Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

27°C

30 14

Gyengén felhős

p

31 16

sz

32 18

v

27 20

h

26 15

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 317,03 Ft
USD: 286,57 Ft
CHF: 292,39 Ft
MOL: 16 535
OTP: 6 500
MTELEKOM: 445
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Kiráz a hideg, amit a kínaiak tesznek
Értelmetlen duplahülyeség
Ember így még nem utálta munkáját
Döbbenetes: a világ az ember nélkül
Széjjelszívatja a mókus a kutyát
Azt hiszed olyan ügyes? Nézd meg a végét
Mester, ezt már tényleg nem kellene
Nem halott, csak alszik
12 éves, de zsebre vágta a zsűrit
Egyszer lépsz félre, és véged
Mi ez? Ez valami félelmetes!
Semmi, csak bekukkant két zsiráf

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Az igazán szórakoztató, amikor rájössz arra, hogy az emberek nem tudnak mit kezdeni az őszinteséggel. Ma egyszerűen őszintén, és szelíden fogalmazd meg a mondandódat. De persze, csak akkor, ha kérdeznek. Ha nem kérdeznek, ne beszélj. Ha követed ezt a két egyszerű szabályt (csak akkor beszélsz, ha kérdeznek; csak őszintén beszélsz), akkor összezavarhatod a legmagabiztosabb embert is csütörtökön.
Bika: Kedves Bika! Olyan sokféle feladatod van csütörtökön, hogy úrrá lehet rajtad a félelem: Mi van akkor, ha ezt én nem is tudom megcsinálni. Attól tartasz, hogy te nem vagy az a típus, aki olyan sokoldalú, ilyen sok felé tud figyelni, és ennyi mindennel tud foglalkozni. Pedig ez csak egy sztereotípia, amelyet önmagadra vetítesz. Ne felejtsd el: Senki sem kap több feladatot, mint amennyit el tud végezni.
Ikrek: Kedves Ikrek! Nagyon különleges helyzetben vagy, hiszen csütörtökön csupa olyasmi történik, amire számítottál is. Ma csupa olyasmi történik, amit előre ki tudtál számítani, és amire előre fel tudtál készülni. Mert ugye felkészültél erre? Tudod: A jövőbe látás adománya mit sem ér akkor, ha nem élsz vele. Jó, lehet, hogy te úgy sakkoztad ki, hogy mi fog történni, de ezzel a tudással is fontos lenne élned!
Rák: Kedves Rák! Ha kérdeznek, adj egyértelmű, világos, pontos és szeretetteli választ. Igen, azoknak is, akiknek a legszívesebben nem is válaszolnál, és azoknak is, akik olyasmit kérdeznek, amire a legszívesebben nem is válaszolnál. Könnyen lehet, hogy ma az derül ki a számodra, hogy ha kedvesen válaszolsz azzal még azokat is meg tudod nyugtatni, akik egyébként idegesen kérdeztek, és mindig nagyon stresszesek.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Nyugalomra vágysz, és arra, hogy a saját dolgaidat csinálhasd végre. Talán abba a hibába esel, hogy azt hiszed, a nyugalom az, ha semmit sem csinálsz. Vagy azt, hogy a teljes kikapcsolódás azt jelenti, hogy bedobod a gyeplőt a lovak közé. Ezzel szemben pont az ellenkezője az igaz: Ha nyugalomra vágysz, akkor extra erővel kell megmarkolnod a gyeplőt, és mindent úgy kell megtervezned, hogy te hátradőlhess, mert minden működik nélküled.
Szűz: Kedves Szűz! Van valaki a közeledben, aki munkaköri kötelességének tekinti, hogy belebeszéljen a munkádba, az életedbe, a gondolataidba, és talán a véleményedet is próbálja megszabni. Igen, ez valóban nagyon idegesítő lesz a számodra. Igen, valóban szeretnéd már megmondani neki, hogy fogja be a száját, és törődjön a saját dolgával. Jó lenne, ha ezt a mondandódat igazán szelíden és kedvesen fogalmaznád meg neki.
Mérleg: Kedves Mérleg! Csütörtökön hajlamos vagy belehelyezkedni abba, hogy meg nem értettnek érezd magadat. Pedig könnyen lehet, hogy az emberek jobban megértenek, mint azt gondolod, csak éppen te nem figyelsz arra, hogy mit mondanak neked, vagy éppen hogyan viselkednek veled. Ma érdemes figyelned a kedves gesztusokat, érdemes figyelned a támogató mondatokat. Hamar kiderülhet, hogy sokkal többen szeretnek, mint azt gondoltad.
Skorpió: Kedves Skorpió! Szeretnél ellenállni egy változásnak, amely jól láthatóan már itt van egy karnyújtásnyira tőled. Tudod mit? Ma magadévá tehetnél egy új elvet: Ha nem tudom megakadályozni, akkor az élére állok. Ezt a változást pedig úgysem tudod visszatartani. Sokkal jobb lenne, ha nem ellenkeznél tovább. Sokkal jobb lenne, ha egyszerűen csak belemennél ebbe a változásba, és te lennél az, aki irányítja az eseményeket.
Nyilas: Kedves Nyilas! Ma is az adományok elfogadásával van dolgod. Egészen pontosan azzal, hogy megtanuld elfogadni mindazt a jót, amit mások adnak neked. Ez a jó megnyilvánulhat tettekben, lehetőségekben, segítségben, de olyan sok más formában is. Talán valaki étellel kínál, más itallal, megint más pedig az összeköttetéseit ajánlja fel neked. Tudod mit? Ma csak annyi a dolgod, hogy minden ilyen ajánlatra mondj igent.
Bak: Kedves Bak! Nagyon könnyű megítélni másokat. Nagyon könnyű azt mondanod arra, ami másoknak fontos, hogy butaság, és csekélység. Ez az ítélkező magatartás nem segít neked. És hogy őszinték legyünk, azokon sem, akik felett ítélkezel. Csütörtökön az ítélkezés helyett válaszd inkább az elfogadást. Ahelyett, hogy ma megmondanád, kinek mit kell tennie, minek hogyan kell lennie, fogadd el azt, ami már van.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Megteheted, hogy mindig arra vársz: Valaki más segítsen neked. De néha sokkal egyszerűbb lenne az életed, ha inkább te segítenél magadnak. Talán abban a tévhitben vagy, hogy te nem tudsz segíteni önmagadon, de ez nem igaz. Ma például azt tapasztalhatod meg, hogy te vagy az, aki a legjobban oldod meg a saját ügyeidet, és a saját nehézségeidet. Ez pedig igazán megnyugtató dolog.
Halak: Kedves Halak! Csütörtökön úgy érezheted, hogy hazaérkezel. Könnyen lehet, hogy ma valóban hazaérkezel egy hosszabb útról. De az is lehet, hogy ma fog el az a vágy, hogy valahol otthonra lelj, talán máshol, mint ahol most vagy. Könnyen lehet, hogy az új otthonod ma még csak távoli képként él benned. Mégis, ha teszel érte, könnyebben és gyorsabban valóra válik ez a kép, mint ahogyan azt gondolnád.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

Tatár Csilla szexi miniben mutatta meg formás idomaitMindenki egy mutáns csajtól retteg az új sci-fi horror trailerébenA Star Trek rendezője vezényelheti le az Akira-feldolgozást"Köszönöm a gyerekkoromat" - Bud Spencertől búcsúznak a hazai celebekAz új Bridget Jones-film nem marad el a nagy elődöktőlJön a Minecraft-film és már az is megvan, hogy mikor
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

25.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

29

54

63

78

83

Várható főnyeremény: 1 066 millió Ft!
Hatoslottó

13

19

26

31

40

45

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Hirdetés

 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények