Oldal tetejére
A Startlap Aktuális rovatában megtalálod a legfrissebb hazai és külföldi híreket.
A legfontosabb gazdasági és politikai hírek mellett megtudhatod a legfrissebb sporteredményeket, olvashatsz bűnügyi tudósításokat, forró sztárpletykákat.
Kíváncsi vagy, milyen idő lesz hétvégén? Keresd az egyhetes időjárás elrejelzést a Startlapon!
Kedvezményesen nyaralnál, vadászol a napi akciókra? Napi és szezonális ajánlataink között biztosan találsz kedvedre valót.
hirdetés

Fókuszban - 2014. szeptember 18., csütörtök, Diána

 
Amiről a nők beszélnek

Travolta szexbotránya: Most először ...Amit semmiképp ne tegyünk szakítás után

 
Ami a férfiakat érdekli: autó, mobil, kütyű, csajok

Sztahanov turbó
Villámmelósok munkában, gyorsítás nélkül.
7 ok, amiért egészséges sört innodEdzésre érdemes járni vagy szexelni? (18+)Mi köze a csiklandozásnak a csiklóhoz?Ilyen mellkasszőrrel ragadnának rád a csajok!

Időjárás Budapest

14°C
erősen felhős

cs

23°C

p

24°C

sz

25°C

v

26°C

 
Hirdetés

 
Hirdetés

 
Lottó

37.hét - Aktuális nyerőszámok
Ötöslottó

7

39

40

58

68

Várható főnyeremény: 185 millió Ft!
Hatoslottó

10

13

24

29

32

40

Várható főnyeremény: 285 millió Ft!
Startlap tippek
Válassza ki, melyik játéktípusra kér tippeket!

Startlap tematikus oldalak
 

 
Kedvenc linkek

 

Utazás

 
 

Gazdaság, pénzügyek

 

 
Valuta, tőzsde

EUR: 313,96 Ft
USD: 242,29 Ft
CHF: 259,24 Ft
MOL: 12 495
OTP: 4 435
MTELEKOM: 379
Valutaváltó, devizaváltóTőzsdetáblázatok
 

Szórakozás

 

 
Nézz bele! YouTube videók

Ilyen szemtelen pillangót!
Láttál már ilyen szökőkutat?
Ez kell neked, és vidám leszel!
Libabőrös leszel, ha ezt meghallod!
Magyar pár esküvői nyitótánca
Egy kutya, aki billiárdozik nálad
Bébi kacsák és az új anyukájuk
90 évesen úgy táncol, mint egy 20 éves
Ha énekel, nem tudsz másra figyelni
Cicamama befogadta az árva süniket
Apa-lánya duett - nagyon aranyos!
Vizsla ébresztő
A legjobb jeges vödrös bakik
Zászló emberekből: új rekord!
Így énekel duettet az autóban anya és lánya
Gazdi és kutyus tündéri játéka
Így búcsúznak Robin Willamstől

 
Szótár, lexikon

Egynyelvű angol szótár - Dictionary.com

 
Webjava - Ezt látnod kell!

 
Napi horoszkóp

Kos: Kedves Kos! A csütörtöki értetlenkedésed előre viszi a világot. Pillanat, elmagyarázom: Ha mindenre igent mondanál, és ha nem tennél fel értetlenkedő kérdéseket akkor tudatlanságban maradnál. Mivel azonban ma kérdezel, így válaszokat is kapsz. Jó, azt nem állíthatom, hogy a kérdéseiddel nem borítasz ki esetleg egy-két embert. De a válaszok, amiket kapsz felbecsülhetetlen értékű segítséget jelentenek a számodra. Ezek a válaszok eligazítanak az életben, és jó néhány ötletet adnak a jövőre vonatkoztatva. Könnyen lehet, hogy a válaszok mellett konkrét jó tanácsokat is kapsz ma.
Bika: Kedves Bika! Beszélni, beszélni, beszélni! Ma jó lenne, ha kibeszélnéd magadból mindazt, ami a szívedet nyomja. Igen, arra van szükséged, hogy kontrollálatlanul mondd a mondandódat, és persze arra is, hogy legyen ehhez egy értő hallgatóságod. Lehet, hogy a párod nem a legalkalmasabb ezekhez a beszélgetésekhez, épp ezért egy barátnődet, vagy az édesanyádat kellene elhalmoznod az információkkal. Hidd el: ők örülnek is neki, ha végre kiöntöd nekik a szívedet. Igen, akkor is örülnek, ha egyelőre neked ez elképzelhetetlennek és utópisztikusnak tűnik.
Ikrek: Kedves Ikrek! Van egy olyan érzésed, hogy elfelejtettél valamit. Igen, ezt az érzést a csillagok is megerősítik, szóval kimondhatjuk: több, mint valószínű, hogy valami kiment a fejedből. Itt az ideje elővenni a naptáradat, megkeresni a cetliket az asztalodon, és átnézni, a teendőidet, hogy vajon mi mehetett ki a fejedből. Bármi is az amiről megfeledkeztél nem volt olyan nagyon fontos. Vagy legalábbis igen nagy ellenállás volt benned ezzel a dologgal kapcsolatban, és azért ment ki a fejedből. A helyzet az, hogy egy két telefonhívással, és kedves e-maillel mindent el lehet intézni, ezt is.
Rák: Kedves Rák! Nem kell tudnod, hogy mi a megoldás. Elág azt tudnod, hogy ki segíthet neked a megoldásban. Ne hagyd, hogy a félelemteli részed elhitesse veled, hogy ez itt egy nehéz helyzet. Igen, talán nehéz helyzet, ha nem tudjuk mit tegyünk, vagy ha nem tudjuk, ki segíthet. Te azonban ma könnyedén megtalálod azt, aki segít neked. (Tehát nem azt, amit tenni kell.) A csütörtöki nap feladata az, hogy átadd az irányítást valaki másnak, és hagyd, hogy az ő hathatós segítségével megoldódjanak a dolgok, és minden megváltozzon körülötted. Hidd el: sok-sok segítséged van, ha szeretnéd.
Oroszlán: Kedves Oroszlán! Igen különös (és nagyon oroszlános) jelenségre figyelhetsz fel ma. Ez a jelenség a teljesítménykényszereddel függ össze. Az a helyzet, hogy észreveheted, amint folyamatosan emeled a megugrandó lécet a magad számára. A helyzet valahogy úgy néz ki, hogy már majdnem elérted, amit szeretnél, ám ekkor fogod a képzeletbeli lécet, és kétszer olyan magasra teszed, miközben folyamatosan elégedetlenkedsz, hogy még csak a közelében sem vagy. Ez a nagy akarás az öngyötrés egy formája. Csütörtökön foglalkozz azzal, hogy elismered a saját teljesítményedet is.
Szűz: Kedves Szűz! Butaság lenne azt gondolnod, hogy az egész világ okos. Ezt azért kell leszögeznünk csütörtökön, mert ma az ész, az észbeli képességek nagyon fontosak lesznek a számodra. Ma egész nap azon dolgozol, hogy mindenki gazdagodjon tudásában, fejlődjön észbeli képességeiben. Ezért is zavar nagyon, hogy néha bizony nem a legokosabb beszélgetéseket kell lefolytatnod ma. Tudod mit? Viselkedj úgy, mint egy tanárnő. Ne skatulyázz be senkit a „rossz tanuló” szerepbe, hanem taníts mindenkit. A te segítségeddel most a környezeted sokkal okosabb és megfontoltabb lesz.
Mérleg: Kedves Mérleg! Könnyedén átlátsz az embereken csütörtökön. És ehhez még csak találkoznod sem kell velük. Elég lesz egy fénykép, vagy néhány szó a telefonban, és azonnal tudod, hogy mi a valóság a jól felépített álca és látszat mögött. Ma nem lehet téged megtéveszteni, vagy összezavarni a hazugságokkal, a tettetéssel és más trükkökkel. Hiába öltözik valaki szép ruhába, ha a szándékai nem igazán szépek. Szerencsére te most látod ezeket a szándékokat, és arra használod fel ezt a képességedet, hogy mindenki számára a lehető legjobb megoldást hozd tető alá. Persze lehet, hogy ennek nem örül mindenki.
Skorpió: Kedves Skorpió! Könnyen lehet, hogy amíg valaki az egyik kezével ad neked, addig a másikkal elvesz tőled. Mit lehet tenni ilyen esetben? Dönthetsz úgy, hogy harcba szállsz, és dönthetsz úgy, hogy a harc helyett az okos megoldást választod. Az okos megoldás az, amely szerint csak azt fogadod el, amit kapsz. A másik folyamatot, az elvételt azonban megállíthatod. Ne felejtsd el: nem kell belemenned elvtelen alkukba, és nem kell elfogadnod mindent, amit felkínálnak neked. Ha ma megérzed a döntés hatalmát, akkor rájössz arra is, hogy hogyan irányíthatod a sorsodat.
Nyilas: Kedves Nyilas! Nem vagy lemaradva semmiről sem. Könnyen lehet, hogy csütörtökön azzal az érzéssel kell küzdened, hogy „ez a vonat már elment”, „most már nem lehet semmit sem tenni”. Tudnod kell, hogy mindez nem igaz. Tudnod kell, hogy a döntés és az irányítás továbbra is a te kezedben van. Dönthetsz úgy, hogy most, amikor már mindenki azt hiszi, késő te egyszerűen megváltoztatod a helyzetet. Olyan ez, mintha lenne egy személyre szabott időgéped, amely segít abban, hogy mégis legyen egy utolsó utáni alkalmad. Használd ki a mai napot arra, hogy átalakítod a helyzetedet!
Bak: Kedves Bak! A nagy szavak megrettentenek csütörtökön, ezért úgy kerülöd őket, mint a tüzet. No persze ez nem jelenti azt, hogy a környezeted tiszteletben tartja ezt. Könnyen lehet, hogy amíg te egyetlen egy nagy szót sem vagy hajlandó kimondani, addig ők folyamatosan nyomják az elképesztő ívű beszédeket. Ne felejtsd el: ezek csak szavak. Bármilyen komolyan is gondolják őket, és bármekkora ereje is van a kimondott szónak, érdemes tudnod, hogy a szavak után tetteknek kell következniük. Ha ezek elmaradnak, akkor a nagy ígéretek sem valósulnak majd meg.
Vízöntő: Kedves Vízöntő! Tele vagy olyan ötletekkel, amelyekkel felforgathatod a környezetedet. Ijesztően hangzik? Gondolj bele, milyen ijesztő lesz mindez a környezetednek. Ők ma állóvízre készülnek, és cserébe mit kapnak? Forradalmat. Állandóságra vágynak, és te változást generálsz. Igazán nem érhet téged az a vád, hogy unalmas lenne a mai gondolkodásmódod. Amíg a magánforradalmaidat készíted elő érdemes egy kicsit azzal is törődnöd, hogy milyen hosszútávú hatásai lesznek a mai változásoknak. Érdemes felismerned, hogy minden, amit ma teszel kihat az egész idei évedre.
Halak: Kedves Halak! Ajándékot adni jó. Ezt egészen biztosan nem kell neked megmagyarázni, hiszen nagyon is szeretsz adni. Ma figyelj arra, hogy az ajándékod valóban ajándék legyen, azaz ne várj érte cserébe semmit sem. Az, maikor azt gondolod: „Megajándékozlak ezzel, de cserébe így és így kell tenned…” az nem ajándékozás. Az egy sunnyogva megkötött üzlet. Igen, sunnyogva megkötött, hiszen a másik fél gyakran nem is sejti, hogy ez üzlet, és nem kedvesség. Épp ezért nem teljesíti a rá szabott (gyakran kimondatlan) feltételeket, következésképpen te csalódott leszel. Az önzetlenség ezt segít elkerülni.
Nők Lapja Café napi horoszkópÚj szelek fújnak a párkapcsolatában?HoroszkópgyűjteményTitkos pénzrituáléval segítek ma Önnek!

 
TV, rádió, mozi, programok

Íme 6+1 meglepő tény Chuck Norris-ról - Amit csak nagyon kevesen tudnak a texasi kopóról. Startlap TV műsorMOZI 24 - moziműsor, filmhírek, kritikákTV24.hu - Tévéműsor, ajánló, hírekPORT.hu - TévéműsorFilmek legálisan, ingyen
Tévécsatornák honlapjai:
Online rádióhallgatás:
Életvezetési tanácsra van szükséged? Groot megoldja.
Mozi kereső
Filmkereső

Facebook
 

 

Vásárlás

 

 
Startlap Kupon

 
Minden Startlap-szolgáltatás

Szolgáltatásaink: