Oldal tetejére
Fejlesztette a Google
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Időjárás Budapest

10°C

12 2

Erősen felhős

sz

11 7

cs

14 10

p

17 11

sz

16 8

 
Hirdetés

Nébih
 

Mi van a kávédban? A NÉBIH elárulja!Mi van a hab alatt? Citromos sörteszt itt!Mi kerüljön a bögrébe? Kakaókat teszteltünk!

 
Szponzorált linkek

 

 
Hirdetés

Válasszon szakterületet
Válasszon vizsgálatot
Válasszon települést

 
Kedvenc linkek

Startlap tematikus oldalak
 

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Ingatlan, lakás, ház

A te kéményed milyen? Ne kockáztasd a mérgezést!Ingatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Biztosítás

 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

A kutyusok nem szeretnek fürdeni
Szuper hinta, minden játszótérre
A világ legmókásabb dohányzás elleni reklámja
Amikor a cica befenyít
Minden idők legjobb esküvői tánca
Azt hitte egy órát kap majd ajándékba...
Akkor ez most hogy is van?
Amikor a kutyus fél a víztől
A leghasznosabb kutyusos trükk a világon
Ezek az állatok nem akarnak felébredni

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Azt hiszed, hogy a környezeted félszavakból is megért téged? Igazán remek félreértésben vagy ebben az esetben. Az kész csoda, hogy a félszavaidat eddig sikerült dekódolniuk, de sajnos a jövőben ez már nem fog menni. A jövőben arra lesz szükségük, hogy teljes, kerek mondatokban, érvekben és magyarázatokban fogalmazz. Ma kellene ezt elkezdened annak érdekében, hogy elkerüld a félreértéseket és a nagyobb veszekedéseket!
Bika: Kedves Bika! Csak óvatosan a szavakkal kedden! Ma elkezdesz egy mondatot, és az annyira hosszúnak és bonyodalmasnak ígérkezik, hogy szinte képtelen vagy befejezni azt. Könnyen lehet, hogy mondat közben felejted el a mondandódat, és beszélgetés közben veszted el a fonalat. Azzal, ha egy kicsit lassabban és megfontoltabban beszélsz magadnak segítesz abban, hogy te is tudd követni a mondandódat. Persze az is megoldás, ha előbb gondolkozol, és csak aztán szólalsz meg.
Ikrek: Kedves Ikrek! A barátságok gyógyítására ideális alkalom a kedd. Van néhány olyan barátnőd, akikkel megromlott mostanában a kapcsolatotok,a és akikkel nem találkozol olyan sokat, mint szeretnél. Tudom, hogy a legszívesebben arra várnál, hogy ők felhívjanak. De a helyzet az, hogy ezt most ők nem teszik meg, mert nem tudják megtenni. Mit szólnál ahhoz, ha inkább te vennéd fel a telefont? Hidd el: Mindenkinek jobb lesz így.
Rák: Kedves Rák! Nagyon nevetősre sikeredik a kedd. Lehet, hogy eddig azt gondoltad, a humor kizárja a komoly munkát. Lehet, hogy azt hitted: Ha nevetsz, akkor nem gondolkozhatsz közben. Vagy legalábbis nem cselekedhetsz komolyan, ha mosolyogsz. Ma azonban minden ilyen félreértésed feloldódik, és rájössz arra, hogy a felszabadult nevetés valójában nem mond ellent a komoly döntéseknek és a határozott viselkedésnek.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Hajlamos vagy arra, hogy egy másodperc alatt meghozz döntéseket, és azután ragaszkodj hozzájuk évekig. A kedd arról szól majd, hogy rég meghozott, de ma is érvényes gyors döntéseidet felülvizsgáld majd. Kedden rájöhetsz arra, hogy egy másodperc alatt nem lehet évekről dönteni. Egy másodperc túl kevés ahhoz, hogy jó döntést hozz. Ha pedig kiderült gy döntésedről, hogy nem jó, akkor itt az ideje annak, hogy megváltoztasd – de ezúttal ne egy másodperc alatt!
Szűz: Kedves Szűz! Néha az az érzésed van, hogy az emberek, amikor egyetértenek veled, valójában nem azzal értenek egyet, amit mondasz, hanem azzal, amit meghallanak belőle. Keddin is azzal szembesülsz, hogy akik lelkesen bólogatnak neked, valójában nem is értik azt amit teszel vagy mondasz. Mit választasz ebben a helyzetben? Felvilágosítod őket? Vagy inkább úgy döntesz, hogy minden maradjon így, és majd menet közben megértik, hogy mire is bólintottak rá?
Mérleg: Kedves Mérleg! Végre sikerül átbillentened a holtponton egy barátnődet. Ő az, aki eddig csak kallódott melletted, és akin azt láttad, hogy napról napra kisebb a lenedülete, és napról napra egyre motiválatlanabb. Ő az, aki nek igen nagy szüksége volt a segítségedre, és aki igen hálás is azért, mert ma megkaphatja tőled ezt a segítséget. Azzal segíthetsz a legtöbbet a barátnőidnek, ha mindig őszintén megmondod a véleményedet. Őszintén, de szeretettel.
Skorpió: Kedves Skorpió! A taktika és az ügyeskedés bajnoka vagy kedden. Ma olyan ügyesen szervezed az ügyeket, hogy azt is sikerül elérned, ami eddig szinte teljesen elérhetetlennek tűnt a számodra. Ne felejtsd el: A taktikus döntések és a ravaszság nem feltétlenül jelentenek tisztességtelenséget vagy elvtelenséget. Egyszerűen megőrizheted az elveidet úgy is, hogy azt teszed, amiről tudod, hogy trükkös hatása lesz. Ne felejtsd el: Csak rajtad múlik, hogy tisztességes vagy-e vagy sem.
Nyilas: Kedves Nyilas! Itt az ideje megvizsgálnod egy szakmai ajánlatot. Régóta vágysz új lehetőségekre, és jobb munkára, de valahogy ma mégis elmennél emellett az ajánlat mellett. Egyszerűen vizsgáld meg, hogy mennyivel lenne jobb és egyszerűbb a helyzeted, ha igent mondanál erre a lehetőségre. Sőt! Azt is megnézheted, hogy neked mi mindent kellene ahhoz hozzátenned, hogy ez a lehetőség tovább bontakozzon, tovább szépüljön, és még gyümölcsözőbb legyen.
Bak: Kedves Bak! Túlteljesítesz minden feladatot kedden. Ha valaki azt mondja neked, hogy írj három mondatot, te ötöt írsz. Ha valaki azt kéri, hogy adj magyarázatot a tetteidre, egy egész pszichológiai elemzést készítesz magadról. És ha valaki azt mondja, hogy ugorj a kútba... nos, igen, itt a baj. Ahelyett, hogy túlteljesíted a feladatokat és a kéréseket ideje lenne elgondolkodnod azon, hogy vajon van-e ezeknek értelmük. Lehet, hogy túlzásba viszed az értelmetlen parancsok követését?
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Kedden eljutsz a minden megoldás érdekel állapotába. Ez pedig egy igazán neked való állapot, hiszen ma valóban el kellene kezdened olyan megoldásokban gondolkodnod, amelyeket korábban elképzelhetetlennek tartottál. A keddi nap a határaid és a látómeződ kitágításáról szól. Arról, hogy megengedd magadnak azt, hogy a járatlan útra lépj. Tudom, hogy ez eleinte kicsit ijesztő – vagy nem is olyan kicsit – de végül megéri majd ez a kockázat.
Halak: Kedves Halak! Amire máskor nincs időd – és jó néhány ilyen dolog van – azt ma kellene megtenned. Tudom, hogy emiatt a napod zsúfoltabb és pörgősebb lesz, mint ahogyan azt szeretnéd, vagy elképzelted. Azonban ha most túl leszel ezeken az ügyeken, akkor hamarosan megérkezhetsz a teljes szabadság és felszabadultság állapotába. A kedd alkalmas arra, hogy a napirendeden olyan korrekciókat végezz, amelyek már régóta időszerűek lennének.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

 
TV, rádió, mozi, programok

A The Walking Dead Rickje: „Lehet, hogy már csak egy évada van hátra?UPC csomagok 3990 Ft/hó-tólMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

41.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

14

54

60

78

81

Várható főnyeremény: 1 780 millió Ft!
Hatoslottó

3

9

12

13

15

36

Várható főnyeremény: 495 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com
 

Vásárlás

 

 
Hirdetés

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink:
 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények