lesz körülötted, hiszen megannyi varázslatos élmény vár rád.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
TV, rádió, mozi, programok

Zenei programajánló
Új helyszínnel készül a Balaton Sound
MOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
A Saul fia kapta a hangmérnöki díjat is
Mozi kereső
Filmkereső
 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: