Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Regisztrálj és nyerj 3.000.000 Ft-ot

Időjárás Budapest

21°C

35 19

Közepesen felhős

h

25 19

k

26 13

sz

28 16

cs

30 17

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Ingatlan, lakás, ház

Hiába vették fel, most az albérletért küzdhetIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 312,38 Ft
USD: 281,47 Ft
CHF: 287,71 Ft
MOL: 17 445
OTP: 6 776
MTELEKOM: 445
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Odanézz, hogy potyázik a madár!
A legnagyobb optikai illúzió megfejtése
Minden piás álma!
Iszonyatosra feldagadt a szája
Azt nézd, hol köt ki a labda
Nagyon pakolja magát, te meg felröhögsz
Úgy edz a pelenkás, mint Rocky
Apró csőtörésnek indult, a végét nem hiszed el

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Lehet, hogy ideje lenne egy kicsit megállnod, és elgondolkodnod valamin. Úgy tűnik, hogy egy ideje mindenki pontosan ugyanarról a dologról beszél neked, te pedig rutinosan utasítod vissza azt, hogy meghalld ezt a dolgot. Itt az ideje annak, hogy kinyisd a füledet. Itt az ideje annak, hogy elkezdj hallani, és ne csak folyton menekülj az elől, hogy megértsd, miről beszélnek a többiek.
Bika: Kedves Bika! Vasárnap arra van szükséged, hogy a lehető legfinomabb vasárnapi ebédet ehesd. Igen, azt, amit az édesanyád, vagy a nagymamád főz. Itt az ideje egy családi látogatásnak vasárnap. Ha pedig ez nem lehetséges valamiért, akkor az is jó, ha előveszed a családi recepteket, és ha elkészíted azokat az ételeket, amelyeket ők is szoktak vasárnaponta.
Ikrek: Kedves Ikrek! Az a különös érzésed támadhat vasárnap, hogy valaki pikkel rád. Az a különös érzésed támadhat vasaárnap, hogy valaki direkt a bolondját járatja veled. Könnyen lehet azonban, hogy mindeközben te magad vagy az, aki pikkelsz másokra, és te magad vagy az, aki a bolondját járatja másokkal. Érdemes lenne ma megvizsgálnod, hogy kik azok, akikkel lehetnél kedvesebb is.
Rák: Kedves Rák! Az, hogy igazad van nem jogosít fel arra, hogy pikírt is legyél. Úgy tűnik, hogy ma egy kicsit fennhéjázóbb vagy a szokásosnál, úgy tűnik, hogy ma sokan érezhetik tenyérbemászónak a stílusodat. Vasárnap idézd fel magadban, hogy mik azok a szavak, amelyeket te szeretnél hallani egy hasonló helyzetben, és mondd ki ezeket a szavakat. Ne felejtsd el: Mindenki annak örül, ha támogató szavakat hall tőled.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Talán úgy érzed, hogy kalitkába zártak, és nagyon szeretnél már szabadulni ebből a kalitkából. lehet, hogy a kalitkád falait szeretetből emelték, és lehet, hogy ezért mások nem értik, mi a bajod. Ne felejtsd el: Jogod van ahhoz, hogy rosszul érezd magadat egy helyzetben akkor is, ha mások azt hiszik, jó dolgodban nem tudod mit tegyél. Jogod van ahhoz, hogy megváltoztass egy helyzetet akkor is, ha sokan vágynának erre a helyzetre.
Szűz: Kedves Szűz! Vigyázat, feszült a hangulat az otthonodban. Most egy apró félreértés kezdett el dagadni, és naggyá nőni. Egy olyan félreértés, amelyet talán lehetett volna egyszerűbben is kezelni. Egy olyan félreértés, amelyet még most sem késő tisztázni. Az azonban egyértelmű, hogy most már csak nagy-nagy szeretettel, és nagy-nagy bölcsességgel szabad elkezdeni rendbe tenni ezt a helyzetet.
Mérleg: Kedves Mérleg! Arra vágysz vasárnap, hogy végre legyen körülötted csend és nyugalom. Persze annak ismeretében, hogy mennyi és milyen családi programot ütemeztél be magadnak ez a csend és a nyugalom egy kicsit utópisztikus vágynak tűnik. Könnyen lehet, hogy ma érdemesebb lenne lemondanod néhány előre megbeszélt programot azért, hogy csendben és nyugalomban lehess.
Skorpió: Kedves Skorpió! A vasárnap pont alkalmas arra, hogy elengedd az egész heti harcok emlékét. Talán egész héten azt élted meg, hogy neked mindenért meg kell harcolnod. És igaz, ami igaz, ügyes harcos is voltál. Most azonban nincs már szükséged ezekre a harcokra. Nincs már szükséged arra, hogy megküzdj másokkal. A leginkább arra van szükséged, hogy felismerd a győzelmeket, és megünnepeld azokat.
Nyilas: Kedves Nyilas! A családi pletykákkal az a legfontosabb teendőd, hogy kezeld őket fenntartással. Könnyen lehet, hogy ezek a pletykák nem teljesen igazak. Na jó, az a legvalószínűbb, hogy ezek a pletykák egyáltalán nem igazak. Ami azt illeti, épp ezért nem lenne szabad adnod ezekre a pletykákra. Nem lenne szabad azzal foglalkoznod, hogy meghallgasd, vagy továbbadd őket.
Bak: Kedves Bak! Talán azt érzed vasárnap, hogy az emberek eltitkolnak előled valamit. Talán attól tartasz, hogy kihagynak téged valamiből. A helyzet azonban az, hogy te magad vagy az, aki nem engeded bele magadat a helyzetekbe, aki előszeretettel maradsz ki azokból a programokból, amelyeket mások szerveznek. Fontos, hogy értsd: ez nem baj. Az azonban baj, hogy ezt úgy éled meg: Mások titkolják előled a programokat, mások hagynak ki a buliból.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Lassan véget ér egy korszak az életedben. Igen, tudom, hogy számítottál erre talán vártad, vagy hívtad is ezt a helyzetet. De arra így sem vagy teljesen felkészülve, hogy milyen változásokkal jár mindez az életedben. Egyszerűen érdemes lenne a vasárnapot a búcsúzásnak szentelned. Érdemes lenne a vasárnapot azzal töltened, hogy lezárod az elmúlt időszakot, és köszöntöd az előtted álló újat.
Halak: Kedves Halak! Gyógyító erőd van, és képes vagy arra, hogy segíts másoknak. Könnyen lehet, hogy tanultál is olyan segítségnyújtási, gyógyítási technikákat, amelyek jól jönnek neked vasárnap. Valakinek most a te támogatásodra, a te hitedre, a te gondolataidra, a te energiáidra van szüksége. Valakinek arra van szüksége, hogy megmutasd neki a reményt, és hogy enyhítsd a félelmeidet. Fontos, hogy felismerd ki az, aki a segítségedre vágyik.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

Vadiúj snittekkel hergel az Öngyilkos osztag zenés előzeteseMy Hipernet Home - TV és internet kábel nélkül1 árva, 3 menyasszony, 99 variációFolytatást kap az Amikor kialszik a fényMár hatalmas Liptai Claudia pocakja - Fotó!Nézz Oscar-díjas Almodóvar-filmet a város tetején
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

30.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

16

55

60

67

76

Várható főnyeremény: 470 millió Ft!
Hatoslottó

6

10

13

23

30

39

Várható főnyeremény: 330 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények