Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Több mint 600 szakmunkásnak kínálnak itt állást
Alzheimer: egy betegség, amivel számolnunk kell

Időjárás Budapest

14°C

22 8

Felhőtlen

v

20 9

h

20 9

k

20 8

sz

23 9

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 306,25 Ft
USD: 273,36 Ft
CHF: 281,70 Ft
MOL: 17 200
OTP: 7 345
MTELEKOM: 454
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok

 
Ingatlan, lakás, ház

Ingatlanpiaci robbanás az elmúlt két évbenIngatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 

Szórakozás

 

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Hallgass az álmaidra! Az álmaid, az éjszaka látott képek sok bölcs információt hordoznak a számodra. Lehet, hogy nem emlékszel tudatosan az álmaidra, de azokra a hangulatokra, amelyekkel ébredsz biztosan emlékszel. Ezek a hangulatok ugyanúgy, mint az álmok mindig tökéletesen megmutatják, hogy mennyire halad jó vagy éppen rossz irányban az életed, és hogy min kell változtatnod.
Bika: Kedves Bika! Szombaton irány a természet! Fedezd fel a kora ősz szépségét a színeket, a fényeket! Figyeld meg a természet változásait, és figyeld meg, hogy milyen hatalmas bőség van ilyenkor is a természetben. Ma érdemes lenne több gyümölcsöt fogyasztanod, hogy így is kapcsolódhass az őszi hangulathoz. De az őszi hangulatodat fokozhatja az is, ha előveszed az anyukád almás pite receptjét és elkészíted a családnak.
Ikrek: Kedves Ikrek! Szombaton megtapasztalhatod azt, hogy mindig pontosan az az energia tér vissza hozzánk, amilyen energiát kiadunk magunkból. Ma megtapasztalhatod azt, hogy mindenki úgy reagál rád, amilyen energiával te beszélsz velük. Emiatt pedig az energiák mindig összeadódnak, egyfajta spirált alkotva egyre mélyebbre, vagy egyre magasabbra viszik a beszélgetéseket. Ha ma nyugalmat és örömöt adsz a beszélgetésekbe azzal másokat is megnyugtatsz, és boldoggá teszel.
Rák: Kedves Rák! Olyan barátnőiddel kellene töltened a szombatot, akikkel mostanában nem nagyon volt időd találkozni. Ez a régóta tetszhalott barátságok újraélesztésének is a napja. Az a nap, amikor felfrissítheted az összes olyan barátságodat, amelyet az idő vagy a távolság kikezdett, és mostanában halottnak tűntek. Vedd fel a telefont, használd az e-mailedet, vagy egyszerűen csak kopogj be a rég látott barátok ajtaján. Sokkal jobban fognak örülni neked, mint azt most gondolod.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Néha elcsodálkozol azon, hogy milyen színes a gyerekek fantáziavilága. Néha elcsodálkozol azon, hogy milyen gyönyörű meséket és játékokat tudnak kitalálni a gyerekek. Pedig belül, a szíved mélyén te is egy nagy gyerek vagy. Belül a szíved mélyén te is ugyanilyen kreatív, felszabadult és játékos vagy. Ma merd megélni a benned lévő kreativitást, és merd felszínre hozni a benned lévő meséket. Szombaton engedd meg magadnak, hogy sokkal gyerekesebb legyél.
Szűz: Kedves Szűz! Szeretnéd, hogy egy kicsit nagyobb figyelem legyen rajtad, és szeretnéd, ha most mindenki sokkal többet foglalkozna veled, mint máskor. Szükséged van mások figyelmére, szeretetére, és elismerésére szombaton ahhoz, hogy tudd: Jó úton jársz. Az Azonban nem mindegy, hogy kiktől kapod meg ezt az elismerést és szeretet. megvannak azok a referenciaszemélyek, akiket igazán hitelesnek tekintesz, és akiknek szívesen ki is kéred a véleményét.
Mérleg: Kedves Mérleg! Egy kicsit össze vagy zavarodva szombaton, és ma nagyon könnyedén és szívesen idézel fel magadban negatív gondolatokat, vagy rossz emlékeket. Természetesen megteheted, hogy ezekkel a gondolatokkal foglalkozol. De ne felejtsd el,hogy pontosan ugyanilyen könnyedén választhatnál magadnak pozitív gondolatokat. Ugyanilyen könnyedén választhatnád azt, hogy ma a rossz dolgok helyett (amelyek voltak) a jó dolgokra koncentrálsz (amelyek szintén voltak).
Skorpió: Kedves Skorpió! A véletlenek veled vannak szombaton, és abban segítenek neked, hogy ne kelljen kimondanod valamit, amit kellemetlen lenne kimondani Persze tudom, hogy nagyon szívesen kimondasz építő jelleggel olyan kemény szavakat, amelyek talán nem esnek jól másoknak. Szombaton azonban érdemesebb lenne a véletlenek összjátékára bíznod magadat. Ma érdemesebb lenne hagynod, hogy a dolgok elintézzék önmagukat.
Nyilas: Kedves Nyilas! Fontos, hogy tudd kimondani azt, amire szükséged van. Fontos, hogy tudd kimondani azt, amire igényed van. Szombaton beszélj, és ne fojtsd magadba a mondanivalódat. Talán azt gondolod, hogy a szavaiddal csak megzavarsz másokat, vagy összezavarod mások terveit, de az igazság pont ennek az ellenkezője: A szavaiddal szeretetet terjesztesz, és békét adhatsz azoknak, akiknek elmondod mi zajlik benned.
Bak: Kedves Bak! A birtokodban van néhány információ, amelyet nem tud mindenki. Ma szívesen világgá kürtölnéd ezeket az információkat, és ma szívesen híresztelnéd el, hogy te tudod a válaszokat. Pedig arra kellene törekedned, hogy megőrizd a diszkréciódat. Arra kellene törekedned, hogy ne élj vissza mások bizalmával. Ma tartsd meg a titkokat magadnak, és legyél büszke arra, hogy ilyen jól informált vagy.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Úgy tűnik, hogy van némi félreértés körülötted szombaton. Úgy tűnik, hogy valaki összekever valakivel, és emiatt olyan párbeszédet akar veled folytatni, amelybe te nem is tudsz bekapcsolódni. Ma érdemes még azoknak is felelevenítened az előző beszélgetéseiteket, akikkel egyébként gyakran találkozol. Lehet, hogy mindenkinek arra van szüksége, hogy ismét felelevenítsd a közös történeteket, és a megkezdett beszélgetéseket.
Halak: Kedves Halak! Nem pont úgy alakul a szombat, ahogy azt már olyan régóta tervezted. Lehet, hogy most fel kell adnod a terveidet, és el kell engedned az elvárásaidat. Fontos, hogy értsd: Ez a szombat a takarítás, a rendrakás és az erőgyűjtés napja. Alkalmas arra, hogy kiszanáld a lakásodból a felesleges limlomot, vagy az életedből a felesleges nyűgöket. Bárhogy is alakul a szombat, ma szabadulj meg néhány felesleges dologtól!
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

Hajdú Péter nem bírja, ha grimaszolva fotózzákJogi eljárásokat helyezett kilátásba az RTL a műsordíjak ügyébenFelejtsd el a popcornt, egészen más menő már a moziban!Meghalt a 8 mérföld rendezőjeLiptai Claudia nagy örömről számolt be közösségi oldalánÚj feladatot kapott Pordán Petra
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

38.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

8

29

59

77

89

Várható főnyeremény: 85 millió Ft!
Hatoslottó

2

12

15

29

39

43

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények