Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
Van egy Fülesünk!Keresztrejtvény naponta
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

15°C

26 14

Pára

sz

26 16

cs

24 14

p

27 13

sz

30 14

 
Hirdetés

Fesztiválok
 

Fesztiváltrend
Mi a ciki és menő 2015-ben
Sziget Diákjegy kedvezmény Így fesztiváloznak a magyar sztárokIrány a fesztivál? Ezek legyenek a telefonon
 

 
Szponzorált linkek

Hír24 videók
 

Hamis BKK-jegyeket árultak egy V. kerületi üzletbenPont Ott PartiKudarcba fulladt beugrási kísérlet160-as buszEgypercesek: Huszár AndrásI'm Gonna Love You Through It
 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 311,67 Ft
USD: 281,34 Ft
CHF: 294,01 Ft
MOL: 14 320
OTP: 5 730
MTELEKOM: 404
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

Igényeljen most Cofidis Megújuló Hitelt!
Igényeljen most Cofidis Megújuló Hitelt!MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Ingatlan, lakás, ház

Kockaház jobban még nem simult bele a környezetbe Ingatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Amikor a kutyus fél a víztől
Ezek az állatok nem akarnak felébredni
Repülőn ragadt cica a net új sztárja
A hihetetlen blöki visszatér
A világ legfélelmetesebb országútja
A világ legjobb vízicsúszdája
A legjobb optikai csalódások
Megijed egy uborkától
Piac a síneken
Ez a kúszósül azt hiszi, hogy ő egy kutyus
Vízisíző mókus? Miért ne!
Zenebolond, táncoló papagájok
Egy beteg kisfiú első találkozása egy lóval
Beszélő kutya a tehetségkutatón
Trükkös rendőrkutya

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Talán a tilosban jársz kedden. Talán a homályzónában bóklászol, vagy a zavarosban halászol. Bármi is az az ügy,a mi arra késztet, hogy ne az átlátható utakat válaszd, tudnod kell, hogy mások is így gondolkodnak, mint te. Tudnod kell, hogy mások is úgy érzik: a zavarosban halászás lesz a legcélravezetőbb taktika kedden. A zavarosban azonban könnyen keresztezhetitek egymás útjait, ez pedig érdekharchoz vezethet, amelyben talán tisztességtelen eszközök is előkerülnek majd.
Bika: Kedves Bika! Az időgazdálkodásoddal kellene egy kicsit dolgoznod kedden. Lehet, hogy úgy érzed, nyáron nincs szükség arra, hogy jól bánj az idővel, de ez természetesen nem igaz. Sőt! Pont nyáron tanulhatod meg a legjobban, hogy hogyan is kellene bánnod az időddel. Pont most tanulhatod meg azt, hogy ha jól osztod be az idődet, akkor még olyasmire is marad, amire máskor sohasem szokott. Ha jól osztod be az idődet akkor a napodba sokkal több minden belefér, mint máskor két-három nap alatt.
Ikrek: Kedves Ikrek! Hajlamos vagy arra, hogy megváltoztasd a viselkedésedet azért, mert azt gondolod, hogy mások ezt várják el tőled. Kedden ilyen elvárt viselkedéseket produkálsz, de talán mégsem éred el vele a célodat. Talán pont azt kell megtanulnod ma, hogy többre mész, ha önmagadat adod, és többre mész, ha a saját reakcióidat választod azok helyett, amelyek szerinted elvárhatóak tőled. Hidd el: Ha önmagad vagy, azzal olyasmit teszel, ami mindenki számára hiteles lesz tőled.
Rák: Kedves Rák! Nagyszerűen csinálod azt, hogy másoknak segíts. De abban közel sem vagy olyan jó, hogy másoktól segítséget kérj magadnak. A legnehezebben azonban a segítség elfogadása megy a számodra. Kedden lesz időd és lehetőséged arra, hogy gyakorold a segítségek elfogadását. Ma lesz arra lehetőséged, hogy megmutasd a önmagadnak és a világnak is: kész vagy a segítségek elfogadására. Kész vagy arra, hogy mások segítsenek neked olyan témákban, amelyekben egyedül már nem haladhatsz tovább.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Talán úgy érzed, hogy egy barátságod elhagyott, vagy ok nélkül ért véget. Még az is lehet, hogy féltékeny vagy a „hűtlen” barátnődre. Jó, ha tudod, hogy a barátságok az égben köttetnek, és azok csak akkor érnek valóban véget, amikor annak jött el az ideje. A ti esetetekben azonban jóval valószínűbb, hogy most csak gyógyító távollétre van szükségetek, és hamarosan– talán jóval hamarabb, mint azt gondolnád – ott folytatjátok majd, ahol most abbahagytátok.
Szűz: Kedves Szűz! Meglepetésekben nem lesz hiány kedden. Ma sokféle meglepetés érhet téged, és a legnagyobb kérdés természetesen az lesz, hogy hogyan reagálsz ezekre a meglepetésekre. A meglepetések azért vannak, hogy téged folyamatosan jobb és jobb irányba mozdítsanak el. A kérdés az, hogy van-e elég merészséged és kreativitásod kihasználni ezeket a meglepetéseket. Ne tartsd vissza spontán ötleteidet, mert kedden azok lesznek a legjobbak.
Mérleg: Kedves Mérleg! Ma a legnehezebben a tétlenséget viseled el. A legjobban pedig akkor érzed magadat, ha bőven el vagy látva munkával és feladatokkal. Kedden az aktív pihenés kapcsol ki, ma azt élvezed, ha járhat a két kezed, és ha olyan tevékenységet végezhetsz, ami leköti a figyelmedet. Ma ne válaszd a tétlenséget, de nyugodtan elvállalhatod az összes olyan feladatot, amelyek máskor untatnának. Amíg a kezed jár, addig a gondolataid is száguldoznak majd.
Skorpió: Kedves Skorpió! Remekül értesz ahhoz, hogy sikítósra idegesítsd a körülötted lévőket. Ezt nem kritikaként mondom, de te is tudod, hogy ez szó szerint így igaz. Azt is tudod, hogy ezzel a magatartásoddal sokakat elriasztasz magadtól. Lehet, hogy ma félre kellene tenned mindezt, és lehet, hogy ma inkább arra kellene törekedned, hogy mindenki a jó oldaladat ismerje meg. Mert igenis van jó oldalad. Még akkor is, ha ezt talán te sem mindig ismered el.
Nyilas: Kedves Nyilas! Kedden érdemes figyelned az emésztésedre. Kedden érdemes figyelned arra, hogy ma nehezebben emészted meg a dolgokat. Igaz ez szó szerint is, és átvitt értelemben is. Igaz ez úgy, hogy nehezen dolgozod fel mindazt, amit ma hallasz, és amit mondanak neked. És úgy is igaz, hogy ma a gyomrod sem működik olyan erővel, mint szokott. A gyomorkímélő étrend mellé elmekímélő beszélgetéseket javaslok, amelyekben nincsenek nehezen emészthető információk.
Bak: Kedves Bak! Édesanyád és nagyanyád kelléktárában olyan ősi praktikák és megoldások vannak, amelyeket igazán érdemes lenne ilyenkor elővenned. Ők nagyon is jól tudták, hogy hogyan enyhítsék elviselhetővé a nyarat és a nyári megpróbáltatásokat. Ha a modern eszközök már csődöt mondanak, és hatástalanoknak bizonyulnak, akkor jobban jársz, ha visszanyúlsz az ősi receptekhez. Ma is dönthetsz úgy, hogy valami régi-régi családi módszert próbálsz ki.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Minden kérdésre van egy válaszod. Sőt! Minden jó kérdésere van egy jó válaszod. Ma bárki bármit kérdez tőled, arra meg tudsz felelni. A legjobb válaszoló technika ma is az lesz, hogy mindenkinek azt a választ mondd, amiben valóban hiszel. Ha olyasmit kellene mondanod, amiben nem hiszel, amihez nincs közöd, akkor inkább ne válaszolj. Ha olyasmit kellene mondanod, amivel nem értesz egyet, akkor csak hiteltelenné válsz.
Halak: Kedves Halak! A kellemes békesség, amire vágysz még nem elérhető a számodra. Ennek ma még az a legfőbb oka, hogy a békességet összekapcsolod az egyhangúsággal, a nyugalmat az unalommal. Miközben ezek valójában nem szinonimák. A békesség nem jelenti azt, hogy unatkozni kezdesz, és a nyugalom sem jelenti azt, hogy minden mindig ugyanolyan. Ma azt értheted meg – ha akarod – hogy a békességben is meglelheted a változatosságot.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
Bubba mesék

Mátyás király és a szegény tanító
Kesztyű
A megtalált nyelv
Az okos leány
A tök és az ökör
Cibereleves
Mátyás királyt megvendégelik
A szél és a nap
A szamár időjós - az időjós szamár
A kis nyírfa

 
TV, rádió, mozi, programok

Jön a Jurassic World folytatásaMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Nyomasztó a megtört katonáról szóló dráma előzetese
Mozi kereső
Filmkereső

 
Lottó

30.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

3

34

46

62

79

Várható főnyeremény: 580 millió Ft!
Hatoslottó

14

17

19

24

27

37

Várható főnyeremény: 606 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények