Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Itt van köztük a legszebb. De melyikük az?
Eldobod az agyad! Íme Magyarország legszebb női

Időjárás Budapest

28°C

30 16

Közepesen felhős

sz

32 17

v

25 18

h

27 15

k

29 15

 
Hirdetés

Szponzorált linkek

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Ingatlan, lakás, ház

Megtalálod a Fekete házat a képek között?Ingatlan.comOtthontérképIngatlanok.huAlbérlet.huIngatlan lapStartlap Ingatlan
 

Válasszon ingatlan típust

Válasszon települést

Adja meg az árát

 
Bank, hitel, befektetés, üzlet

MNB aktuális devizaárfolyamValutaváltó, aktuális árfolyamokNemzeti Adó- és Vámhivatal
Bankok:

 
Biztosítás

 
Valuta, tőzsde

EUR: 316,16 Ft
USD: 284,29 Ft
CHF: 290,57 Ft
MOL: 16 500
OTP: 6 380
MTELEKOM: 446
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Kiráz a hideg, amit a kínaiak tesznek
Értelmetlen duplahülyeség
Ember így még nem utálta munkáját
Döbbenetes: a világ az ember nélkül
Széjjelszívatja a mókus a kutyát
Azt hiszed olyan ügyes? Nézd meg a végét
Mester, ezt már tényleg nem kellene
Nem halott, csak alszik
12 éves, de zsebre vágta a zsűrit
Egyszer lépsz félre, és véged
Mi ez? Ez valami félelmetes!
Semmi, csak bekukkant két zsiráf

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! Úgy érezheted, hogy hetek, hónapok teltek el hétfő óta, pedig még csak péntek van. Pénteken érdemes visszanézned a mögötted álló hétre, és érdemes megnézned azt, hogy mi mindent értél el, és mi mindent kell átnyilaznod a naptáradban a jövő hétre. Fontos, hogy ne hagyj a hétvégére munkát, hanem hadd legyen a hétvége a felszabadult pihenésé, és a nyugalomé!
Bika: Kedves Bika! Mindig másokhoz hasonlítgatod az embereket, és emiatt azt hiszed, hogy pontosan tudod: Kinek milyennek kellene lennie. A helyzet azonban az, hogy mindenki már most pontosan olyan, amilyennek kell lennie, vagy amilyen lenni tud. Tehát neked nem kell összehasonlítanod senkit senkivel sem. Egyszerűen elég azt tudnod, hogy minden úgy van jól, ahogyan van. Elég az, ha elfogadod az embereket olyannak, amilyenek.
Ikrek: Kedves Ikrek! Jutalmazd meg magadat pénteken! Igen, jól olvasod: jutalmazd meg magad valamivel. Olyan sok minden történt veled a héten, és olyan sok mindent elértél az elmúlt időszakban, hogy igazán megérdemled a jutalmat. Igazán megérdemled azt, hogy megjutalmazd magadat valamivel. Lehet, hogy eleinte furcsa lesz neked az a gondolat, hogy jutalmat adj magadnak, de hidd el: Igazán megéri!
Rák: Kedves Rák! Talán pont az ad neked ma kölcsön, akitől a legkevésbé számítasz rá. Lehet, hogy pont az fog kisegíteni a szorult helyzetből, akire nem is számítasz. Fontos tudnod, hogy ez a szorult helyzet most csak néhány forint. Talán nincs nálad apró, és a pénztáros nem tud visszaadni, talán egyszerűen csak elszámoltad magad valamiben. Bárhogyan is szorulsz meg, ott lesz a közeledben az, aki gyorsan kisegít.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Vegyél egy mély levegőt, szusszanj egy nagyot, hamarosan ugyanis kezdődik a nagy nyári roham. Az a nagy nyári roham, aminek a végén elégedetten dőlhetsz hátra: Igen, ez a nyár is jól sikerült. De addig mág sok minden fog történni veled. Pénteken tehát szívd fel magad erre a nagy nyári rohamra, és készülj fel a nyaralásra, a nyári stresszoldásra, a nyári flörtökre, és a legesleginkább a pihenésre!
Szűz: Kedves Szűz! Valószínűleg elkövettél néhány hete egy hibát, amely tovább gyűrűzött, és most talán visszatér hozzád. Erős lesz a kísértés arra, hogy lerázd magadról ezt a hibát, hiszen most sem lesz ez olyan nagy még. De az az igazság, hogy minden egyes alkalommal amikor lerázod magadról ezt a tévesztést annál tovább gyűrűzik, és annál tovább dagad. Mi lenne, ha most – amíg könnyen megy – megoldanád ezt a helyzetet?
Mérleg: Kedves Mérleg! Úgy tűnik, hogy te vagy az, aki folyamatosan egyre magasabbra rakod magadnak a lécet, a főnököd pedig csak követi ezt a trendet. Könnyen lehet, hogy azokat az elvárásokat, amelyeket megfogalmaztak mások neked, eredetileg te találtad ki magaddal szemben. Ma mindenképp csökkentsd a saját elvárásaidat, hogy mások elvárásai is csökkenhessenek az irányodba.
Skorpió: Kedves Skorpió! Amikor váratlan események történnek veled, akkor tilos bepánikolnod. Tudom, hogy azt hiszed, ilyenkor nehéz megőrizned a hidegvéredet, de azt hiszem, ezt te sem gondolod komolyan. Azt hiszem, hogy valójában te is tudod, hogy a hidegvéred megőrzése igazán fontos, és sokkal könnyebb, mint ahogyan mások azt gondolnék. Még az is kiderülhet, hogy téged ezek a váratlan események szórakoztatnak.
Nyilas: Kedves Nyilas! Nem mindig sikerül jól megfogalmaznod azt amit szeretnél. Talán attól félsz, hogy emiatt sokan kinevetnek, vagy butának néznek. Pedig az az igazság, hogy aki ki akar nevetni, vagy butának akar nézni, az meg is fogja tenni ezt, akkor is, ha te meg sem szólalsz. Pénteken nem azon változtass, amit vagy ahogy mondasz. ma változtass azon, hogy kiknek a  véleményére figyelsz, és kiknek a véleményére vagy kíváncsi.
Bak: Kedves Bak! Pénteken vánszorognak veled a percek. Ma nem erősséged a türelem, és nem igazán tudsz belelassul a világ lassú folyásába. Ez persze akkor érthető, ha ma még dolgozol, vagy ha délután indulsz valahová nyaralni. Ha azonban ma már nyaralsz, akkor is úgy élheted meg, hogy az idő túl lassan halad. Pénteken hajlamos vagy arra, hogy az egész napodat várakozással töltsd, ahelyett, hogy élveznéd a jelen pillanatot.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Szeretnéd megismerni az élet színességét, szeretnéd megismerni a világ sokféleségét. A péntek alkalmas arra, hogy új ízeket ismerj meg, új helyzeteket próbálj ki, és újfajta bizalmat építs ki valakivel. ma megértheted, hogy az újdonságok pontosan abban segítenek, hogy ne kelljen megunnod mindazt, amit már olyan jól ismersz, de amiből azért titokban eleged is van.
Halak: Kedves Halak! Fontos, hogy megérts valamit: Tényleg jogod van ahhoz, hogy igent vagy nemet mondj a kedved szerint. Megteheted azt, hogy úgy döntesz, nem foglalkozol valamivel, amivel eddig foglalkoztál. És persze azt is megteheted, hogy egy korábbi vállalásodat engeded el. Fontos, hogy megértsd: Nem örökre szólnak a megbeszélések, és ha egy megállapodás kényelmetlenné válik, lehetőséged van arra, hogy újratárgyald azt.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?Horoszkóp gyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
Hirdetés

Tom Hanks ismét rámegy az Oscarra - itt a Sully első előzeteseHa unod a sablonos bokszfilmeket, a Bleed For This trailerét meg kell néznedA Saul fia alkotói is dönthetnek az Oscar-díjrólTatár Csilla szexi miniben mutatta meg formás idomaitMegunhatatlan filmekkel vár Budapest új tetőmozijaSzünetel a Sherlock? Olvasd újra könyvben!
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:

 
Lottó

25.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

29

54

63

78

83

Várható főnyeremény: 1 066 millió Ft!
Hatoslottó

13

19

26

31

40

45

Várható főnyeremény: 60 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!
 

Vásárlás

 

Akciós ajánlatok
 

 
Hirdetés

 

Füles rejtvény

 

Fél óra áll rendelkezésedre a rejtvény megfejtéséhez. Ha szeretnéd újrakezdeni, kattints ide, (a már kitöltött mezők törlődnek)! Minden nap 11 órakor új rejtvény! Korábbi keresztrejtvények