Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Visszavihetik Amszterdamba a maffia karmaiból kimentett Van Gogh-képeket
Budapesten ilyen lakások vannak 15 millióért!
Ööööööö....
Szétrobbant az egykori szépségkirálynő műmelle - ennyi maradt belőle
Jóságpontjaim: aktív felhasználható

Időjárás Budapest

-2°C

-1 -5

Felhőtlen

sz

2 -11

v

-1 -10

h

-2 -9

k

0 -9

Melyik település időjárására vagy kíváncsi?

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

 

Utazás

 

 
Hójelentés

Arabba 50 cm
Kronplatz 40 cm
Livigno 56 cm
Sappada 30 cm
Schnalstal 90 cm
Tonale 100 cm
Val Gardena 10 cm
Donovaly 60 cm
Tále 60 cm
Csorba-tó 100 cm
Tátralomnic 120 cm
Ruzomberok 70 cm
Kokava 70 cm
Kosutka 50 cm
Selmecbánya 80 cm
Cerkno 50 cm
Golte 50 cm
Krvavec 70 cm
Rogla 90 cm
A hójelentés adatainak biztosítója a SIELOK.HU
 

Gazdaság, pénzügyek

 

Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

Biztosítás

Ingatlan, lakás, ház

Így pusztul a csodaszép putnoki Serényi-kastélyIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

Valuta, tőzsde

 

Szórakozás

 

Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Az idő sokkal gyorsabban szalad, mint azt hinnéd. Máris péntek van, elszaladt egy hét, és most megint itt egy csodálatos hétvége. Ha szeretnéd megfogni az idő rohanását, akkor érdemes most megírnod egy listát arról, hogy a hétvégén és a jövő héten mi mindent szeretnél megcsinálni. Ez a lista segít lelassítani az idő érzetét.
Bika: Kedves Bika! Vannak, akik úgy érzik a közeledben, hogy pironkodnod kellene valami miatt. Mintha valamivel, amit teszel bűnt követnél el. Pedig valójában te semmi olyat sem tettél, ami miatt szégyenkezned kellene. Te egyszerűen csak ragaszkodtál a lefektetett szabályokhoz. Ők pedig talán nem értik ezeket a szabályokat.
Ikrek: Kedves Ikrek! Megvan a veszélye annak, ha úgy döntesz, hogy felvilágosító előadást tartasz az ismerőseidnek. Úgy értem, ha el akarsz magyarázni valamit, valaminek a működését vagy módszertanát, és ők nem értik az alapokat, akkor egy idő után csak még jobban összekevered őket. Érdemes lenne most az alapoknál kezdeni a magyarázatokat!
Rák: Kedves Rák! Úgy érzed, hogy lemaradtál valamiről, pedig a valóság semmivel sem állhatna távolabb ettől. Nem maradtál le semmiről, pusztán a dolgok nem úgy alakultak, ahogyan azt vártad, vagy ahogyan azt szeretted volna. Egyszerűen csak a világ működik másként, mint ahogyan azt elképzelted, és mást értél el, mint ahogyan azt gondoltad.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Hatalmas teremtő erőd van, és nagyon szívesen hozol létre teljesen új dolgokat a semmiből. Könnyen lehet, hogy most azonban fontosabbnak tartod azt. hogy gyorsan szülessen meg a végeredmény, mint azt, hogy milyen lesz az. Érdemes lenne a sietség helyett a minőségre tenned a hangsúlyt. Nem baj, ha valami tovább tart, ha a minőség jobb lesz.
Szűz: Kedves Szűz! Néha nehezedre esik követni a főnökeid, kollégáid, üzletfeleid észjárását. Nem mintha nem lenne jó a felfogásod. De ma ők valamiért titkolóznak, titokzatoskodnak, és úgy tesznek, mintha nem lenne szabad elmondaniuk, hogy mit is szeretnének valójában. Pedig neked sokkal könnyebb lenne, ha nyílt kommunikációt folytatnának.
Mérleg: Kedves Mérleg! Érdekes megfigyelni, hogy milyen magától értetődő módon fogadod el mások döntéseit, amelyek veled kapcsolatosak. Mintha nem lenne más választásod, csak az, hogy igent mondj. Pedig valójában olyan sok-sok választásod van. Ma ne hagyd, hogy mások irányítsanak, inkább vedd a saját kezedbe az irányítást, és hozd meg a saját döntéseidet!
Skorpió: Kedves Skorpió! Igazán lenyűgöznek téged a tudatos emberek. Azok, akik megterveznek minden lépést előre. De ez nem jelenti azt, hogy neked is ilyen embernek kell lenned. Nem jelenti azt, hogy neked is minden lépésedet előre meg kell tervezned. Mostanában jóval intuitívabb vagy ennél, és az intuíciód olyan előnyhöz juttat, ami sokaknak nincs meg.
Nyilas: Kedves Nyilas! Talán sokkal többet elérhetsz pénteken, mint amit gondoltál. Talán sokkal messzebbre juthatsz ma, mint ahova indultál. Egyszerűen csak azt kellene tenned, hogy felemeled a fejed, és a tekintetedet egy távolabbi célra szegezed. Ne csak arra koncentrálj, ami előtted van, de tudd azt is, hogy mi minden vár még rád azon az úton, amelyen most haladsz.
Bak: Kedves Bak! Nyugodtan nézz a dolgok mögé pénteken. ma valaki azt szeretné, hogy gondolkodás nélkül mondj igent egy felkérésre, vagy azt szeretné, hogy gondolkodás nélkül támogasd abban, amit csinálni szeretne. Neked pedig az lesz a fontos, hogy gondolkodj. Neked az lesz a fontos, hogy ne hagyd belelovalni magad a butaságba, és megőrizd a higgadtságodat.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Szereted azt gondolni, hogy jól csinálod az életedet, de ma valaki kemény kritikát fogalmazhat meg a szokásaiddal és az elveiddel kapcsolatban. Csak rajtad múlik, hogy hogyan reagálsz ebben a helyzetben. Érdemes lenne elgondolkodnod a szavain. Nem a stílusán, hanem a szavain. Azoknak talán van alapja, talán nincs, de mindenképp érdekes, hogy miért ezt látja belőled ő.
Halak: Kedves Halak! Érdemes szemléletváltásra készülnöd pénteken. Most könnyedén megértheted, hogy az a mód, ahogy eddig nézted a világot nem vitt téged előre. Könnyen lehet, hogy az a mód, ahogy a világra néztél pont abban akadályozott meg, hogy észrevedd a lehetőségeidet, vagy hogy felfedezd azt, amit tenned kell. Ma változtasd meg a szemléleted, keress egy új nézőpontot!
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Szabó Zsófi megmutatta, mi van a nadrágja alattNem indít eljárást a Médiatanács a népszavazási tévészpotok miattImádja a nép Rúzsa Magdi Kincsem-filmes nótájátBizarr szörnyként terrorizálja a népet a neveletlen hercegnőAdam Sandler újabb filmet tesz tönkreEzekre a csajokra a világ sorsát is rábíznád
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

2017. 2. hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

3

6

67

72

76

Hatoslottó

8

9

13

15

21

39

Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények


Bubba kérdez!

Válaszolj egy kérdésre, NYERJ jóságpontot!
Mi ebben a jóság? Katt ide!

1. Heti nyeremények

1. díj

1 x 5000 Ft Tesco-ajándékutalvány

2. díj

3 x Startlap bögre Bubbával

3. díj

10 x Bubba párna

2. Garantált nyeremények Mik a garantált nyeremények?